Flabsielöaågrnbehsuakrbfkfokwbgkxlosla

Sitter på bussen och lyssnar på nån jäkla brud som tror hon är stencool, pratar (skriker enligt mig) i telefonen och talar på ett obegripligt språk som jag undrar ens är ett språk?! Hallå alla på bussen vill inte höra, KÄFTEN!!!

Fram och tillbaka

Nu börjat jag lära mig att hitta hit och dit i stan. Far hela dagarna fram och tillbaka, från Jönköping till Huskvarna och tvärtom. Till och med bort på Råslätt ibland. Jaja, jag lär mig hitta ordentligt i stan samt köra bil och parkera som en gud! Nått ska det la vara bra för.

Nu är iallafall denna dag avklarad. Bara imon med sen tar jag lång helg! Ikväll blir det att kolla Stadium city ( har 20% på ett helt köp, mumma ) så får se om jag hittar nått. Sen blir det nog lite träning. Livet känns okej, helt okej.

Kram på er

pms



Tjursöndag. Hatar när det blir såhär, varför ska man bli tjurig och svår att ha att göra med precis innan mens? Inte nog med att vi måste stå ut med att ha mens några dagar i månaden, nej då ska man vara tjurig innan, efter och under tiden också. Det är fan som att ha mens hela månaden ju! Dagar som denna har jag inte lust med någonting, vill helst bara vara i ensamhet och tystnad. Blir inte lättare när killen tjatar om allt och inget. Ska vi laga mat? Ska vi gå ut och gå? Ska vi hit och ska vi dit? NEJ JAG VILL INTE NÅGONTING! FATTA?! Jag menar ju inte något illa med det jag säger, men jag kan inte rå för att det blir i ett tjurigt tonläge eller att jag uppfattas som väldigt konstig. Gah blir skogstokig! Livet är så orättvist ibland.

Samlar D-vitamin inför vintern

Ja man får minst sagt passa på. Sitter just nu i Mullsjö på en stol i solen. Än värmer solen och det känns skönt. Snart blir det mörk och kallt. Men här här i Mullsjö är det varmt trots att termometern ute visar minusgrader. Huset är fullt av glädje, värme och kärlek. Hemmakärt. Mysigt och jag trivs.

Myspys med finis

Åkte till A6 en sväng och tittade lite på saker och ting, hade 20% på ett helt köp på Stadium så passade på där :) Sen åkts vi ner till stan igen och hade bokat bord på en restaurang, käkade lite mat och åkte hem till lägenheten. Tände ljus och åt en finfin efterrätt. Myskväll med hjärtat mitt. <3 Puss på han

Vänta!

Vräker ner något som ser ut som snöblandat regn utanför fönstret. 20 tusen nya statusuppdateringar på Facebook. Säkert en och en annan bilolycka. Skönt att jag i alla fall sitter hemma i soffan inne i värmen :) Men den där snön får allt ta och vänta till närmre jul åtminstone.

Riiiiiiiiing

 
S: Hej, du vet om att du ska jobba idag va?
J: Öh, va, nej? Jag har inte fått meddelande om det.
S: Ojdå, måste blivit ett misstag och skcikat meddelande till fel Emelie. Du ska iallafall jobba här idag.
 
Stress, stress, stress. Kasta på sig lite kläder och slänga i sig fil och macka. Usch vad jag hatar att stressa på morgonen. Ett misstag, ett felskickat SMS, hur som helst så var jag på plats snabbt. Men ogillar starkt dagens start. Fy skäms.
 
 

Besök

Cecilia jobbar på JB denna veckan och besöker därför mig på kvällar och nätter. Hur bra som helst! Så slipper hon åka så långt varje dag, plus att jag får massa härlig tid tillsammans med henne. Igår tillexempel var vi ute och gick en promenad på kvällen. Önskar att livet kunde vara lite mera så, på det viset, lite mer tillsammans med mina systrar.

Hösten

När man går i det varje dag, har saker att göra plus att det blir mörkt på kvällen. Då märker man det inte. Eller inte jag i alla fall. Jag lägger inte märke till hur naturen förändras, hur löven skiftar färg och faller av ett efter ett, lägger sig på marken i stora drivor som sedan förs bort. Det är dagar som denna jag kan njuta av det, se det och beundra det. Höstens charm. Med jacka, halsduk och vantarna på kan jag spendera tiden genom att bara sitta och titta. Snart är vintern här och då är färgfesten ett minne blott.

Som en kärring

Sitter jag och löser kryss. Tycker faktiskt det är kul och givande, man lär sig massor av nya ord och betydelser. Må vara en minikärring, det står jag för.

Trött

Det var längesedan jag kände mig såhär trött. Kändes som om jag kunnat sova hela dagen lång! Fryser och ligger nu nedkrupen under filten. Jag som hade tänkt träna stenhårt ikväll, tvivlar istället på om jag kan träna över huvudtaget... Bara jag inte håller på att bli sjuk, det vill jag verkligen inte. Men varför är jag så trött för? Jag vill vara pigg och kry i kroppen och ha massa energi att göra av med!
 

Saknad

Efter helgens besök lämnas lägenheten nu tom och tyst. Saknaden är stor. Men roligt hade vi, vi var på stan och A6 och shoppade, käkade mumsig lunch ute och fikade gott på kvällen. Och sedan åkte ni hem. Det blir så stora kontraster, från att ha klarat mig själv super till att få vara med dem jag känner mig allra tryggast med och må som bäst, till att återigen rasa ner på ruta ett och bygga igen. Jag önskar så att vi kunde ses så mycket mer och vara tillsammans oftare. Det är då jag känner mig hel och komplett. Saknar er så.

Fredag

Åh äntligen! Nedräkningen står på noll, systrarna har anlänt och vi är nu samlade. Känns så bra att ha dem här, mår som en prins (sessa?) kvällen bjuds på prat, scones och fruktsallad. :) känner att helgen kommer blir den bästa på mycket länge. Puss!

Men vi hittar alltid svaren, där i botten av oss själva

Lediga dag

När man är ledig hinner man unna sig tid. Tid till god frukost och till kaffe!

Och dagarna bara går

Nu är det liksom redan hälften av oktober som gått! Vart tar tiden vägen? Snart är det jul och man måste börja tänka på julklappar till alla...

Hur som helst så händer det mycket i livet nu, fullt upp med lägenheten, jobbet, plugget och allt runtomkring. Kanske därför jag tycker tiden rusar, för att jag hela tiden har något för mig. Men jag klagar inte, nejdå jag trivs.

Onsdag imon, veckan vänder och vi går mot helg. Igen. Längtar! Sofia ( och förhoppningsvis Cecilia ) kommer och hälsar på. Åh så kul det ska bli, saknar dem så och behöver dem verkligen. Mina änglar <3

Vi har de bra, vi här bak i bilen.

Jobbar tillsammans med de här sötnosarna ikväll :) Inte fel alls :)

Linn

Tjejen på jobbet som gör kvällarna finfina! Jobbar hur bra som helst tillsammans. Pratar och pratar och pratar, go tjej helt enkelt! :)

Cab

Impuls på hög nivå. Inte likt mig men så blev det och det känns bra! Hur nöjd som helst :) Vi beslöt oss för att helt plötsligt åka till Ikea och shoppa loss lite, eller snarare så pass att vi va tvungna att åka nedcabbat hem för att få med allt... Lite kallt kan jag erkänna det va, men helt klart värt! Montering av grejerna väntar :) Woho!

Saknar, saknar inte?

Skolan. Vet inte om jag saknar eller ej. Jg saknar det sociala, att man varje dag träffade sina fina vänner, sjuka klasskamrater och skrattade sönder sina revben, eller alltid kom sent till lektionen i mjukisar, som alltid tjafsade emot läraren, som alltid var på hugget att diskutera med mera. Det kan jag självklart sakna, vi hade trots allt en rolig och fin tid tillsammans. Men det andra? Jodå, rutinerna va bra, gå upp, plugga, äta lunch, plugga, hem, middag, träning, sova. Livet var lätt. Nu har man rutiner fast olika, kanske jobbar dag, kanske jobbar kväll. Träna på förmiddagen, träna på eftermiddagen. Måste laga matlåda. När jag är ledig måste jag plugga... Det jag definitivt inte saknar är plugget i sig, lärarna ( vissa saknar man), och datorerna! Usch skönt att slippa, det va ju så träligt på slutet och sitta framför datorn. Livet går vidare och nu har vi klivit in i en annan fas. Det tar tid att lära sig men vi måste ge oss själva den tiden. Vi kan inte alla vet vad vi vill göra i framtiden just nu, vi måste låta det mogna och komma till oss. En vacker dag slår blixten ner från klar himmel, men man vet aldrig när.

Fredag

Slutade jobbet strax efter två och ryker det är så skönt att komma hem! Ljuvligt att få sjunka ner i soffan och slumra en liten stund. :) Snart kommer Karl hem och vi får se vad vi ska hitta på?
Alternativ 1: städa och plocka lite i lägenheten. Ev handla mat.
Alternativ 2: dra till gymmet och träna.

Sen ska vi i alla fall ha mysfredag ihop. Laga lite enkel mat och krypa ner i soffan tillsammans framför TV:n.

Ha en fin fredagskväll allihopa :)

Jobbet

Ganska chillidilldag på jobbet. Satt i solen hela edterniddagen, inne på en inglasad balkong visserligen, och drack kaffe och fikade. Helt okej ändå faktiskt ;)

Nu är jag hemma och väntar på Karl och hans föräldrar. De ska hämta våra finfina lister till hall och kök! Ett steg närmre :)

Fånga dagen

Dagen är min! Klev upp tidigt för att börja fixa med hyllplanen, de ska målas vita för att sedan kunna placeras i vår hylla över skrivbordet. Därefter bar det av till gymmet och körde lite armar och kondition, kändes toppen! :) Mamma ringde och tjötade en stund. Plugga, diska, laga mat med mera med mera, finns alltid saker att göra. Men nu ska jag bara ta det lite lugnt en stund, börja läsa i min bok som jag lånat idag :) Mmm underbara dag!

Det var inte jag som körde mot rött!

Skulle cykla till jobbet. Stannar vid rödljusen vid Rådhusparken, trycket på knappen och får grönt. Precis när jag hunnit över halvvägs kommer en bil bakom mig förbisusande i full fart. När ja hunnit över hela kommer nästa från andra hållet. Är de så upptagna att de inte hinner se efter om det är rött?! Tänk om jag inte hunnit över, de hade aldrig hunnit stanna. Jag vet att jag kan vara olydig och cykla emot rött, men då ser jag alltid efter att det inte kommer någon på nära håll. Ibland får man vara glad när man har tur och överlever dagen!

Knasdag.

Känns som om jag slår knut på mig själv! Woooaaa, men snart är dagen över och jag har klarat mig helskinnad. Phu.

Höstlig promenad

Ibland är hösten något att njuta utav. Hög och frisk luft samtidigt som solen skiner.

Lillskrutten är förstås också med :)

Ostkakebak

Hela familjen är hemma, samlade i husets hjärta; köket. Mamma har varit uppe tidigt och hämtat massa mjölk (25 liter) hos grannbonden. Därefter sätts detta på kok i stora grytor. Ostkaka ska här bli! Åh vad detta är mysigt! :) Stormtrivs.

Helg

Snart är det helg. Om en timma ungefär. Då ska jag ta tåget hem till den röda stugan till familjen. Vi ska allihop samlas imorgon och baka ostkaka. Kanske det bästa som finns! Mumma!

Kliver på tåget nu = noll i teckning. Bye bye Jönköping.

På gymmet på rullbandet

Bredvid mig kliver upp en ernom människa, jag vet vem denne är och kan inte annat än att tänka "nämen oj, vad gör han här?!" Jag har liksom bara sett han i andra situationer, typ alltid åka buss, äta något onyttigt eller liknande. Liksom kopplar inte ihop honom med träning. Men kanske har han nu bestämt sig för att göra något åt sin vikt, vilket han verkligen skulle må bra utav. Vi är alla på så olika nivåer, vissa springer långa långa lopp, andra korta sanbba distanser, andra har sin  rundor på ett par kilometer med mera. Vissa är i startgroparna. Någonstans måste man ju börja. Om det så är på näst lägsta hastigheten i sakta tempo, sätta den ena foten framför den andra, om så bara några minuter. Det viktigaste av allt är att inte ge upp för tidigt. Håll i. Kämpa. 
 
Själv blev det styrka, överkropp och därefter kondition på bandet. Skönt, mer energi, mer fokus. I like it. (:

Mot gymmet

Friday friday!

Längtar tills fredageftermiddag och helg. Tre dagar kvar! Då bär det av hem till familjen och där väntar ostkakebakning :) Innan dess blir det lite jobbelijobb.

Huvudvärk

Efter en dag på samma ställe i sju timmar där det inte händer ett smack har jag trots den öronbedövande tystnaden huvudvärk. Nu grisar jag ner mig i sängen, tänder några ljus och sjunker in i min bok, en spökhistoria!

RSS 2.0