Glad påsk!

Åh dagarna går alldeles för fort! Nej nu ska jag ta och börja från början. Långfredagen startade tidigt, tio över fem på morgonen ringde klockan. Jag klev upp och drog till gymmet innan jobbet. Klockan sju var jag ombytt och klar på jobbet, jobbade fram till klockan två. Sen hämtade Kalle mig utanför och vi åkte direkt hem till mina föräldrar i Svallarp. Där välkomnades vi varmt av mina kära päron med påskbuffé. Mums! Sedan kom kära syster hem också och vi hade en riktig myskväll ihop. 
 
Påskafton blev också den lyckad. Hela familjen samlad och mamma och pappa hade ordnat och fixat med trerätters middag. Helt fantastiskt! Så roligt att se dem laga och skapa tillsammans. Mat och umgås, det är familjen Karlsson i ett nötskal. Vid sådana här tillfällen kan jag känna att jag saknar familjen så mycket. Det är så sällan vi ses alla nu och då det väl sker går tiden så fort och det är över på ett ögonblick. Det gör mig lite ledsen i ögat. Ibland svider det så då jag tänker på att jag är så mycket längre bort ifrån dem. Kan verkligen sakna mamma och pappa ibland, allt oftare.
 
Påskdagen blev en frukost och en förmiddagsfika lång i Svallarp. Sedan satte vi oss i bilen och for upp till Jönköping, hämtade upp Kalles mormor och stack vidare ut till Mullsjö och familjen Fritzsson. Middag och bärpaj och massa trevligt sällskap! Mycket prat om bröllop, släktforskning och efternamnsval. Egentligen skulle jag även åkt på påskdans på kvällen i Huskvarnaparken, hade förberett med alla kläder och hur jag skulle ta mig dit med tåg och allt. Men sen blev jag så himla trött i Mullsjö och maten blev senare än tänkt. Mitt i allt kändes det bara så dumt att lämna dem och dra till Huskvarna. Så tillslut bestämde jag mig för att stanna hemma och bara ta det lugnt, sova tidigt. Jag ska ju trots allt jobba imon. 6.00 godmorgon!
 
 

Frukostdax

Vaknade tidigt idag, solen som skiner in genom fönstret och Kalle som snusar bredvid :) Han kilar till jobbet en timma senare och jag går upp och gör en fantastisk frukost baserad på protein. Kokt ägg, en proteindrink på kvarg en skvätt mjölk och lite proteinpulver. Mätt! Nu blir det träning och ikväll jobb.

Lördag

Idag har jag varit uppe sedan kvart i sex. Jobbat hela dagen fram till fyra. Sedan hem och klä om till byggkläder och ge sig ut i vårt förråd. Där har jag spenderat eftermiddagen och kvällen tillsammans med Karl och en sådan här såg som du kan se på bilden nedan. Med den har jag kapat massa långa brädor till korta små bitar som sedan stoppats i en kartong och som sedan ska köras hem till Mullsjö som ved :) Åh vad stor lägenheten kommer bli när vi bygger om, man ser verkligen ytorna nu när väggar och sånt rivs ner i utrymmet som ska byggas om. Längtar!

En vecka kvar

Idag är det exakt en vecka kvar till påsken! Ska bli skönt att få komma hem och träffa familjen lite granna med. Känns som att det var galet längesen. Innan dess blir det jobb hela helgen och ett par dagar till nästa vecka, sen är jag lite ledig igen :) Är återigen tacksam över att jag har ett schema som jag går på och kan planera efter, annars hade jag definitivt inte åkt hem över påsk då jag vart tvungen att jobba... 
 
 
Nu har jag vart ledig i dagarna två och ska jobba hela helgen. Känns alltid svintråkigt att jobba fredagskvällen och hela helgen. Å andra sidan är det inte speciellt roligt att behöva gå upp på en måndag efter helgen och jobba heller. Så hellre fredagskvällen då. Och ja, det är trist att jobba helger överhuvudtaget men som läget är nu kan jag inte välja på mycket annat. Det är bara till att se glad ut och bita ihop.Det är ett jobb och pengar får jag! Det är så jag tänker.

Återförening

Ikväll återförenades tjejgänget! Synd att inte Danni och Lisa kunde vara med dock. Shit vi har inte setts alla tillsammans sedan studenten. Och mycket har hänt sedan dess. Marie tillexempel har liten knodd, söte lille Ted, som vi fick hälsa på :) Det blev en himla massa prat och allt mellan himmel och jord. En välbehövlig kväll kände jag. Än en gång; nu får det inte gå så länge tills nästa gång!

Dubbelpass

Ojojoj! Va sjukt längesen jag körde två tuffa pass i kombi med varann. Visst kör man mycket pump och sen cardio i gymmet men det blir inte samma grej som att köra ett konditionspass efteråt. Ikväll blev det iallafall bodypump och bodycomat med Johan! Han är ju bäst alltså, helt galen! Och det va vlbehövligt efter helgen med massa mat och vin...Typ stapplade hem sen och la mig i soffan och tittade på Brottet. Bra söndag 😊

Mullsjö

I helgen va vi i Mullsjö, hälsade på bebisen och tittade in Henke och Elsas hus, kommer bli superfint och hur bra som helst för en familj! Där fikade vi och satt och snacka massa skit, oj vad timmarna gick och trevligt var det. Nu får det inte dröja lika länge tills nästa gång :)

Kvällen spenderades med släktet Fritzsson och kalas! Massa god mat och vin, tårta och flams och trams med Carro. Haha så kul! Nu somnar vi snart, godnatt!

Infall! Håll i dig Emelie!

Alltså det är inte klokt! Jag får sånt måste-gå-fram-och-knäcka-av-den-behov när det åker förbi en merca med ett sånt litet märke som sticker upp på motorhuven. En dag denna vecka tillexempel så var det ett övergångsställe jag passerade med cykeln och det stannade en merca och släppte fram mig. Åh vad jag bara ville ställa cykeln gå fram till bilen och bara ta ett grepp om den där lilla plastgrejen och knäcka till!!! Jag vet nämligen att den är plastig i kvaliteten och att den inte sitter helt fast, det går att rucka på den lite (ja jag har vart framme och BARA känt på den en gång). Måste vara opraktiskt att ha den där framme? Varje gång man ska tvätta och sopa bilen från snö lär man ju gå emot märket? Bättre då det är väck enligt mig!

Idag är dagen!

Idag (!!) var jag på JB och hämtade MIN dator :) Hittade papper på att jag lämnade in den i maj förra året. Den 22 maj till och med. Och fick tillbaka den idag. Bra jobbat JB! Hur som helst är den där den ska nu och jag fick faktiskt bra kompensation så ska väl vara nöjd. Nu slipper jag iallafall att mejla teknikerna hela tiden och tjata på dem. Och de slipper mig!

Onsdagsnöje innan jobbet

45 effektiva minuter i sal A med tunga vikter och Jennie. Oh pump it up!

och förresten!

...ett tilllägg till det senaste inlägget. Vad gör då kärringar och gubbar med rullatorer och käppar mitt ute i gatan och vandrar?!? Ska jag gå fram till dem och säga "jaha här var det trottoar" eller? De är ju en fara för trafiken, herregud! Senast igår var det en kärring som var ute och gick mitt i gatan med sin rullator. Liksom hallå, vad tänker ni med då?

Tjurkärring

Alltså åh vad jag stör mig på presoner som ställer sig ivägen, breder ut armar och ben över östra storgatan när man kommer och cyklar, sedan slänger de ur sig "här var det cykalbana ja" eller "du vet väl om att man inte får cykla här". Ja det är väl klart att jag vet att man egentligen inte får cykla på en gågata, men va tusan? Tror ni allvarligt att jag skulle köra på er och över er eller vad är det ni är rädda för? Jag cyklar inte ens fort genom stan och de gående får alltid företräde. Liksom hallå vad är grejen? Iband skulle jag bara vilja cykla på tjurkärringarna, vända cykeln och köra över en gång till och sedan säga "nämen oj, va du där, det såg jag inte!" 
 
 

Måndagar är min dag

Andra säger fredag, då har man helgen och ledigheten framför sig, arbetsveckan är slut, man kanske unnar sig nåt gott och så vidare. Själv mår jag bäst på måndagar. De ger mig energi! Kia och bodyattacken är måndagens höjdpunkt! Love!

Pappa

Åh lilla pappa ringde idag! Saknar honom så mycket. Just då ville jag bara ge upp allt och åka hem till honom och berätta allt, gråta ut och säga som jag känner. Pappa min pappa!

Kaffe i solen och mello-låtar i öronen. Tippningslista på G!

Sol!

Vaknar klockan sju av Kalles klocka. Han går till jobbet och jag drar upp rullgardinen och konstaterar att det är molnigt. Tråkigt på min lediga dag. Käkar en god frulle och kryper tillbaka ner i sängen igen. Vaknar av strålande sol och blå himmel genom fönstret :) Hoppar i träningskläderna och ger mig ut!

Ba

Jobb hela helger plus måndag = död Emelie. Helt slut i huvudet! Nu är jag iallafall ledig i en och en halv dag... Jippie! För att ladda batterierna igen blir det bästa träningen ikväll: body attack; come as you are leave as a star! ✨

Mitt huvud spricker

Jobbat hela veckan och hela helgen... Tillsammans med tjötemajjan själv. Allvarligt, hon är inte tyst EN ENDA sekund!!! Typ värre än de gamla och sjuka. Det är inte det att jag är trött kroppsligt utan huvudet känns som äppelmos, trögflytande och sörjigt. Fy attan! Imonbitti får jag iallafall lite luft och får ventilera mina tankar och känslor med Martina, det blir bättre det!

Mjuka fötter

Har bestämt mig för att ta hand om mina fossingar lite bättre. De är ofta hela dagen påfrestar jag dem med ett par obekväma sandaler på jobbet och svettiga strumpor. Gåendes och ståendes i stort sätt hela långa dagen. Därefter stoppar jag ner dem i ett par träningsskor och knyter igen och springer runt i minst en och en halv timme. Inte underligt att de gör lite protester då och då med hård hud och solitären här och där. Så nu har jag en fotkräm som riktigt känns hur bra den är! Rena kuren för fötterna under natten. Så nu till barfotasäsongen kommer mina fötter vara tipp-topp!

Lever du?

Tänkte bara höra hur du har det? Va längesen nu? Vill bara veta att du mår bra :) Saknar dig älskling, kom hem ❤

Händelselöst

Så är det nu. Det händer inte nåt speciellt. Senaste veckan har det vart fint väder och sol vilket gjort att jag vart ute och gått mycket. Så skönt! Ibland är det härligt att byta gymmet som skränar av musik och människor som trängs bland maskinerna emot en promenad ute i friska luften. Rensa huvudet och tankarna.

Jag ska ta och fortsätta mitt händelselösa liv ett tag till, sen får vi se om det tar en annan vändning. Möjligt. Vi får se, inte ens jag vet något ännu.

RSS 2.0