Sportlife konvent


                                          

Klockan 06:20 lämnade jag Jönköping tillsammans med fina kollegorna Kattis, Claes och Anne-Lee och vi ställte in siktet på Göteborg, eller snarare Partille där själva konventet ägde rum. Sportlife konvent alltså, en stor fest för bara oss instruktörer på Sportlife i hela Sverige! Dagen bestod av bara en massa härliga klasser av olika slag. Jag började dagen med Bodybalance, sen en föreläsning om Mixmeister, Bodypump, Bodyattack och sist en föreläsning om motivation. Och vilka rgymma instruktörer! Man blev så inspirerad! 

En toppendag med sisådär 296 andra goa instruktörer. Ja ni kan ju bara föreställa er den sköna andan som ägde rum på anläggningen i Partille. Kvällen avslutades med en riktigt god och välförtjänad middag och forstatte därefter med mingel och fest! Var ju inte hemma på rätt sida av tolv om man säger så, men det var det värt, hade verkligen jättekul bland trevliga människor! Synd bara att det var denna helgen man ställde om klockan en timma framåt...

Just i detta ögonblick sitter jag på en buss påväg till en skidort med klassen. Så underbart skönt att bara åka bort en vecka och inte behöva tänka på något utan bara chilla och ha kul :)

Höres mina vänner

Vad vore jag utan er?

                         

Vill ännu en gång tacka mina systrar för att de finns där för mig i ur och skur, natt och dag, timme för timme och minut för minut! Det är så mycket värt att ni anar inte! Tack!

Lite död?

                                    

Snacka om att vara frånvarande och helt totally väck?! Har så gott som sovit mig igenom hela dagen. Sista lektionen skulle vi på studiebesök, ganska chill. Såg en film som avslutning och där slocknade jag nästan. Är så enormt trött och seg. Ikväll blir det i alla fall sängen tidigt, imorgon ska jag infinna mig redan klockan 07:00 på trafikskolan. Gillar inte att alls att stiga upp i ottan :S

Mina flickor

Studiedag i skolan idag, hur skönt är inte det?! UNDERBART nämre bestämt! Har börjat fixa och dona inför skidresan med klassen nu. Det är ju en hel del som ska med om man säger så...Packa packa packa :)

Sedan släppte jag allt och cyklade ner till stan för att fira fina Dani 18 bast! Grattis underbara du! Käk, en massa käk, blev det. Buffé på Chili Thai gillar vi, eller vad säger du Lisa? ;)

                             

Eftermiddagen/kvällen spenderades i Bankeryd hemma hos Felicia. Vi lagade mat och annat smått och gott vi ska ha med oss till Branäs. Supermysigt! Längtar verkligen tills vi åker iväg nu. För övrigt är ju familjen Robertsson galet gulliga, finfin familj det dära. :)

                             
                             Åh från i somras Fillan!!! :)))

Nu: Sova. Vill inte att det ska vara skola imorgon. Vill ännu mindre att det ska vara historia första lektionen också. Inte okej. Inte okej alls faktiskt!

Done

Okej jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera, men jag har tamejfasen inte ens orkat trycka på on-knappen på datorn efter denna helgen! Jösses! Ska ta allt ifrån början:

På torsdagseftermiddagen tog jag tåget upp till Stockholm, där mötte min kära moster mig och vi åkte hem till dem och myste resten av kvällen. På fredagen började jag klockan 8:30 på Karlapan. Vi började med ett helt vanligt bodyattack pass. Därefter hade vi lite teori och sen ännu mer träning. Vi fick en låt som vi skulle öva in och sedan på lördagen presentera. Fick ännu en ny låt som vi skulle kunna till söndagen. Så lördagen och söndagen bestod i största del av ren fysisk träning. Shit vad slut jag var. Sista dagen var jag typ såååå nära på att svimma av fysisk ansträngning. Galet.

I vilket fall så vart jag godkänd! Det trodde jag faktiskt inte att jag skulle bli. Så nu får jag alltså börja köra attackklasser :) Nu blir det till att öva öva öva och sedan då jag känner mig beredd börja köra på riktigt!

En resume av hela helgen är; lätt topp 3 över det värsta/jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Lärorik. Men lite synd att jag inte kunde vara speciellt social mot min moster med familj eftersom jag var tvungen att plugga koreografi om kvällarna...


Nästa station Stockholm


                                   

Snart sitter jag på X2000 till självaste huvudstaden. Kommer bli en galen helg jag vet, massa massa träning. Så kommer förmodligen vara heeelt totalt död på söndag kväll då jag åter är tillbaka i Jönköping. Är faktiskt lite nervös, jag menar egentligen vet jag ju inte vad som kommer att ske där uppe? Men men, don't think, just do it! Jag ska ha kul, leka och lära mig, förhoppningsvis lämna och då vara utbildad Bodyattack-instruktör :)

Wish me good luck!

Ni får en uppdatering efter helgen om hur jag haft det :)


Upp och ner, ner och upp

Veckan har redan vänt och börjat gå mot helg! En hektisk vecka är det i alla fall! Vill få så mycket gjort som möjligt innan det bär av till Stockholm. Igår (tisdags) hade vi friluftsdag på skolan och den spenderades nere på Sportlife, köttade Bodycombat, core och cykel. Hej träningsvärk! Därför är det vila idag och imorgon för att sedan vara fit for fight till fredag och resten av helgen.

Stress och oro gör att humöret inte alltid är på topp. Inte blir det bättre när cykelkedjan hoppar igen. Men som kompensation gick körlektionen asbra så då blev jag glad igen. Det underbara vädret bidrar även det till det goda humöret.

                                       

Ikväll pluggar jag historia, tvättar, städar och packar resväskan. Imorgon eftermiddag bär det av till Estockholmo, Bodyattack; here I come!


Underbara helg

Åh vad jag känner mig hel och fullständig då jag umgås med mina änglar! Vi har inte varit tillsammans sedan nyårshelgen!

Ställde klockan på 04:10 i lördags morgon, hmm ingen sovmorgon här inte. Nejnej, upp i ottan. På men kläderna och käka lite frulle, sedan packade vi in oss i bilen och det bar iväg till Ullared. En riktigt rolig dag men syrrorna och mamma! Dock är man ju liiiite fattigare eller så...

                           

På kvällen då vi kom hem var det melodifestivalsfinal. Familjen följer traditionerna och gör en egen tippningslista. Detta året visade sig vara knivigt och inte alls lätt. Ida tog hem segern med sina 3 rätt!! Grattis :)

Söndagen bjöd på bakning (som vanligt.. haha). Lite kakor och bröd blev det! Underbart sällskap av Sofia och Ida!

Känner mig så fullständig och hel då jag ungås med er. Älskar och saknar!

Äntligen!

Äntligen fredag! Yes, dagen jag längtat efter hela veckan :P Mot skolan för att kolla på en film och därefter skriva en filmanalys. Sen var dagen slut, chill! Reflektionseftermiddag kallas det tydligen...

Ska strax bege mig till june och ta tåget till Nässjö för att sedan möta upp Sofia där :) Underbart att få återförenas igen efter att inte ha sett varandra sedan jul! Galet, ibland undrar jag hur jag överlever?

Helgen ska spenderas på bästa sätt tillsammans med de finaste, kommer må som en prinsessa!
                      


Prioritera

Fick en chock i skolan idag. Helt plötsligt hade jag ett fett prov att plugga till och tre inlämningar! Shiiieet! Därför fick jag ikväll prioritera. Tyvärr så fick träningen ta den stora smällen. Men så här i efterhand kan jag erkänna att det känns skönt, mår ju inte bra när jag vet att jag har en massa att göra och ligger efter. Men nu så är jag i fas igen :) Gott mos!

Ett dåligt inlägg

Dagen:

1 h spinning
1,5 h styrketräning i gymmet
30 minuter core

Min kropp=slut.
Hoppas på träningvärk imorgon, det har jag förtjänat!

Ni tänker: intresseklubben antecknar.
Jag säger: jag vet, sämre inlägg får man kanske leta efter, men ibland har man dåliga dagar då fantasin inte vill vara med en...

Whopwhop! Onsdag idag, vilket betyder att veckan vänder och vi går mot helg! DET är bra bra BRA!

                                       
                                      Hahaha! Sökte på "intresseklubben antecknar 
                                     på google och fick upp denna bild. Passande och
                                                          alldeles perfekt!


00:12 ?!?

Varför så krångligt, känns som att vi går en omväg. Eller är det bara en fantasi? Förrvirrad och vet varken ut eller in. Vad är rätt vad är fel? Detta går mig åt huvudet och varje gång jag säger åt mig själv att droppa det helt och hållet slutar det med att det kommer tillbaka till mig vare sig jag vill eller ej. Galenskap är vad det är!


 

8 mars


                       

Internationella Kvinnodagen  
PLUS    Semledagen :)




Skräp


                              

Rackarns cykel! Begav mig som vanligt hemåt efter träningen och vid högskolan smäller det till i hela cykeln och kedjan hoppar av :( Så det var bara till att kliva av och gå resten av vägen hem (tur att jag inte bor långt ifrån centrum). Väl hemma i källaren lyckas jag efter mycker om och men få på den bövla kedjan och då är mina händer helt och hållet nersmutsade! Ställer mig på avstånd från cykeln och betraktar mitt verk, konstaterar att kedjan nu är än mer häning och därmed ännu större risk att den hoppar nästa gång jag cyklar. Måste ta mig i kragen och lämna in den på service, få lite hjälp med att spänna kedja och fixa lampor och sådant. Men de kommer inte bli glada över att få in en sådan rishög till cykel...jag kan ju i alla fall ta och tvätta av den lite så att den ser lite ren ut :)

Vår?!

Jippie, vaknade och tittade ut, solsken :) Då kan man inte annat än bli glad! Känner ett litet hopp om att våren snart är här på riktigt, och som jag längtar!

                                  

I övrigt har dagen som spenderats på APU-platsen varit bra. Allt har flutit på och vips så var det dags att gå hem.

Så just nu sitter jag och laddar upp lite inför kvällens cykelklass. Sitter även och knåpar lite med ny musik och koreografi...inte alls lätt. Har ni några tips på bra musik så är jag öppen för förslag :)


Stark Lök

Snart är helgen över och en ny vecka kommer. Vecka 10. Jösses vad tiden går. Inte långt kvar till sommarlov? I alla fall har helgen varit skön.

Fredag: Emilia följde med mig hem och klippte mig :) Tack! Därefter gjorde jag soffan och TV sällskap resten av kvällen. Kollade på filmen I rymden finns inga känslor; vilken störtskön rulle, hur gullig som helst! Lätt värd att se.
Lördag: En hel massa körkortsteori blev det pluggat! Kvällen spendersdes tillsammans med Emma. Underbara vän, så skönt att få prata ut och delge varandra saker och ting. Längtar så till sommaren, Emma! :)
Söndag: Ännu mer körkortsteori... Lagat veckans alla matlådor, gött! Minde gött var det däremot att hacka den enormt starka löken, usch vad tårarna rann, dislike på stark lök :( Denna veckan avslutas med ett härligt Bodybalance-pass. Mmmm...

                                   
 
Underbart väder har det också varit, har nu plockat fram brassestolen och suttit och stekt mitt på dagen då solen var  som allra varmast, sååå härligt, tror att våren är på G :) Me like!

Taggad för en ny vecka, de kommande veckorna kommer rusa iväg, snart bär det av åt landets alla håll. Först och främst Gekås med fina familjen, därefter Den Stora Staden, Stockholm, för BA-utbildning, Göteborg och Sportlife Konvent väntar och sist men inte minst skidresan med klassen. Fullt upp vill säga!

Hej träningsvärk :)

Kroppen är fantastisk! Den vänjer sig verkligen snabbt vid rörelser, och då den kan rörelserna utför den dem på så enkelt sätt som möjligt, för att spara så mycket energi den bara kan. Och detta sker helt automatikst, kroppens sätt att "försvara" sig, vi kan alltså inte påverka det alls! Detta märkte jag påtagligt idag... Nu ett tag har jag kört det nya bodypump-passet (närmre bestämt cirka två och en halv månad) och igår körde jag och Emma ett helt annat pass. Och ja, det var något kroppen inte var bredd på för idag har jag TRÄNINGSVÄRK! Hej muskler! Baksida lår och rumpa, rygg och nacke, och då är detta bara dag ett, tänk då vad det kommer vara dag två (som alltid är värst).... Mmmm! Men det är så det är, för att utvecklas och bli starkare ska vi chocka kroppen, och det gör vi på bästa sätt genom att utföra olika sorters träning och olika typer av övningar. Så istället för att alltid gå till samma maskiner i gymmet, prova på att använda de fria vikterna, göra några andra magövningar än de du brukar, så ska du se att det kommer kännas :)

                    


Måsten en onsdag

Dagen började med mig tillsammans med Emma Oliv på scenen på Sportlife :) Bodypump var det och Bodypump blev det! Har ju gått bättre om man säger så, men men, det kan inte alltid gå vägen jämt. Koreografin satt någorlunda och teniksnacket fanns väl också där, men det andra pratet runtomkring, det fanns väl inte riktigt där som det brukar... Jaja, jag satsade allt på min egna klass igår (vilket inte var helt fel).

I vilket fall, träningen avklarad. Resten av dagen gick i "måstens" tecken såsom städa, tvätta, laga mat, handla, plugga och massa sådant.

                                 

Gott med torsdag imorgon, ingen skola, istället RiskEttan med körskolan. Ännu bättre med fredag därefter! :) Tar sikte på helgen nudå :)

Magiskt

Magisk kväll! Vilket gott gäng med deltagare på kvällens klass och vad de levererade! Får verkligen så grymt mycket energi av dem, går inte att beskriva känslan där framme! Och ikväll var alltså något utöver det vanliga, efter klassen höll inte min röst, jag var helt hes efteråt! Så nu blir det till att vara tyst resten av tisdagen och vila rösten tills i morgon då det är dags igen, och då blir det bodypump. Och inte vilken bodypump som helst, utan en riktig genomkörare och teamning med den bästa Oliven på jorden ;) Emma och Emelie tar plats på scenen och goes crazy HAHAHA!!! GO GO GO!


1 mars

Ska inte det innebära vår? Fast lite vår är det ju ute, i alla fall här i Jönnet. Ingen snö (bara lite, liiiite som mest är i formen is) så asfalten är fri och gräset syns. Dock ligger Vättern, Munsksjön och Rocksjön fortfarande isbelagda så jag antar att det kommer fortsätta att kännas kyligt ända tills sjöarna gått upp...

               

Är så sugen på vår, ljus, sol, värme, lättare kläder, glädje, energi...känns som att allt bara kommer bli bra då! Vill ta fram tygskorna, den nya sommarjackan och vika upp jeansen och visa de vinterbleka benen lite ;) Skönt att kunna sätta sig i solen och lätta på jackn (haha...!) och känna hur solen värmer och faktiskt tar lite! Wonderful :)

Inte som vanligt

"Det känns inte riktigt bra, inte bra alls faktiskt." Hmm, lite så känns det nu. Veckan började inte jättebra, men kan fortfarande inte sätta fingret på vad det är. Känner mig sjuk men ändå inte?! Låter det konstigt, ja antagligen gör det det, men det känns som att det inte skulle hjälpa att gå till en läkare för de skulle inte hitta något fysiskt fel. Ida och jag pratade ut om detta och kom fram till att man kanske tänker för mycket på att man inte känner sig helt frisk och som vanligt och då att det skulle bidra till våra känslor och vår hälsa (eller ohälsa)... Mycket sitter ju faktiskt i huvudet, det psykiska. Därför ska vi tänka positivt, positiva tankar, ta en dag i taget, vi klarar detta!

DU OCH JAG IDA, MIN VÄN!


RSS 2.0