Not alone

Va på systemet idag... Och var ju inte ensam om man säger så ;) Alla kassorna va öppna och flera meter kö! Men vin blev det iallafall! En flaska rött och en vitt, kommer bli supermysigt imon :) 


Favvisar

De blev mina! Kan inte fatta det! Helt klart nya varma favoriter i rosa till och med, kan det bli bättre?! Nej jag tror inte det ;) 



Middag hos mormor Linda

Familemiddag med exotisk planka, ost och kex, ostkaka och till råga på allt kaffe och kakor som avslutning på kalaset! Ja därmed somnar vi nog mätta ikväll också skulle jag tro! :) 

Glömd julklapp hemma

Kalle berättade att han hade glömt en julklapp hemma i lägenheten. Den som väntar på nåt gott... Så fina, och jag blev så glad! Sötaste <3




Choklad och frukt

Använde några av de fina julklapparna!! Delade frukt i den superpraktiska dela-manicken och doppade bitarna i de mysiga chokladfonue-seten :) 



God jul!

Julafton! Klockan ringde 6:15. Japp, upp mot jobbet! Helt okej ändå att jobba julafton fran tills klockan två, goa pengar kommer jag tycka sen när länen dimper ner i januari. Julstämning på jobbet med personal som tomtar och julbord till lunch. :) 

När jag slutade tog jag bilen till Mullsjö där pojkvännens familj väntade på mig, svira om till finare kläder och på med lite mejk så var jag med redo att fira jul. Kalle anka, julbord med vegetariska inslag, gran, tända ljus, massa skratt, julklappsöppning, powernap, spela spel tills mitt i natten... Ja min julafton var superbra! Men på juldagen blir det ännu bättre! 





Hitta katten

Var hemma i Mullsjö och hade lite mys med alla såhär precis innan jul. Helt plötsligt hörs rop från köket. Vad håller katten hus!? 


Jajamen! Längst upp på hyllkanten. 



Supernöjd! 

Julmys med klassen

Hade skramlat lite pengar och Elin hade tagit på sig ansvaret att fixa det hela med inhandling och sånt, och se så fint hon hade gjort det igår för oss! Bästa mysiga julälskande Elin!!! Hon gjorde lätt dagen för mig! Lektionen i sig var ju värdelös, en återförsäljare av Visma kom och skulle lära oss lite, men det gav ingenting tyvärr. 



Stommen

Skruvat fyra skåpsstommar :) 



Nytt kök på g

Igår skulle Kalle till Ikea efter jobbet och köpa två skåp till köket som ska renoveras och få en uppfräschning. Grejer var att det inte blev bara två skåp... 


Så nu lir det att skruva stommar på fritiden :) 

Godmorgon

Så var det slut på sovmorgonen. Idag fick jag gå upp tidigt igen. Men känna ändå bra måste jag säga, är faktiskt lite smått taggad för denna dagen, nu hoppas jag nämligen förstå mig på dessa överavskrivningar och obeskattade reserver i form av periodiseringsfonder. Jag vet att det låter typ hur trist som helst, men det är det faktiskt inte, lite klurigt ja, men tråkigt nej! ;) Håller tummarna för att jag får behålla mitt goda humör under dagen, men man vet aldrig vad som händer. 

Jag älskar listor :)

Ledig dag från skolan!! Innebär att jag:

* Tog lång sovmorgon, klev inte upp ur sängen förrän tio i nio! (Väldigt lång sovmorgon för att vara mig!)
* Åt grötfrukost med kokt ägg :) = Bra start!
* Gjorde om alla uppgifter angående nyckeltal och kassaflödesanalyser sedan i måndags, gick mycket bättre, till och med att jag fixade att analysera hela historian lite grann :) Dock har jag sex uppgifter kvar...
* Hunnit luncha med min fina idag, han ringde och sa att han bjöd mig, det tackar man inte nej till. Lunchbuffé a la italienskt.
 
 

* Handlat den sista julklappen!!! Whoho!!!
* Hunnit städa undan lite grejer i lägenheten.
* Lagat färsk laxsida.
 
Och snart ska jag bege mig till träningen. Dagens wod:

Dagens WOD

2013-12-18

10­‐9‐8-­7-­6­‐5‐4-­3­‐2-­1
Thrusters
Pullups
Lateral Jumps Over Bar

Duktig jag vart idag, känner mig nöjd!

 

Håll ögonen öppna!

 
Att titta in i kameran var väl inte riktigt den här lilla damens starka sida. Väldigt charmig ändå!!
 

Ny vecka - nya möjligheter

Ja en riktig klyscha! Fick lägga in två extra lektioner i skolan för att ta igen den missade tiden och undervisningen. Igår handlade hela dagen om nyckeltal och analysaer av dessa - jag fattar typ noll av allt... Och idag har det handlat om semesterlön och lön av olika slag, vilket gick mycket bättre att räkna på, även om det är sjukt svårt. Men jag och Elin C satt kvar i klassrummet och kämpade, strax efter halv sex var jag hemma och fortsatte plugga. Nu ger jag mig och tar lite blogg-paus och Äntligen hemma-paus på tven :) 
 
 

Full rulle!

I helgen har det varit fullt upp! Karl och jag åkte hem till mamma och pappa redan på fredagskvällen och blev då välkomnade med våfflor och glass, mums!
 
Under lördagen och söndagen var det kalas för lilla mamma som fyllde 50 år! Grattis!
 
 
 

Bra som lett till dåligt

Förlåt min kassa uppdatering, har varit mycket denna veckan att jag inte hunnit med! 
1. Jobbat både måndag och tisdag 
2. Varit i skolan och fått nya lärare, dvs vi hat massa att ta igen och kommer få lägga in extra dagar. 
3. De extra dagarna sammanfaller med en jobbdag samt en kursdag. Som inte nog med det så måste jag skippa tisdagens äventyr också :( Skoldagarna kommer bli långa 
4. Mamma ska ha fest i helgen, packa, åka och hjälpa till. 
5. Måste hämta sista julklappen idag med! 

Längtar som bara den till julledigheten! 

Spelkväll

Igår var vi på spelkväll hos Peter med gänget! Hur kul som helst! Ölade lite och spelade spel, snackade massa skit och faktiskt så lärde vi oss ett och ett annat med för den delen, t ex att "en stund" är en och en halv minut! Eller att tre kronor tillsammans väger 21gram, att Mackan hade fel på Björn Borgs Grand slams (han tog faktiskt hela sex Grand slams på franska öppna!!!) ja listan kan göras lång! Haha, har verkligen haft roligt ikväll, fler sånna här kvällar - ja tack! 

Julpyssel


Igår efter jobbet var jag och Karl runt i lite olika butiker och kikade, hittade bland annat lite skojiga och mysiga blommor och pynt att fixa till julmyset i vår lägenhet med. Han ville gärna ha någon typ av gran, vilket jag inte ville.... Men så fick det bli en större en som jag planterat i kruka och dekorerat med julkulor och lite glitterstjärnor som lyser upp det hela. Tycker faktiskt den blev fin! Har också satt ihop en julgrupp och planterat ut några söta hyacinter med. Känner mig redo för julen :) 


Kängor

Nu tackar jag mig själv för att jag kostade på mig de där bra kängorna för nu kommer de definitivt till användning! Underbart att slippa frysa när sånna här dagar kommer! 



Snö!

Jag kliver utanför dörren och möts av yrande snö i luften, drivor på marken, en snöig gran och en fin snöig dörr! Älskar det! :) Så fint! 



Äntligen!




Att vakna upp till detta är ju inte helt fel! Att dessutom kunna göra skolarbetet hemifrån gör det till en helt okej fredag :) Fast jag som hade tänkt träna dagens wod på crossfit-gymmet fick veta att de ska lägga om golvet där från och med idag så man inte kan träna på hela helgen! Då blev jag lite ledsen, hade ju velat köra stenhårt ju :( Nästa vecka, då får jag köra dubbelt upp! :) Just nu jublar jag bara över den lilla snön som fallit! 

Onsdagens träning


As Many Rounds As Possible! Yes ikväll kör vi igen! All in :) 

Agaton sax klipper till

Japp, nu äntligen har jag tagit mig i kragen och hörde av mig till frissan :) Fick som alltid en tid direkt, hon har då minsann alltid tid för mig ;) Nu är de risiga topparna borta med vinden och kvar mitt numer friska hår! Jag jublar alltid i salongen när hon säger; "vad fint ditt hår har blivit, mycket bättre!" Känns så underbart att höra, men framförallt att se! Kunna gå med utsläppt hår utan att skämma sig sönder och samman. Älskar känslan av nyklippt hår ungefär samma känsla som med nyrakade ben :)



Efter passet



Känslan efter passet: tungt och jobbigt, men utmanande och definitivt stärkande! Mina redskap var alltså en medicinboll på 4kg och en låda som var 50cm hög. Första övningen; wall ball innebar att man skulle gå ner i en squat pressa upp och kasta upp bollen mot väggen, ta emot och gå ner i squat igen. Andra övningen; en situp och på toppen kasta bollen mot väggen, ta emot och dutta den i golvet ovanför huvudet i nedesta läget, och så upp igen. Tredje övningen och definitivt den jobbigaste; hoppa jämfota upp och över lådan, vända om och tillbaka. Helst skulle man bokstavligen hoppa ÖVER lådan, men det skulle jag alldrig fixat, då hade jag fått åka ambulans till akuten direkt. Dessa tre övningar gjorde man först 40 repetitioner av varje, nästa varv 30 reps, nästa 20 reps och sista 10 reps. Ja, jag hoppas det kommer kännas imorgon, annars blir jag besviken.
 
 
 

CrossFit igen

Bokad på dagens lunch-pass! WOD:en ser ut som så 40-30-20-10 med tre olika övningar; wall balls, box/wall ball sit ups, box jump overs. Spännande att prova! Önska mig lycka till! 



RSS 2.0