Stora tjejen!

Nu kan man inte längre säga att man ska hälsa på sin systerdotter till bebis...Nej hon har ju för tusan blivit stor! Ett år fyllda. Det var längesedan jag såg henne och vad utvecklingen har gått framåt sedan dess. Nu mer kryper hon iväg på golvet, hasar lite på rumpan och roligast av allt; reser sig vid sin lilla vagn och springer iväg!!! Shit, jag hinner liksom inte med. Världens sötaste och jag önskar jag kunde spendera så mycket mer tid med henne.



Isabell tyckte det var superkul att kunna se sig själv i telefonens skärm, inte det lättaste att få en bra bild när kladdiga små barnfingrar ska vara på kameran och petas och kännas på! Ä de?!

 
Gungan på trädgården är hennes favorit, gurglande skratt och fniss. Jag älskar det!
 
 
Fylld av massa härlig Isabell-energi lämnar jag henne men på återseende snart igen kan jag lova :)

Flyttar

Lämnar min lilla lya på Torpa. Just idag känns det faktiskt lite konstigt, det är ju trots allt där jag bott i tre år och byggt upp en trygghet. Det har ju varit mitt hem. På något sätt raseras det nu och man får börja om på nytt. Men det kommer bli bra, man måste våga ibland, ta ett kliv eller två utanför boxen. Sen om det funkar eller ej, det återstår att se.

Solkräm och aftersun

Shoppade lite sånna här produkter till mig och mina systrar. Om knappa två veckor reser vi till sol och värme :) Det bästa utav allt var att jag fick alla dessa produkter för OTROLIGT bra pris. Egentligen skulle man kunna säga att jag fick dessa åtta crèmer till priset av två typ. Helt otroligt!

Check-lista

* Packat alla saker
* Dammsugit alla ytor
* Moppat alla ytor
* Städat lister
* Putsat fönster
* Städat hela duschen
* Dammtorkat alla hyllor, skåp mm
* Städat kyl
* Städat toalett

Missat något? Nej jag tror jag är klar. Redo för flytt!

Går som om man sketet i en butelj

Ett uttryck som man kan använda sig av när man går lite konstigt eller illa, typ på halt underlag eller som idag; när jag har enorm träningsvärk. Ni vet när man går på is, då spänner man sig, böjer lätt i knäna och liksom stapplar sig fram med små små steg. Oftast i dessa lägen vinklar man fötterna lite lätt utåt och har lite bredare avstånd mellan benen, allt för att bara stå stadigare. När man har träningsvärk intar man samma position fast bara för att det gör för ont att räta ut benen så det sträcker i muskulaturen. Så idag kan man säga att jag går som om jag sketet i en butelj. (butelj=flaska för er som inte vet...)

Man ser ut ungefär såhär:

Hösten

Idag har jag inte känt av någon höst, men den kommer, den står utanför dörren och knackar på vilken sekund som helst. Sommaren är över. Kanske sista stekardagen idag, kunde sitta ute länge och väl och njuta. Underbara sol!

Hösten. Många klagar och ser tillbaka den dåliga sommaren. Men sen säger man att hösten är mysig, regn och lite rusk, få krypa upp i soffan med en va film eller bok. Att få ta fram en halsduk och ett par vantar på morgonen. Hösten kan vara riktigt fin och vi måste välkomna den vare sig vi vill eller ej, men än är jag ju inte klar med sommaren...

Han är hemma igen!

Efter fem veckors saknad är han där han ska vara och inte längre ute på villovägar. Välkommen hem kära lilla hjärtat. <3

The end

Sista dagen, eller snarare kvällen. Jag och den tjatigaste damen på avdelningen, men vad gör det? Så farlig är hon inte, visst, ett kassettband som spelas om och om igen men man kan ju stänga av och inte lyssna, humma med och låtsas att man är med i samtalet. Sista kvällen med gamlingarna och en utav de äldre gummorna sitter och berättar erotiska historier om hennes syster och en främmande karl...hallå jag vill inte höra mer!!! Usch. 4 timmar kvar.

Ljudbok

Ligger och lyssnar. Lyssnar på en bra bok! Rätt gött att bara få höra någon annan läsa för mig och påminner mig om tiden i skolan på låg och mellanstadiet då man hade högläsning, längesen. Hypnotisören, nu ska jag fortsätta lyssna!

Är inte kompis med min iPhone

Herregud. Fick ett ryck och skulle ändra om lite i mitt musikbibliotek i iPhonen... Kan efter detta konstatera att jag inte alls kommer speciellt bra överens med programmet iTunes som alla andra hyllar och tycker är toppen. Nej, jag har fattat hur man importerar ljudfilerna, men hur fasen får man bort dom?! Tålamodet rinner över och det slutar med att jag ger upp. Får ta ett snack och en undervisningslektion med proffset själv. Help me!

Skräckblandad förtjusning

Obehagligt men samtidigt så underbart. Hur kan man vänja sig så fort att ha någon vid ens sida när man sover? Jag som trodde det var stört omöjligt. Visst att man kan sova gott med systrarna och vänner. Men en främmande man? Visserligen är han inte speciellt främmande längre men en tid var han ju faktiskt det. Läskigt men sant; jag saknar honom! Puss och godnatt min kära

Lisa!

Du är så välkommen! (och alla andra) Först ska allt bara på plats och fixas i ordning lite, sen bjuder jag till fest :) Längtar tills jag får se och träffa dig! Och du Lisa: jag saknar också livet på Rhodos, livet på en pinne. <3 Trots skräcken inför jättegräshoppan...;) Jag har förresten typ massa bilder du ska få ju så ta med datorn när vi ses! Puss och kram

Snart, snart, snart!

Fixar och donar så mycket det bara går. Slipar, målar, putsar och fejjar. Tapetserar och grundar, måla lite till. Massor att göra innan det är klart. Längtar! :)

Kanonens helg!

Tackar, bugar och bockar för en mycket trevlig helg. Massor utav god mat, lite shopping och ett härligt sällskap systrar. Bättre kan det inte bli! Jag önskar så ibland att vi bodde i samma stad allihop, inte för att vi kanske skulle umgås jämt och ständigt ändå, men just möjligheten och känslan av att alltid ha er nära, veta att ni finns där en kväll man är ensam eller inte är på humör. Livet skulle kanske kännas enklare och mer fullständigt då? Alla bitar på plats liksom, tryggheten nära. Det skulle vara något det! <3

Veckan är över

Sådär ja, nu är veckans jobb över och det firar jag med mina systrar! Ikväll blir det hamburgare och annat smått och gott till. Mums :)

Helgrym kväll

Åhhh! Flyger fram på kvällens upplevelser! Fröjden en sommarkväll, Sannex och fantastiska dansare. Ibland leker livet och känns så underbart. Skönt att flyta fram över dansgolvet och nästan få känna att man äger det. Att det bara är han och jag där. Mmm ikväll somnar jag med ett leende på läpparna ( Det brukar jag göra ändå men ikväll är det extra allt! ) Hihi, nej nu måste jag sova för imon ska jag upp tidigt och jobba. Godnatt mina kära

Kladdkaka med banan

En ny kombination som jag testade idag på jobbet. Hann faktiskt baka!!! Het otroligt. God och uppskattad blev den iallafall :)

En droppe regn

På min lediga dag har jag tränat, fixat tapeten, tvättat och nu landat i soffan och lyssnar på regnet som slår mot rutan. Rummet är mörkt trots att det är mitt på dagen och jag njuter faktiskt. Avkoppling.

Känns lika overkligt varje gång.

Myskväll med mig själv

Bara för att han ska spela sitt skitspel. Jaja, får göra det bästa utav det i min ensamhet. OS, tända ljus och te är ju inte så tokigt det heller.

Timmar

Hemma från jobbet på timmar. Delade turer är egentligen inget att ha, men med tanke på att jag bor så nära jobbet så funkar det bra i alla fall. Hinner hem och göra vad jag vill i tre timmar, idag ska jag duscha, läsa, vila lite och äta. Och om jag hinner städa lite i min garderob... Sen blir det jobb hela kvällen lång igen.

Föräldrar

Torsdag och fortfarande ledig. Hur skönt som helst! Dagen bar oss lite överallt faktiskt. Först till Visingsö med mamma och pappa. En trevlig och mysig dag. Tro det eller ej men jag badade i Vättern!! (My god vad kallt det var) Sedan åkte vi runt lite på ön, tittade på borgen och lite sånt, käkade och tog sedan färjan tillbaka. Mycket trevligt! Därefter blev det direkt Gränna-Mullsjö och hälsa på andra trevliga föräldrar. Kycklinggryta och bärpaj till efterrätt. Mums! Kvällen vart toppen och trötta åkte vi sedan hem och vilade huvudet mot kudden. Imon jobbar jag :(

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2201679/images/2012/pic_501b73b8ddf2b305560005a3.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2201679/images/2012/pic_501b73b8ddf2b305560005a3.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2201679/images/2012/pic_501b73cee087c366f5000625.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2201679/images/2012/pic_501b73cee087c366f5000625.jpg" class="image">

Jag vill bara vara ledig ledig ledig

Har varit ledig i dagarna två nu. Onsdagen bjöd på en fantastisk dag med min kära syster. Inlines, shopping, god mat och massa annat smått och gott, då är livet som finast!!! <3

RSS 2.0