Paus

Bara för er vetskap så trycker jag på paus en tag här.



Ännu en sommarhelg till ända

Har haft en helt fantastisk helg! Sol och värme är livet! Och att få blanda det med att träffa världens sötaste lille bebis som är min systerson är inte dumt, har nog aldrig sett en så liten plutt :) Har även ätit jordgubbar och umgåtts med Sofia, tittat på kolmilan, träffat moster och kusin från Stockholm, grillat, kollat på spännande fotbollsmatch, morgonpw, badat, plockat blommor, druckit vin, plockat bär och svamp, sitta på altanen och både se och höra regnet komma för stressande spricka upp till sol igen... Ja jag har hunnit med en massa härligt! Nu är det en ny vecka med nya tag. 






Gladaste tjejen i stan!

På gymmet plingar det till i mobilen och meddelar att jag har blivit moster för andra gången! Till en lite kille dessutom! Så underbart härligt! Fällde ett par tårar där jag stod med vikterna. Kommer somna med ett leende på läpparna och längta efter helgen då vi får träffa den nyfödde sonen :) <3 

Bjuder på en egentligen fruktansvärd bild, nyduschad nytränad i en alldeles för stor t shirt. Men vad tusan gör det när man precis fått ett sånt här glädjande besked!? 



Eftermiddag

Hade tänkt att för en gång skull gå i skaplig tid från jobbet. Nej minsann, inte i tider som dessa; bokslutstider. Vandrade precis ut genom grindarna och hann i sista sekund med bussen hem. Busschauffören berömde min löpning! :) Hemma väntar käk och träning. Snart fredag och då SKA jag gå tidigare. Sådeså!

Svarta byxor är snyggt men samlar damm tyvärr... Rolla rolla rolla, sen hinner man inte mer än utanför dörren så har man ett gäng dammråttor på sig. Och inte blir det bättre på bussen och de här äckliga säterna vill jag lova! 


RSS 2.0