Alldeles för länge sen

Ja på tok förlänge sen jag var här! Och har hunnit hända en hel del sen sist också. Dagarna har flutit på på Husqvarna, även om det är något segt ibland...Helgen kom precis då jag längade efter den som mest! En solig härlig helg som vi spenderade med familjen ute på landet, sådär underbart som det bara kan vara där. Avkopplande, fågelkvitter, vilda djur och fantastisk natur såhär på vårkanten. En dag med familjen kan verkligen ladda upp batterierna på nytt.
 
För att nämna något som hänt under dagarna:
 
Kan berätta att mamma och pappa har en rolig hund, Tindra som älskar att jaga såpbubblor...Enkelt sätt att rasta henne lite ;)
 
Galen bild jag tog!
 
Jag har under helgen hunnit bli hela 21 år. Ett åre äldre och ett år visare brukar man säga, men jag vet inte det.

 
Har snyggaste och coolaste systerdottern!
 
 
Ätit cheesecake och öppnat massa fina presenter! Har även hunnit storstäda bilen. VI var duktiga nog att både tvätta, vaxa och dammsuga innuti. Nöjda med helgen! :)
 
Men så säger det PANG! Så ligger man här sjuk, ont i halsen och förkyld. Sovit mig igenom de två första dagarna av veckan nu och räknar med att kunna gå till kontoret imorgon i alla fall.
 
 
 

Lite ågren över att ledigheten är över

Dämpar ångesten med ett svettigt träningspass! Imorgon är det tillbaka till verkligheten som gäller. 




Annandag påsk

Har spenderat helgen i Göteborg med firande av en 30åring. Stannade över natt och hängde i parken i solen hela dagen efter innan vi åkte hem igen. Skönt! Söndagskvällen stannade vi till i Mullsjö och tittade på film tillsammans med svärföräldrarna. :) 

Idag har vart en slö dag. Sov länge och åt sen frukost. Därefter bestämde vi oss för att packa ner lite saker och ta med vår lilla rosa klotgrill och satsa på ännu en dag i solen. Årets första grillade korv med bröd samt majskolv, mums! 



Glad påsk!



Glada påskhälsningar från oss! 

Blev en långfredag med endel som bara var tvunget att få gjort, städa, tvätta och putsa fönster. Sen vart det lite träning på det :) 

På kvällen blev det mysmiddag i form av trerätters, mätta och belåtna gick vi sedan en sväng på stan och tittade på allt folk innan vi gick hemåt. <3

Skärtorsdag

Skönt med kort-vecka! Fyra dagars ledighet är guld värt känner jag efter den här veckan. Praktiken har varit både hiss och diss, vissa stunder har jag inte haft ett dugg att göra och då blir det plötsligt dött och långtråkigt. Hoppas det blir bättre nästa vecka. Nu blir det ledighet och påsk iallafall. :) 

Glad påsk! 

Husqvarna AB

Fösta dagen på praktiken/mitt nya jobb! Summering av dagen; trevliga kollegor, massa nya intryck, proppad med information om alltifrån leverantörer och kunder till att tala curry engelska i Indien  med kollegor där!? Jösses hur ska jag lära mig allt det här? Ett stort plus som jag inte hade räknat med var mitt alldeles egna kontorsrum som jag fått :) :) :) Jag kommer somna ovaggandes ikväll iallafall! 

Lördag 12/4

Hej på er! Sitter på tåget mot Vetlanda. Blir till att träffa systrarna och dansa ikväll :) 



Har redan hunnit med massor idag, vaknade tidigt innan sambon så passade på att diska undan och städa i ordning lite i köket. Åt frukost och tränade! Ekade tomt på gymmet vid 8 en lördag vill jag lova, men skönt att ha maskinerna och vikterna helt för sig själv. Armarna fick sig en rejäl omgång med dropset siste seten! Love! 

Ha en bra helg alla! 

Tenta-time

Gud hjälpe mig och se till att min lagsamling visar mig till de rätta svaren! Även om juridik är oerhört intressant och nyttigt är det inte enkelt att döma vad som ska ske i en tvist, det finns alltid två sidor och en sten att vända på. Wish me good luck! 

Suprise!

Karl kommer med ett paket och säger att det är till mig? Men jag fyller ju först om två veckor? En liten förskottspresent! 


Åh vad jag blev glad! Den där snygga grytan vi pratat om, nu ska vi börja samla på Eco Kitchen :)

9/4

Skola idag, sista föreläsningen med repetition inför tentan. Känns helt okej ibland och stunder där emellan känns det ärligt talat skit :( Men torsdag blir det plugg hemma och sen får det gå dom det går. 

På gymmet vart det mage, rygg och intervaller. Så himla skönt! För tillfället känns träningen väldigt bra, ibland har man ju sina svackor men kanske att jag tagit mig upp ur den nu. Hoppas hoppas hoppas! Påvägen hem upptäckte vi att påsken hade kommit till Hovrättstorget, fint! 



Pastejleverans

Kalle va på pastejköket och utförde arbete idag. Påväg hem ringer han och jag är rädd att han ska säga att föredraget gick dåligt och ingen affär blev gjord. Istället säger han att allt gått som tänkt och att han fått med sig lite pastej i olika former hem. Ja nu har vi pålägg vill jag lova :) 



Drog löpet i regnet!

Helt klart blött men skönt! Kände mig som nyduschad när jag kom hem ;) 



Påskpynt

Ha tjuvstartat påsken en gnutta! Högtiden är ju så kort så jag tycker det är okej att börja pynta lite tidigare än vanligt. Man blir ju så glad av alla färger! 

Mitt påskris

Köpte duken, påsksprydnaderna och krukan i Ullared. 

Har en till liten grej på g men den är fortfarande under bearbetning... Läggs upp när den är färdig :) 





Måndag


Har tillbringat dagen mestadels framför skrivbordet, pluggat case och bläddrat i lagboken. När jag fastnat eller typ börjat somna lite har jag tagit en paus och packat upp varorna från ullredsresan igår, mycket roligare än plugget :) Sen blev det lite plugg igen och så har jag varvat dagen tills jag somnade helt och hållet och vaknade upp hungrig, då blev det matlagning. Tänkte försöka komma iväg på attacken ikväll trots att kroppen känns tung! Får väl se! 



Ullared

Klockan var ställd på 04:30 och bilen rullade mot gekås 05:30! Bäst dag med shopping och umgänge i Ullared :) Hittade som vanligt både sånt man behöver och inte... Men vad gör det när man haft en superbra dag med människor man älskar? 


Sitter på tåget upp tillbaka hem till Jönköping. Medresenärer kan nog inte gissa vart jag har varit idag!? 

Nu är jag också mer taggad på påsken, plockade påskris hemma och köpte lite fjädrat och annat pynt på gekås så nu kommer det bli lite påsk på Bolagsgränd också kan jag lova ;) 


Just nu!


Lördagmorgon på bästa sätt! PW och därefter testar vi frukostbuffén på nya caféet i stan :) 

Fredag

Hela dagen har i stort sett gått till plugg, snart tenta :/ Men emellan omgångarna har jag tvättat, handlat, pratat med syster och suttit i solen :) 

Kalle kommer hem och vi sticker till gymmet och kör ett lååångt gympass, hinner både löpning, mage och axlar. Påväg hem kilar vi förbi Konsum och trots att vi var två hungriga vargar kom vi bara ut med det vi skulle ha, duktigt! Kvällen sen bestod av sen middag med fajitakyckling och grönsaker :) Sen somnade jag på golvet med filt och kudde...









Rätt ska vara rätt

Fick ju av någon anledning med mig två vänsterfötter hem efter Stockholmsresan. Men idag fick jag tillbaka en höger :) nu kan jag träna lungt och som vanligt igen ;) 



Ute i vårsolen

Intervaller längs Vättern idag, helt fantastiskt med solen i ansiktet! Vår is in the air! :)

Testat vad den nya löparjackan går för, känns bra än så länge. 



Stockholm

Helgen har spenderats i Stockholm med systrarna och mamma. Det var ju mammas födelsedagspresent från oss, hotellpaket med musikalen flashdance och middag :) Och musikalen var verkligen superbra, så duktiga alla är både skådespelare och musiker, helt otroligt att kunna prestera live sådär! 



Dessförinnan vart det alltså middag, och vi blev proppmätta! 



Sen blev det ju lite shopping också! Alltid trevligt :) 

RSS 2.0