Besök

Jobbar och jobbar. Jobbar jag inte så måste jag till jobbet ändå för möte med personalgruppen... Aldrig får man komma ifrån stället! Hur som helst så kvittar det dessa dagar, då är systeryster på besök och kvällarna är räddade. Det blir lite bodypump och massa systerligt prat som bara vi kan! Trevligt!
 
 

Resultat

Tjejkväll på Intersport. Precis som förra året tränade jag body attack innan, duschade och åkte upp till A6. Där var det framplockat massa kläder, en scen där de visade modevisning av träningskläder samt nya kommande passet GRiT :) DET kommer bli grymt!

På plats fanns också de personliga tränarna och tanitavågarna :) Jag gjorde en vägning förra året och var ju tvungen att göra en detta året med! Var lite rädd för att för att resultaten inte skulle vara lika bra. Jag trodde att jag 1) gått upp i vikt. 2) tappat muskelmassa. 3) ökat i fettprocent. Men hör och häpna, inget utav det, nej istället hade jag tappat ett par kilo, behållt muskelmassa och minskat min fettprocent. Det i innebär alltså att jag lyckats hålla kroppen i form trots stora förändringar i livet under årets gång! Det är det bästa med resultat, då de är positiva!

Jan. 27, 2013

If Hope is the soul of the dreamer
If Heaven is the home of my God
It only takes one true believer
To believe you can still beat the odds

Rast

Lediga timmar mitt på dagen! Spenderas i personalrummet med min bok och mina lurar under en mysig filt. Ingen lust att åka hem till...ah allt... Stannar här och vilar :)

Dexter

Jag erkänner. Jag har blivit fast i Dexter. En TV-serie där Dexter är seriemördare och dödar andra onda mördare samtidigt som han är blodspecialist på polisstationen i Miami... Krångligt. Aningen brutal men väldigt spännande. Dexter är så snäll men samtidigt lika ond han som dödar och dumpar kropparna i havet. Dubbelmoral. Bra serie i alla fall!

Baka baka liten kaka

Fredagsmys. I vart fall för Kalle. Jag jobbar helgen och typ hela nästa vecka! Så för mig är det riktigt fredagsmys nästa fredag... Men är ledig ikväll och får ta vara på timmarna. De gick till träning och bastu! Nu bakar jag och Karl kladdkaksmuffins, till det vispad grädde och banan :) Mys på Bolagsgränd. <3

HV71 - Luleå

Jag kommer hem och väljer mellan att vara hemma och vila från träningen och istället fixa i lägenheten eller gå och träna. Det blev ingenting utav det. Nej istället kommer Kalle hem och överraskar med biljetter till hockeyn ikväll! Jippie! Halv sju hämtar John och Adam oss och det bär av till Kinnarps. Väl där får vi sitta på superbra platser, långsidan uppe i VIP-båsen. Kunde inte bli en bättre kväll, HV vann och vi hade en mycket trevlig kväll tillsammans, det måste göras om!!!

Älska känslan

När man är slut efter en dag på jobbet, ont i huvudet och egentligen bara känner för att krypa ner under värmefilten och titta på tv eller läsa en bra bok. Istället har man bokat pass, body attack, går dit och släpper alla tankar, alla spänningar i kroppen, huvudvärken försvinner och det enda som hörs i huvudet är dånandet av ens puls! Efter väntar dusch, bastu med hårinpackning och skrubb på huden, god mat och mys med älsklingen. Energi!

Ännu mera

Kris och man måste. Pengar får jag tänka. Kommer befinna mig på jobbet 12 dagar i sträck framöver... Är jag inte där lär jag vara på gymmet och träna. Så tjingeling, så ser mitt liv ut för tillfället. 
 
Lite suddig bild. Men det beskriver också livet bra, suddigt och inte så skarpt.

Trött

Idag ställde vi ingen klocka på fyra direkt! Nej idag tog vi sovmorgon, själv vaknade jag vid halv nio och ville gå upp, börja packa upp ulla-kassar och tvätta och städa i ordning i lägenheten så det känns bra till kommande vecka. Hästaveckan. Med många dagar och timmar på jobbet. Då vill man inte direkt ha tusen saker att göra hemma i lägenheten också... Då vill man fokusera på träning, mat och ledig tid då man bara kan vara. Har även bokat träning idag, men får se om jag orkar. Är ju inte utan att man är lite seg i ben och fötter idag om man säger så. Får se hur jag känner framåt kvällningen.
 
Bästa köpet i Ullared var nog... Fina fönsterlampor, superfina rosa ugnsformar i olika storlekar (i samma serie har jag även små rosa hjärtan!) och massa massa mer saker! 
 

Ullared

Idag har jag och Karl varit i Ullared! Gick upp tidigt, åt god och stadig frukost, packade fikakorgen och åkte till det stora varuhuset. Där blev det en himla massa shopping, men inte många onödiga köp måste jag säga. Känns som att vi hittade det vi ville till lägenheten. Väl hemma igen efter 8 timmar i varuhuset samt två timmar i andra butiker utanför är jag helt slut men grymt glad för en bra dag!

Fredagspump

Fredagsträningen var bokad och ingen återvändo fanns! Gick upp för trapporna till gruppträningssalen på sportlife men blev hejdad mitt i. Där stod en gammal klasskompis och hans två polare. Förvånad blev jag! Efter lite prat så bestämde de sig för att följa med på passet. Haha, kunde inte hålla mig för skratt ibland då de körde pumpen! Hahah! De kommer definitivt havträningsvärk imon det är en sak som är säker! ;)

Bilden säger sanningen.

Arbetskläder

Idag ringde chefen och sa att mina kläder kommit! Skönt! Nu slipper jag gå i de där andra trasorna, nu kan jag ha mina egna :)

Träningsdags!

Bokad och laddad för ett pass attack ikväll. Hade tänkt pumpen först men känner att mina muskler måste vila lite från den, så utsätter dem för kondition (och en hel del benstyrka) istället och spar pumpen tills imon :) Ready to go go!

Bok

Kände att jag behövde testa något nytt inom bokvärlden. Alltid läser jag annars böcker från samma författare... Häromdagen satt jag och googlade på boktips och olika bokbloggar där de tipsade om olika böcker. Hittade tre stycken jag fastnade för och gick in på bibblans hemsida och reserverade dem. Igår hämtade jag allihop och bestämde mig för "Det fördolda" av Michael Hjorth. Handlar om ett fall där en pojke blir brutalt mördad med hjärtat utskuret. Spännande! Får se hur detta fortskrider!

Svenska idrottsgalan 2013

 Smygtittade lite på den stora galan i Globen under tiden jag städade läganheten. Då slog det mig vad många idrottsprofiler vi har i Sverige och vad stora vissa utav dem faktiskt är! Vilka prestationer de har gjort under årets gång. Jag är inte den som tittar på sport jämt och ständigt, men visst ibland kan det intressera mig. Men då man tittar på denna galan och ser alla deras fina och stora ogonblick ångrar jag lite att jag inte följer sporten mer, i alla fall sådana där stora evenemang där det händer. Allt ifrån Lisa som genomför en superprestation i triathlon efter en skada, Pia som leder damlaget i fotboll sjunger ut sitt tacktal, till den handikappade tjejen som spelar pingis! Så imponerad! Under galan då alla var finklädda och berörda av äran och priserna, helt fantastiskt! Jag får gåshud!
 
 

Orkidébebisar

Har planterat orkidébebisar! En annan orkidé vi hade hade tre stycken bebisar. Härromdagen då vi skulle vattna den ramlade en bebis av. Så då åkte vi till blomsterhandeln och inhandlade oss lite genomskinliga krukor och orkidékompost (speciell jord för orkidéer) som det så fint heter. Väx och frodas nu småttingar!

Innan frukost

På gymmet idag blev det. Snöade och tyckte det såg väldigt kallt ut ute. Så på med kläderna och en kvick promenad på ett par minuter och så var jag innanför dörrarna på sportlife. Lite rodd och crosstrainer fick starta min dag. Därefter hem och käka mumsig frulle och titta på reprisen av idrottsgalan. Sen till att göra lite nytta; städning och matlagning innan kvällens träning.

Lediga dagar

Dessa går till sovmorgon.. Eller ja i vart fall sova så länge jag känner för det, blir klockan åtta är jag ganska nöjd. Skönt att inte behöva ställa klockan iallafall. I övrigt går tiden till att plocka bort julen i lägenheten, packa ner tomtar, damma och städa. Därefter träning, morgonpromenader innan frukost samt eftermiddagsträning med attack, pump och lite annat smått och gott.

Off

Nu är allt över. För två och en halv dag ska jag glömma allt, tänka på annat och försöka må bra. Inte känna, inte tänka. Borde planera mina dagar väl så inte tiden finns. Låt mig bara vara en stund. Blunda, glöm och dröm.

Bjuder på den

Timmar. Lediga timmar, tre till antalet. Sen ett pass till ikväll. Usch!

Fredag...eller typ onsdag för mig

Det sämsta med jobbet. När alla idag går hem och firar fredag och helg, går jag till jobbet, klockan 14-21 samt hela hela helgen. Jag vill också vara ledig, jag vill också fira fredag med middag, med familj och vänner, pojken och människor jag tycker om. Sådana stunder är livet jävligt pissigt och surt. Då tvivlar jag om det är detta jag vill.

Jan. 11, 2013

Vaknar och drar upp rullgardinen. Yrande snö hit och dit. Usch! Jag som tyckte det var så skönt när allt var borta och gatorna rena. Nej nu ska trottoarer och gator istället skottas upp man får åter igen ta på sig dr varmaste kläderna man har för att man inte ska frysa ihjäl i vättervinden. Skit också! Jag vill inte ha mer snö. Jag vill ha vår!

Ta hand om dig

Lisa ska till andra sidan jorden. Hon kommer upptäcka, skratta, kanske också gråta en skvätt. Vara med om massa äventyr, lyckas och kanske misslyckas. Men en sak är säker; hon kommer komma hem starkare och mer säker i sig själv. NÄR hon kommer hem vet ingen.

Hur länge (eller kort) det än blir kommer jag sakna henne mycket! Kära vännen, så långt borta! Trots detta vill jag önska henne all lycka till som finns, jag ska tänka på henne varje dag, undra om hon inte befinner sig i vattnet på en bräda med solen i ansiktet. Åh ta vara på dig och var rädd om dig. Love you Lisa!

Mamma och pappa

Idag kom päronen och hälsade på. Trevligt! Vi gick på stan tillsammans, de shoppade (inte jag!) sedan gick vi hem till mig igen och lagade middag. Åt ihop och därefter var det dags för dem att ge sig av hemåt. Fick en jättefin bukett med tulpaner av mamma, rooosa :)

8 januari

Datumet som jag och Karl träffades ensamma för första gången. Tänk vad tiden går!

Nytränad

Alltså grymt bra pass ikväll! Stor skillnad från igår, idag gick det som ett sträck! Pump i 60minuter med tunga vikter. Därefter 30minuter cardio. Sen dusch och bastu. Välförtjänt! Hemma blev det kvarg med hallon, mumma. Nu ligger jag nerbäddad i sängen, väntar på att min Kalle ska komma hem från innebandyn. Imon är jag ledig och mamsen och papsen kommer och hälsar på. På torsdag, också ledig, så blir det thaifrulle med bästa, som jag längtar. MY GOD!

Vad va det jag sa

Jag hatar att behöva säga det men vad va det jag sa. Jag bara visste att det skulle ske, frågan var bara när. Och DÄR kom svaret. Jag är inte förvånad. Jag tycker bara det är synd, tråkigt. Men sånt är väl livet. Vi är all olika och väljer olika vägar att vandra genom det. Men jag kan inte låta bli att säga det igen; vad va det jag sa?!

Slut

Nu är långledigheten över. Tillbaka till jobb idag. Kväll visserligen så har hunnit med att sova ut, gå till gymmet, ta hand om tvätten och massa annat! Så känns ju på så vis som jag vart ledig idag med... :) Att vara ledig är skönt, men att vara tillbaka på jobbet kan vara minst lika skönt. Man ska ju vara riktigt trött på att jobba då ledigheten kommer, då utnyttjar man den bäst!

Danni

"Det kändes precis som om du gick in i min hjärna och skrev ut mina tankar. Haha. Emelie vi åker till USA och jobbar som au pair"

Åh vad jag skulle vilja det! Komma iväg och göra något annat! Typ 6 månader skulle vara lagom, liksom bara testa lite! Förresten; miss you vännen! Hur länge sen va det inte?! Fy skäms på oss! <3

Söndag

Startade dagen med en promenad innan frukost runt Rocken. Skönt! Idag blir det i övrigt en slapp dag utan något bestämt. Eller jo, en del ska göras; tre maskiner tvätt, välkomna Emil och Carro hem till Sverige igen efter två veckors vistelse i Mexico, träna och laga söndagsmiddag! Det blir fläskytterfilé, hasselbackpotatis och sparris. Ha en skön söndag!

På stan

Igår gick jag och Kalle en sväng på stan. Fokuserar hamnade på Kalle och nya kläder till honom. Framförallt byxor. Och javisst, han fann två snygga par, svarta och mörk blå! Supersnyggt! Till det hittade han lite tröjor och en skjorta. Jag tittade knappt på kläder själv, däremot hittade jag ett par superfina skinnhandskar som jag unnade mig. Dock ska jag vara väldigt rädd om dem, inte ha dem var som helst, typ när man bara går och handlar, då är det så lätt att man lägger av sig dem nånstans och glömmer dem, så är det någon annan som finner dem och tar dem till sina. Nöjd är jag iallafall, både med Karlies och mitt inköp!

Att gråta

Ibland måste jag bara få gråta. Gråta av mig allt! Gråta tyst eller högljutt spelar ingen roll, bara det får komma ut. Det känns lite bättre efteråt, känns som att en liten sten släpper från hjärtat. I dessa stunder kan livet kännas så förfärligt besvärligt. Då kan det kännas fel och helt obegripligt. Frågan är vad jag skulle må så mycket bättre av då? Men att gråta hjälper iallafall för stunden. Jag tror man behöver det för att frigöra sig själv en gång emellanåt, släppa på hämningar och spänningar i kroppen och låta känslorna ta plats och komma fram.

Värme en kall kväll

Numer behöver jag aldrig mer frysa i lägenheten! Min räddning är den elektriska värmefilten. Typ som en megastor värmedyna fast som en filt. Underbar! Finns olika volymer på värmen samt olika tidsintervall. Jag kör på max :)

Äntligen!

Äntligen kan man boka pass via iPhone igen! Då gymmet skulle byta namn togs även appen bort för att ersättas med en ny och nu är den här! Nordic wellness i AppStore :)

Mitt huvud går sönder. 1000 bitar.

Det är väl kanske inte riktigt läge att klaga över livet just nu, när man haft jul och nyårsfirande som varit helt fantastiska, fått spendera tid med människor jag älskar över allt annat. Men trots det kan jag inte undgå känslan som smyger sig på nu efteråt. Januari är här och det känns som att man bara sätter sig ner och pustar ut. Så var det roliga över liksom. Nu återgår man till vardag och till vanliga rutiner igen. Äta, sova, jobba och träna. Det är då alla tankar väcks. Vad gör jag med mitt liv? Är det såhär det ska vara tills pensionen? Vad ska jag göra med mig själv? Ska jag börja plugga? Vad i så fall? Livet just nu känns väldigt flackt. Jag vill att det ska hända något samtidigt som jag inte vet vad. Förändringar gör mig ostabil och rutiner gör mig tillslut knäpp i huvudet. Varför kan inte vägen bara vara given? Varför måste allt vara så svårt?

Åh!

Vad sugen jag blev på en resa till Ullared! Sitter och tittar på deras blogg lite och då blev jag grymt sugen på att åka dit! Vill göra värsta långa listan och bara åka. Ska ta ett snack med Kalle ikväll tror jag bestämt :)
 
                  

Långledig

Phu! Idag när jag kommer till jobbet säger de att en personal är sjuk det innebär att vi endast är två på hela avdelningen och jobbar... Jaja det löser sig och vi överlever. Nu har jag slutat för dagen och har därmed tagit helg! Ledig hela fredag, lördag och söndag. Så börjar jag inte förrän måndag kväll heller. Så rena mini-semestern. Underbart!

Nu ser jag klart igen!

Efter Tunisien, efter helgen, till jul, efter jul... Och nu efter nyår då har jag gjort det! Jag har dragit bort min gamla skyddsplast på telefonen och bytt ut den till en ny. Och vilken tur att jag har plasten för väldigt vad repor och smuts det var på den. Nu ser skärmen ut som ny igen och det känns väldigt bra!

Uppdatera

Har varit mycket helgdagar och massa högtider nu under dessa veckor. Detta uppblandat med jobb och resor hem till mamma och pappa samt till Kalles föräldrar. Detta har gjort att närvaron här på bloggen inte varit speciellt bra! Men nu är jag påväg tillbaka till rutiner och vardag igen vilket innebär lite mer vanligt liv. Vi ses! 

Gott nytt år!

Ännu ett år har förflutit. Nu går vi in i året 2013. Nyårsafton bestod av jobb på dagen fram till 14, sen åkte jag hem och där väntade Kalle och mina systrar. Fika och fix sen kom Anna och Emil och gjorde oss sällskap. Vi lagade trerättersmiddag tillsammans, drack vin och hade supertrevligt. Vii spelade spel och gick lagom till tolvslaget ut på ett tak där vi såg alla fyverkerier i stan. Fint! Sen gick vi hem och spelade klart. Halv tre droppade vi i säng. Åh vilken bra nyårsafton!
 
 
 
 
 
 
 

Julafton igen!

Denna gång i Mullsjö tillsammans med Kalle och hans familj. Massa mys med tänd kakelugn en vit gran och god mat. Bortskämd! Det har precis varit julklappsutdelning och vi fick en massa bra saker :) God jul en gång till!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2201679/images/2012/pic_50df03c5e087c35c73506ee4.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2201679/images/2012/pic_50df03c5e087c35c73506ee4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2201679/images/2012/pic_50df03c5e087c35c73506ee4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2201679/images/2012/pic_50df03c5e087c35c73506ee4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2201679/images/2012/pic_50df03c5e087c35c73506ee4.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2201679/images/2012/pic_50df03c5e087c35c73506ee4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2201679/images/2012/pic_50df03c5e087c35c73506ee4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2201679/images/2012/pic_50df03c5e087c35c73506ee4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2201679/images/2012/pic_50df03c5e087c35c73506ee4.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2201679/images/2012/pic_50df03c5e087c35c73506ee4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2201679/images/2012/pic_50df03c5e087c35c73506ee4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2201679/images/2012/pic_50df03c5e087c35c73506ee4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2201679/images/2012/pic_50df03c5e087c35c73506ee4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2201679/images/2012/pic_50df03c5e087c35c73506ee4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2201679/images/2012/pic_50df03c5e087c35c73506ee4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2201679/images/2012/pic_50df03c5e087c35c73506ee4.jpg" class="image">

RSS 2.0