Våren!!!

Jag har lämnat staden för ett par dadgar sedan för att hämta lite ny energi på landet. Denna veckan hade vi ändå inte några platsförlagda skoldagar utan det som gäller är arbete hemifrån. Så himla skönt! Så nu befinner jag mig mitt ute i skogen, där allt är tyst och fridfullt, inte en bil syns till! De här dagarna har jag passat på att njuta av våren, familjen, de mysigaste små kissemissarna som finns och allt annat som finns här men inte i stan. 
 
 
 
 

Myskväll



Lördag

Dagen bjöd på både det ena och det andra! En sväng på stan där vi fyndade både kläder, skor och saker som ryggskydd till bästa skidresa! Sedär! 


Ännu ett par Nike free run! Älskar ju dessa och varför inte denna coola färg! Nu mer pepp på träning :) 



Ensam hemma med en skvätt överblivet kaffe




Ja då kan det inte bli mer än chokladbollar! Nu väntar jag på att min älskling ska komma hem från innebandyn i Mullsjö. Antingen får vi fira vinsten med chokladbollarna eller också tröstäta för förlusten. Vi får väl se vilket humör han är på när han kommer innanför dörren. Jag tror att det kommat smaka lika gott oavsett! :) 

Fredagsmys!!!! <3

Först blev det gymmet, ben och mage tills jag skakade och Kalle sa att jag såg blek ut... Ja jag kanske körde lite väl hårt! Men väl hemma blev det till att slänga i sig en banan och in i duschen. Sen sätta igång med kvällens middag där planka stod på menyn. Jag gav ju Kalle det i julklapp, två askpalnkor att laga mat på. Och oj vad lyckat det blev! Så himla gott, lite meckigt men lätt värt det! :) Planka och ett glas rött med tänka ljus, kan det bli bättre!? 



Fredag=hemstudier

Pluggar hemmifrån idag! Vilket går väldigt bra hittills! :) Har gjort två inlämningsuppgifter klara och börjat på den sista så det känns härligt! :) Juridik är ju rättså kul ändå ;) 







Snart helg...igen

Går bara i skolan idag torsdag också, sen är jag friiiii! Fri i över en vecka från skolan. Det vill säga att jag inte behöver åka dit alltså. Plugga kommer jag behöva men jag kan göra det på hemmaplan. Så himla skönt! Jihooo! 

Fint också att det börjar ljusna! Innan kunde jag inte se Vättern härifrån för att det var helt becksvart! Vi går våren till mötes tror jag bestämt :) 

Lillördag!

Onsdag, skola och veckan vänder. Först hade vi en tråkig (tyvärr) föreläsning på förmiddagen. Sen var det vanlig lektion med juridik och Åsa :) Sen satt faktiskt jag och Elin kvar lite extra och pluggade tillsammans. Duktigt! 

Väl hemma, senare än vanligt, blev det lite mer plugg. Sen fick vi ett ryck och började städa i lägenheten lite. Därefter tände vi massa ljus, gjorde fruktsallad till kvällsmat och satte oss i köket och spelade kort! Haha! Vad längesen det va, men oj så roligt! 





Blött och sandigt

Regnade ute idag :( hade nästan slutat när jag gav mig ut på en liten springtur. Förstås börjar det regna ännu mer bara jag kommer ett par meter utanför grinden. Men jaja, det blev en sväng till pulkabacken och ett antal gånger upp och ner där för att sen springa hem och ställa mig i duschen. :) 



Helg!

Hur skönt var det inte att fredagen var över och vi påbörjade helgen? Superskönt! Direkt efter skolan åkte jag med en klasskompis till Vetlanda för att spendera helgen med Sofia :) Fredagsmys med mat och vin, dock en kass film, men vad gör det när man har bra sällskap!? 




Lördagen började med mysfrukost, en sväng på stan, lunch och fika på Cecil! Mätta i magen traskade vi hemåt, duschade och åkte till Björköby och spenderade kvällen där tillsammans med familjen. 

Söndagen blev en bakdag! Vi ska nämligen va med i en liten tävling, så vu bakade lite och skickar in våra bidrag så får vi se om vi vinner nåt! Gott blev det i alla fall! 


Så var den här helgen över! Tiden går fort när man har roligt! Välbehövlig helg med mycket kvalitetstid <3 Tack! 

Uppdate av senaste veckan typ

Ja det är så det känns! Jag har varit totalt frånvarande och inte hunnit med någonting jag egentligen tänkt. Hela helgen gick åt till jobb plus hela måndagen. Ska väl inte klaga på det men det var segt! Har varit så galet trött de senaste dagarna att allt som borde göras bara blivit uteslutet. Så himla trist, nu när ljuset äntligen kommer tillbaka till detta land så borde energin också anlända. Men inte till mig. 

I alla fall skola nu onsdag, torsdag och fredag. Sen är det äntligen helg! Som jag längtar! 

Fredag!

Sköna fredag här! Sluppit åka hela vägen till skolan och tillbaka, kunnat vara hemma och plugga istället! Både koncernredovisning och handelsrätt :) 

Sen blev det veckohandlig med Karl, pizzabak och vitt vin framför let's dance. En helt vanlig svenne-fredag, men jag är nöjd med det! Godnatt ifrån mig! 



Svettigt


Körde rygg i gymmet och sen löpband, hoppas inte han bredvid led av mina svettdroppar som sprutade! ;) 


Snabbmat

Min typ av snabbmat! Hittade två chorizokorvar i frysen och slängde ihop en liten tomatsås med korv, lök och majs. Enkelt, smidigt och gott! Går åt när man ska plugga! 



X-fit

Nej inte samma sak som crossfit! Men ska väl efterlikna lite fast man gör det på ett gym! Hur som helst så var jag och Karl bokade på passet vilket hölls på den nya campusanläggningen i stan. Första gången vi var där! Gymmet var inte speciellt stort men fanns det mesta man behövde, till råga på allt har de ju ett DJbås i mitten där det stod en DJ och mixade musik, det va lite cool faktiskt! Och i gymmet var det nedsläckt och discolampor lös :) Lillördag som det var! Tillbaka till X-fit; ett pass som är uppbyggt på ett antal olika stationer och på dessa kör man 45 sekunders intervaller och håller på i 30 minuter. Bra, roligt och jobbigt! Kommer nog bli fler gånger där :) 


Semledagen

Firar denna dag, både mig och semlan! Just nu känns livet väldigt bra! Jag är glad :) 






Lagtext


Läser lite lagtext såhär på måndagsförmiddagen :) Är dock väldigt svårt att utläsa vad som egentligen står och vad son menas. Språket är uråldrigt och borde definitivt uppdateras! Varför i sjutton gubbar har man inte gjort det? Dessa texter som är skriva för hundra år sedan stämmer inte alls ihop med dagens samhälle vi lever i, tex vem skickar telegram nuför tiden?!? Hallå gör en. Uppdaterad lagtext anpassad efter 2000-talet vi faktiskt lever i! 




Vasaloppet!

Frukost i soffan idag framför självaste Vasaloppet! 



Vår!

Igår morse var jag och Karl tidigt uppe och tog en promenix till torget innan frukost! Där handlade vi bland annat lite härliga vårblommor, en stooor bukett tulpaner, en kruka krokus och en krysantemum :) Så härligt att få lite känsla av vår denna 1 mars! :) 






RSS 2.0