24 dec Julafton

Såhär vill jag fira min jul.

Hemmahemma. Tillsammans med människor jag älskar, familjen! Såsom mamma och pappa till hund och katt. I den röda lilla stugan där vi delar minnen. Där sitter vi samlade i soffan och tittat på filmer från inspelningar som pappa filmat när vi var små. I köket styr mamma med julmaten. Enrbärsdricka på kylning. Åh det är så mysigt! Sådana tillfällen älskar jag. Vill inte att det ska ta slut och återgå till vardag. Jag passar på att njuta av julen och ta till vara på dessa fina stunder. God jul på er!

Det hände aldrig något?!

Sitter och tänker på att det idag är den 22 december. Det innebär att den 21 december och därmed domedagen har passerat! Jorden gick inte under :) Vi lever och vaknade även denna dag. Kanske hade mayaindianerna fel, deras kalender kanske fortsätter ett tag till, de kanske bara glömt att vända blad? ;) det känns hur som helst bra att leva!

22 dec

Mitt bästa filmtips.

Nu tänker ni: den där kvinnan kan ju inte räkna! 22 kommer före 23! Och ja det gör det, bara att jag var lite tankspridd och tänkte att det var dagen innan julafton idag... Så här kommer dagens "lucka".

Mitt bästa filmtips... Kollat ju inte speciellt mycket på film, men gillar svenska filmer. Tycker om att skratta lite till filmen med. Därför tycker jag att Stockholm Boogie är bra! En knasig film där folk gör bort sig typ hela tiden, rör ihop saker och allt blir superdupertrassligt! Kul är den iallafall!

23 dec

Den här låten vill jag gifta mig till.

Jodå, jag har redan planerat repertoaren!
Utan dina andetag
Du är allt
When you say nothing at all

Sen finns det säkert fler fina sånger men dessa är ett måste :)

Skål

Fina vänner! Er släpper jag aldrig, vad som än händer <3

Utelvällen

Kvällen

Ute ikväll med brudarna! Goa Fillan och Lisa :) puss!

Mitt liv just nu

Kretsar inte bara kring denna kalender, även om det känns så just nu. Nej jag jobbar en hel del och när jag kommer hem är jag trött. Då kan jag lägga mig och vila...Eller nej det var kanske bara vad jag önskade att jag kunnat göra. Istället måste jag gå till bibblan och låna massa böcker till mitt avslutande projektarbete i kursen. Därefter måste jag handla klart julklapparna, och eftersom jag inte vet vad man ska köpa till alla måste jag gå varv på varv på stan för att kika efter något vettigt. Tillslut när jag kanske hittat något måste jag tänka på saken tills nästa dag. Efter jobbet, ner på stan och handla julklappen. Ja, så har min veckan sett ut! Alla klappar är klara i alla fall och hoppas alla blir nöjda, det återstår dock att se tills måndag eller eventuellt tisdag då...
 
 
Idag är det fredag och jag är ledig. Ledig tills imon klockan 07:00. Men det hindrar inte mig! Ikväll kommer det finfint besök hit till lägenheten, jag har laddat kylen med lite vin och i frysen finns is till den som vill ha. Musik kommer spelas och sedan får vi se vart kvällen tar oss. Så nu kan jag inte sitta här länge, jag har en hel del att göra innan de kommer! 

21 dec

Förhållande: det bästa med min partner
 
 
Karl
...får mig att må bra
...har fina ögon
...är bra på att säga fina saker
...lyssnar på mig
...får mig att känna mig omtyckt
...är positiv och glad
...sprider energi
...får mig att skratta
 
Detta är bara ett fåtal grejer, men jag tror ni förstår att vi tycker om varandra <3

20 dec

Detta faller jag för. 
 
Som jag skrivit tidigare faller jag inte direkt för en raggningsreplik. Det som får mig att falla är nog vänlighet, omtänksamhet och visad kärlek. Fina ögon och ett fint leende. Det som också är väldigt fint är när man lär känna någon och få komma den nära, då denne öppnar sitt hjärta och berättar saker för mig som ingen annan direkt vet om. Ärlighet och förtroende. När någon gör småsaker för en men som betyder mycket, frukost på sängen eller tänt ljus i hela lägenheten när man kommer hem från jobbet, dukat upp med te och scones, lagat middag eller vad som helst! 
 

19 dec

Min familj.
 
Består av totalt 6 personer. Mamma Maria och Pappa Lennart. De har nu varit gifta i 30 år! Kan ni tänka er!? De träffades när de var unga (och vackra?) på dans typ, de blev förälskade och hej hopp så skulle de förlova sig, flytta ihop och gifta sig. Därpå var det dags för ungar, och ut kommer fyra stycken. Inte på en och samma gång såklart, nej utan jämnt fördelade med tre års intervall. Ida tittade ut först, sen Cecilia och sen Sofia. Sist men inte minst kom jag!
 
Min familj är väldigt familjär. Vi har alltid vanan att äta tillsammans och göra saker gemensamt. Köket är hjärtat i huset och även i familijen, det är där vi samlas oftast allihop. Vi har haft mycket roligt genom årens gång, åkt buss till skolan, handlat mat i Vetlanda, gått på julrea ihop, åkt till Ullared allesammans. Idag uppfattar jag min familj viktigare än någonsin. När man bodde hemma såg man inte alla positiva saker utan då tyckte man livet var tråkigt och vi bråkade hit och dit. Idag är situationen annorlunda, kanske för att man åker hem och hälsar på bara en gång ibland, inte så oftta och då vill man ta alla tillfällen i akt att ses och umgås så mycket som möjligt! Än idag samlas vi i köket och lagar något gott att äta, slår oss ner kring bordet med tända ljus och intar måltiden, diskuterar och pratar om allt mellan himmel och jord. Delar av livet som jag inte skulle kunna vara utan. Min familij.
 
 
 

18 dec

Tre kroppsdelar jag är nöjd med.
 
Vad är detta för fråga, tänker jag inte svara på! Sådeså!
 

17 dec

Detta är jag stolt över att jag gjort.
 
Ta steget som instruktör. För det första gjorde jag audition i cykel och bodypump. åte på utbildning i cykel helt ensam och vilsen i Göteborg, bodde hos en främling mitt i centrala Götet som sedan visade sig vara bossen...Hur som helst tog jag mig igenom de fyra dagarna.
 
Nästa gång bar det upp till Stockholm. Även denna gången ensam. Kanske det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv, jag trodde allvarligt jag skulle dö av utmattning och spy av att ha flåset uppe i halsen och smaken av blod i munnen. Fysiskt ansträngande, träning, träning och åter träning. Mellan 9-17 hade vi inte många minuters vila. Däribland att vi skulle prestera framför grupp och kamera. Phu! Två dagar och jag fixade det, med nöd och näppe.
 
Dessa två resor har stärkt mig som person, jag har blivit tryggare i mig själv! Och det är något jag är stolt över!
 

16 dec

Det viktigaste jag skulle lära mig barn.
 
Det viktiga i livet och det man kommer långt på är ödmjukhet, respekt och trygg i sig själv. Der är också det jag skulle sträva efter att mina barn skulle lära och förstå. Sen fins det självklart mycket mer att lära, men de allra viktigaste är nog ändå de ovan nämnda. 
 
 

15 dec

Tre saker jag inte skulle klara mig utan.
 
1. Mina systrar! De betyder allt för mig och utan dem skulle jag inte sitta här, det kan jag lova!
2. Träning. Något utav livets goda. Även om det är skitjobbigt ibland och motivationen inte finns så är det så bra!
3. Jag tycker inte om att erkänna det...Iphone. Men utan telefonen känner man sig ganska naken. Jag har vant mig vid att alltid kunna ha tillgång till internet, fb, bloggen, ringa hit och smsa dit, kartor, gps allt finns i den. Gillar inte att göra mig beroende av tekniska saker.

14 dec

Min favvolåt.
 
Jag har faktiskt ingen sådan. Oftast kan jag ju tycka en låt är bra men efter ett tag när jag lyssnat på den så mycket eller radion har spelat sönder och samman den är jag så trött på den att jag kan spy. Och det kan gå flera år, i värsta fall aldrig då man tycker den är bra igen. Så är det med den saken!
 

Föräldrahelg

Landar i sägen efter ännu en helg! Har hälsat på föräldrar och firat med kalas. Först min mamma och pappa under fredag och lördag. Kalas, tårta och presenter! Vi han åka tefat och bygga både snögubbe och snölykta. Idag åkte vi direkt från Eksjö till Mullsjö för att fira Kalles mamma som fyllt år! Mer mat och presenter.

Nu landar jag i sängen och ska sova. Imon börjar mitt nya liv. Startar med kurs hela dagen lång 8-17. Godnatt!

Fredag igen!

Sköna fredag. Den har visserligen bestått av plugg och ännu en vända till biblioteket. Men fredag är ju alltid fredag. Senare idag ska jag och Karl bege oss hem till mamma och pappa i Svallarp. Jag lämpar av Kalle i Eksjö på vägen eftersom han ska på julshowen tillsammans med sitt gamla jobb. Därefter får väl jag åka in och hämta honom inatt när han tröttnat...
 
Under tiden ska jag mysa hemma med mamma, pappa och Sofia. Förbereda lite inför morgondagen som bjuder på kalas för päronen som fyllt år. Ska bli så skönt att bara ta det som det kommer. Jag ska njuta. Hörs mer i helgen om jag hinner annars får ni en uppdatering efteråt :)
 

Lucia

Firade Lucia ihop med finaste flickorna Lisa och Felicia :) Åh vad underbara ni är! Måste ses snart igen :) Whiii tagga!

Nu vet jag

Förändring blev det. Har nu mer ett schema, så jag vet när jag är ledig och när jag ska jobba. Och är jag ledig får jag också vara ledig! Så underbart. En lättnad! Hej livet liksom!

05:30

Vaknade halv sex idag. Är det inte ljuvligt på ens lediga dag? Jaja, hur som helst låg jag inte kvar i sängen, gick upp och satte mig och började plugga. Projektarbetet är nu igångstartat, slutet på kursen och det känns så skönt! Klockan nio gjorde jag mig i ordning och gick till bibblan för att fortsätta på projektarbetet, smidigt när man har alla böcker runt omkring sig. Fattas bara att det skulle finnas internet att koppla upp sig emot annars är det toppen att sitta där. Lite kallt också kanske, så lite mer värme med ;) Några timmar senare tröttnade jag och slog ihop datorn. packade ner och tog en runda på stan, söker efter de sista julklapparna.
 
Nu är jag hemma och väntar på besök. Lisa och Felica anländer snart och de bjuds på mexikansk mat och därefter går vi tillsammans och tittar på Lucisn i Kristine kyrkan. Så mysigt ska det bli!
 

13 dec

Mitt drömjobb.
 
Många sådana har jag haft. När jag var liten var det artist, jag skulle sjunga och bli poppis. Men riktigt så vart det ju inte.... Sen ville jag bli lärare, i typ matte, idrott och svenska. Polis. Förskolelärare. Något inom ekonomi. I dagen läge finns det så många yrken och jag ve tinte vad jag vill. Jag har inte något drömjobb direkt. Jag vill bara ha ett jobb där jag trivs och som jag tycker är roligt att gå till. Sen vad det är för något, det återstår att se.
 

12 dec

Mina tre sämsa egenskaper.
 
Ojojoj.
 
1. Svänger i humöret snabbt. Allra helst när jag är trött, typ kommit hem från jobbet. Jag kan först vara hur glad som helst, men så händer det något, kanske att jag upptäcker att mitt favoritträningslinne ligger i tvätten. Då blir jag plötsligt dötjurig. Sen kan jag vara glad igen då träningen gick bra ändå, utan linnet. Skisso. Man blir ju lite trött på sig själv ibland alltså.
 
2. Till skillnad från Lisa - är jag noggrann i överkant. Ska det göras så ska det göras ordentligt. Exempelvis så ska tvätten alltid hängas slät, strumpor ska vara ihopparade och utdragna så de läggs ner i lådan slätt. När man städar måste det ske enligt en viss ordning: damma (lyft på sakerna och damma under), dammsug, svabba, torka alla speglar, städa köket, städa toan med mera. Listan kan göras lång. När jag sitter här och rabblar upp detta känns det mer som...tvångstankar??
 
3. Bunkra. Jag gillar att köpa saker som kan vara bra att ha...någon gång i framtiden. Jag tänker att det alltid kan komma till pass någon dag, men så blir det kanske aldrig så! Och så har jag slängt ut pengar i onödan. Jag har fortfarande plagg i garderoen där prislappar och hela klabbet sitter kvar, kommer säääkert till pass någon dag. Imon kanske? ;) Fast jag har livit bättre. Tror jag.
 

11 dec

Detta ångarar jag.
 
Har alltid fått höra från min äldre (visare?) syster; man ska aldrig ångra något man inte har gjort. Men det kan man väl visst göra? Jag ångrar massa små larviga saker (som är för pinsamt för att ens nämna här) men jag har nog aldrig ångrat något "stort" jag gjort. Inte vad jag kan komma på nu. Och det känns ju rättså skönt!

10 dec

Detta skulle jag ända på om jag fick chansen.
 
Visst skulle jag vilja ta bort alla hemskheter i världen, skapa fred och utrota svälten och alla förskräckliga sjukdomar. Men dessa saker är så enormt stora och även om jag fick chansen att ända på det skulle det inte gå. Människor i världen kommer alltid att tycka olika och kriga om saker och ting. Det kommer alltid finnas rikare och fattigare, vilket kommer i sin tur bidra till svält och sjukdomar. Så vad skulle jag ändra på? Frågan är enorm och jag vet inte vad jag skulle vilja göra. För tillfället är jag ganska nöjd med min tillvaro här och saknar inget speciellt. Jag skulle dock vilja ändra lite på Sveriges läge, tycker att landet har lite för många månader i mörk, kall och dyster tid. Skulle vara om jag kunde se till att ordna ett par extra sommarmånader. Sisådär åtta varma, sköna och ljusa. Fyra mörka, kalla och ruggiga skulle helt klart räcka!
 

Change?

Ska det förändras? Ska jag tacka ja i så fall? Vad händer då då? Eller kommer allt detta ens att bli av?! Förändring är inte fel i och för sig... Får helt enkelt avvakta och se. Kanske får jag gå kvar i samma lunk.

9 dec

Det första jag skulle göra om jag hade 1 miljon på kontot.
 
Svaret på frågarn är enkel. SPARA! Det kommer en framtid då den är mer än välbehövlig. Kanske när jag ska bygga mitt drömhus? Då är en miljon en bra start!
 
Så nej, inte resa jorden runt eller köpa den där uuuursnygga tröjan eller suuuuperfina skorna. Nej spara helt enkelt. Det är min melodi det. :) Vad skulle ni gjort?
 

8 dec

Förhållande eller singel?
 
Tro det eller ej, men i ett förhållande. Länge har jag tänkt att jag inte kan bli kär, inte på riktigt. Visst, en förälskelse eller så i någon, men aldrig på riktigt. När allt var som mest hopplöst tänkte jag "nej jag ska sluta leta och söka. Ska jag finna någon får denne någon finna mig och söka efter mig också." Och så levde jag livet utefter det... I några dagar. 
 
Jag var på bodypump som vanligt tillsammans med Sebbe på tisdagarna. Helt plötligt hade han med sig en vän, inte lade jag märke till honom de första gångerna, hejade och var trevlig, tränade och tjingade. Sen skulle gänget ut och äta på Chili Thai tillsammans och det var först då jag såg honom, vi pratade lite om ditten och datten. Där efter började vi prata allt mer på träningen och hux flux så hade vi varandras nummer. Sedan blev det som det blev. Och idag sitter vi där, i samma lägenhet, handlar mat, lagar matlådor, sover, tränar, skrattar, gråter, tjurar, inreder, rensar, bygger, målar... listan kan göras lång. Men vi gör det mesta ihop så att säga. Jag och Karl.
 

7 dec

Fem raggningsrepliker jag skulle falla för.
 
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Eller ska jag gå förbi en gång till?
2. Tjena kexet, står du här och smular?
3. Jag är inte såhär lång egetligen, jag sitter bara på min plånbok.
4. Alla dessa kurvor..och jag som inte har några bromsar!
5. Jag är inte full, bara berusad av din skönhet.
 
Jag kan inte påstå att jag faller för några av dessa ovanstående raggningsrepliker, de är ganska tråkiga och det krävs så mycket mer för att jag ska falla överhuvudtaget. Men dessa kan man ju använda sig av i brist på annat.. ;)

Lisa och Jenny

Skärpning, nu får ni ta och blogga lite tack. Vad hände med kalendern liksom!? Puss på er

6 dec

De tre viktigaste egenskaperna hos en person.
 
Det spelar inte någon roll om det skulle vara en nära vän eller en pojkvän eller liknande, jag söker samma egenskaper hos dem båda. Det som egentligen skiljer vänner och pojkvän/flickvän åt är för mig ganska liten, den fysiska biten såklart men i övrigt är det desamma. Jag vill kunna lita på personen ifråga, kunna prata om viktiga, jobbiga, känsliga, ledsamma, olyckliga som gada, lyckliga och alldeles onödiga saker, det är för mig jätteviktigt. Vad som också är en stor del är ödmjukhet, visa respekt och acceptera, man kan inte tycka lika om allt, men däremot ska man låta andra inklusive sig själv få tycka olika. Sist men inte minst ha roligt tillsammans och känna sig bekväm och kunna vara som man är inför varandra!
 

Jag lever!

Phu! Denna dagen över och jag är hjärtligt glad att jag överlevt! En dag ute i trafiken med en liten sketbil och en decimeter snö på oplogade vägar, E4 som i stan, herregud, plogning under all kretik! Och snöar gör det baskemig hela tiden. Fy! Sladdat runt på vägar hit och dit, parera och på helspänn mest hela tiden. Hoppas dagen blir bättre imon, inte lika mycket snö och bättre plogat. Nu är jag helt slut i kroppen, vilar mig lite innan träningen ikväll :) 
 

5 dec

En händelse som stärkt mig.
 
Det var i högstadiet. En tid där det händer mycket, med en själv och med andra. Hur som helst så började tiden bra, vi var fyra tjejer som höll ihop under sjuan och åttan. Det var först i nian det började knaka i fogarna och en dag brast det. Jag minns fortfarande incidenten i matsalen och sedan den dagen har jag sett saker och ting ifrån ett annat perspektiv. Det var nämligen då vi gick skilda vägar. Jag och dem. Och det lustiga är att jag än idag inte kan redogöra för vad som var grunden till allt, varför ens detta skedde?! En urusel förklaring som inte ens hade med vänskap att göra utan som istället hade med min familj att göra...Hur konstigt som helst! Men trots allt så var det här livet tog en annan vändning. Slutet av terminen i nian kändes oerhört lång, men jag hade bestämt mig för att ta mig igenom den, blod svett och tårar, och när allt var över var friheten total!
 
Det var väl först då saker och ting började hända. Under sommarlovet fick jag intagningsbeskedet till gymnasiet i Jönköping, lägenhet var fixad, flyttkartonger packade. Den 19 augusti lämnade mamma mig ensam i Jönköping och dagen därpå började jag första året på gymnasiet. Det var då jag kickstartade det nya livet, började om på ny kula i en ny miljö där jag själv kunde bygga en trygghet, ett liv på det sätt som jag ville utforma det. 
 
Med detta vill jag ha sagt att jag inte hade stått där jag står idag utan incidenten i nian. Då hade jag troligtvis varit kvar i den lilla sketna trästaden som Eksjö faktiskt är och gått där bland samma gamla människor och utvecklingsskalan hade väl inte skenat iväg direkt. Då hade jag aldrig fått den underbara klass som jag fick, de goa tjejerna och mysiga kvällarna ihop samt flamsiga dagar, jag hade aldrig träffat den fina ängeln på Juneporten en kall januarikväll, inte åkt på en fantasktisk skidresa tillsammans med klassen, inte blivit instruktör där jag peppar och skriker på träningshungriga deltagare, inte åkt på härliga solresor med finfina flickor eller överhuvudtaget mött grabben på gymmet som jag numer vaknar och somnar bredvid. Jag lärde mig att ska man ta sig någonstans i livet kan man inte förlita sig på andra, man måste stå på egna ben och fatta egna beslut. Vara självständig. Jag har lärt mig att inte ta andra för givet, jag kan se skillnad på vänner och "vänner". 
 
Idag är jag inte samma person som då. Jag är starkare och tryggare i mig själv. Idag har jag vänner som står vid min sida, även om stormen blåser eller det är 10 mil emellan! Med dem kan jag vara mig själv och de älskar mig för den jag är. Och jag vet att jag inte är normal i alla lägen, men det är knappast de heller kan jag säga ;) Livet jag lever tänker jag fortsätta leva, bygga och forma. Jag vet också att livet kommer att vara motstridigt och inte alltid bli som man vill  men det är en del utav det. Misstag är tillför att lära sig utav, göra om göra rätt och lämna stark. Livet är en kamp - och jag ska vinna!
 

Jobb och ledighet

Då man jobbar uppskattar man ledigheten så mycket mer! Dessutom få rman desto mer gjort på ledigheten också tycker jag. I vart fall de dagar man har drivet i sig. Vissa dagar tillbringas helst i sängen med boken... Men som igår och idag tillexempel. Igår tvättade jag massa sängkläder, manglade och vek, städade lägenheter på småsaker och pryttel, vattnade blommor, gjorde biffar och ugnspotatis och massa matlådor, tränade, målade hyllplan och satt upp. Massa massa saker gjorda!!!
 
Och idag har jag inte hunnit riktigt lika mycket, men tränat har jag gjort och suttit lite framför plugget, ska ta och äta lite innan jag börjar jobbet. Kvällspass fick jag rycka in på så det går la, jag och Damir ikväll på avdelningen, det kan bli bra det här, skratt och trams lär det bli :)
 
 
 

Hoppsan Kerstin

Så enkelt så lätt.
 
 
 

5 dec

Det här irriterar mig.
 
Ojojoj, det finns så mycket som är irritrande. Den sista tiden tillexempel har det varit en hel del här i lägenheten där jag tycker saker och ting är självklara med som min sambo kanske inte tycker likadant om... Det är väl självklart att man drar upp rullgardinen i sovrummet innan man går till jobbet? Är inte speciellt trevligt att komma hem till ett bäckmörkt rum och dessutom blir växterna i fönstret inte så glada de heller. Att man diskar upp och plockar bort efter sig, ställer in i maskinen eller plockar ur den om den är ren och full med tallrikar och sånt? Att man fyller på vattenkaraffen igen och ställer in i kylen? Massa småsaker i vardagen som jag tycker är en självklarhet och det irriterar jag mig på då inte han tycker....
 
I övrigt kan det vara:
...då man tittar på TV4 är det reklam stup i kvarten. Dessutom ökar volymen något väldigt just då.
...då man tar fram och påsig en alldeles ren tröja, och det första man gör är att spilla på den.
...då man köper saker man ska montera ihop själv och det fattas delar, skruvar eller liknande. Eller överhuvudtaget inte finns en beskrivning som man förstår, typ på ett annat oläsligt språk. Ska jag gissa mig till hur man gör eller?
...då folk inte blinkar när de ska ut ur rondellen. Okej jag kan erkänna att jag inte alltid gör det, men oftast har jag kollat bakom och framför så inte någon störs på mig.
 

3 dec

Här vill jag tillbringa min sista tid på jorden.

Den var svår. Jättesvår. Jag vill i alla fall tillbringa den sista tiden på en plats där jag känner mig trygg, som jag trivs att vara på och som jag kan knyta an till, som varit viktig för mig. Det skulle kunna vara hemmahemma, där jag är född. På gården i Svallarp. Där finns så galet mycket minnen, där jag har jag skrattat och gråtit, formats och vuxit. Det är en lugn och trygg plats mitt ute i skogen, ingen kan någonsin nå mig där.
 
Men det skulle även kunna vara ett framtida hem. Nu vet jag förstås inte vart detta är eller ligger någonstans, men förhoppningsvis är det en villa i närheten av en stad, ett vackert hus med lite trädgård till. Där skulle jag, min man och mina barn bo, kanske även hund och katt. Det skulle också vara en plats för min sista tid. I mitt eget hem där jag och min familj tillsammans gjort vardagen, dagar, veckor och år. Slitit på golv satt våra spår.
 
Det behöver inte vara ett paradis med guld och gröna skogar. Men det kan vara ett paradis för mig! En personlig plats. Eller också en varm och solig strand nära havet....
 
 

2 dec

De 3 bästa TVserierna.
 
Ehh kollar typ aldrig på TVserier...Följer inget alls faktiskt. Men har gjort, jag har kollar på Greys anatomy och Ghost whisperer. Så Greys får bli nummer ett och Ghost whisperer nummer två. Sen är det en tredje då...hmmm. För länge lägnge sen kollade jag på en serie, när jag var jätteliten och jag tittade mest bara för att mina systrar tittade, Sunset beach tror jag den hette och den tyckte man var suuuper. ;) Bortglömd, men får hursomhelst bli nummer tre då!
 


 
 

1 dec

10 fakta om mig
 
1. Jag är numer sambo
2. Avskyr ljudliga dataspel, typ krigsspel och sånt, oerhört störande ljud
3. Gillar rostat bröd med majonäs på
4. Älskar kläder (speciellt HM då..)
5. Äger ett par allväderstövlar
6. Ullared!!! I like, trots att det är trångt och mycket folk, stämningen är hög
7. Älskar att resa
8. ÄLSKAR ATT SOLA (Lisa hallå, hur kan man inte tycka om det?!)
9. Tycker inte om fåglar
10. Vaknar klockan 7 även om jag är ledig 
 

Adventskalender

Okej Lisa, jag antar utmaningen. Kan dock inte utlova något varje dag, men ska försöka :) 

Greveholm

Åh julkalender! Greveholm och grevens återkomst. Jag må vara larvig men jag tittar :) Tycker det är så mysigt och ha något att följa sådär fram till jul. Hoppas den blir bra, risken är dock att förväntningarna är höga och att man blir besviken. Det återstår att se.

Lördag

Idag kommer bli en bra dag! Himlen är blå, solen skiner och det är ett par minusgrader. Jag är ledig och har redan hunnit duscha, äta frulle, städa lite i köket och tagit en promenad upp till A6området för att handla mat. Nu sitter jag och väntar på att två systrar ska anlända... Kan det bli bättre? Puss på er

RSS 2.0