Det stundas för bröllop

Ikväll är det förberedelser inför det sista! Imorgon är det dags för Ida och Joakim att bli ett äkta par! Förövrigt så är det midsommarafton. Helt galet! Jaja, jag hinner inte uppdatera närmre, det kommer mer info angående bröllopet och bilder senare.

Vill passa på att önska alla en trevlig midsommar, ta hand om er!

Pussar o kramar

Lite mer!

Justeja! Köpte ju nya pjux också, and I like them! Skarpa färger, jag syns :)



Kääärlek säger jag bara !!

Bilder...

Rea rea rea, alla älskar rea!


Jeans är ju inte varje dag man köper, och definitivt inte på halva priset!




En helt vanlig t-isha haha...


Och lite fräcka underkläder på det!



En regning dag

En grå grå dag idag. Regnar som attan och jag känner ungefär såhär:



Words, Bruno Mars, säger jag bara!


Den ena avlöser den andra

har haft några riktigt fina dagar tillsammans med systrarna mina. Dock inte samtidigt och tillsammans men i vilket fall. När Cecilia lämnade mig kom Sofia istället. Mötte upp henne på June efter två timmars gymträning och en par nyinköpta löpardojjor. Tänkte ladda upp en liten bild på dem senare...huuur fräcka som helst är de!

Hittade lite mer smått och gott på sommarrean. Kommer kanske blider senare som sagt...

Nu packade jag ihop hela min garderob (bara för att jag har bestlutsångest är det bäst att ta med sig allt och lite till) och låste om lägenheten och åkte med min kära far hem till Svallarp. Här ska jag nu stanna cirka en vecka för att styra med både det ena och det andra. Prio nummer ett är att ta sig an den nya koreografin på BodyAttacken. Wiihoo, lite ny inspiration och nytändning!

Återkommer om livet här ute i ödemarken, ha det fint sålänge :)

(Ber om ursäkt för tråkiga inlägg utan blider men det kommer, jag looovar! Håll ut!


Kärlek

Jag mår så bra när jag är med er! Ni gör mig hel!

Veckan

Som sagt så har jag bara tillgång till dator en gång ibland. Nu har jag turen att ha en syster på besök...

Under dagarna som gått har jag i vilket fall som helst äntligen lyckats fastna på film, ett stort tack til Emma som fick agera kameraman under inspelning av BodyAttacken! Nu är det bara det svåraste kvar: att ladda upp den, vilket verkar vara ett himla meck. Usch för att man är så oteknisk!
Fick även den nya koreografin till den allra senaste Attacken, så ny blir det koreografiplugg för fula muggar! Första juli är det dags för release och uppe på scen ser ni mig och Kia köra loss tillsammans med er! Alltså 1 juli klockan 17:30, Sportlife Jönköping City, välkomna!

Tisdag och jag körde min sista cykelklass, nu blir det lite sommar uppehåll, ladda om och hitta ny inspritation till hösten. Tackar mina underbara deltagare för god uppslutning, ni värmer :)

Introduktionsdag på sommarjobbet, hela onsdagen 8-16. gick rättså snabbt, väl hemma igen var det till att möta upp Cecilia och byta kläder, käka och sedan bege sig till stadsparken och fröjden, Casanovas på scen och galet mycket folk, men vilken härlig danskväll med fint folk :)

Nej nu är min uppdatering slut för den här gången, åter tillbaka nästa gång jag har data...

Släktträff

35 själar blev det tillslut i Askeryd, en liten bit utanför Eksjö, där hela tjocka släkten (så gott som alla i alla fall) samlades för en mycket trevlig dag. Och nu börjar verkligen släkten bli stor med allas respektive och deras små barn. God mat och fint väder satte pricken över i.

Nu är jag supertrött och vill helst bara gå och lägga mig och sova...blir ännu en natt hemma hos mamma och pappa, orkade bara inte sätta mig på tåget till Jönköping nu ikväll. Nej, det får vänta tills imorgon då jag tar tag i livet igen! Ny vecka och nya utmaningar jag måste ta mig igenom. Suck...


Vara på två ställen samtidigt?

Lördag och vi samlades hemma hos mor och far i Svallarp. Den stora frågan var vad vi skulle hitta på på kvällen, en mysig hemmakväll med god grillad mat och ett glas vin eller en danskväll på Örsåsa loge till Titanix? Hmm...varför kan man inte vara på två ställen samtidigt. Hemmakväll blev det och visst var det trevligt, men verkar ju ändå som att dansen ändå vart rätt lyckad när man hört rapport från de som var där. Aja, det kommer ju fler chanser. Redan på onsdag får jag en ny möjlighet, visserligen inte till Titanix, men bättre upp: Casanovas! Laddar redan inför en kanonkväll kan jag säga;)

Sommar

Hur ska detta gå? Imorgon lämnar jag in min dator till datasnubbarna för att de ska förvara den och evntuellt installera om den till hösten igen. 10 veckor utan dator? Därför kommer min blogg att ligga lite på is ett tag, så ni vet och inte tror att jag har gått och dött ellet nåt...

Finns det någon fin människa där ute som vet någon som har en extra dator att låna ut till mig under sommaren så vore det väldigt gulligt!

Att hitta den rätte med stort R

Att dejta är ju inget ovanligt. En hit en dit. Men aldrig något av intresse? Det klickar helt enkelt inte. Och när man pratat lite med dem och kommit dem lite närmre visar det sig att de inte är ute efter något seriöst. Eller så är det man själv som har för höga krav...Kan mycket väl vara så. Men men ska väl ha lite krav ändå? Det måste vara okej? Jag menar, annars skulle man ju i stort sätt kunna ta vem som helst, en uteliggare direkt från gatan. Man kan inte lära sig att älska någon. Visst att kärlek kan växa fram och en männsika kan bli allt finare med tiden, men kärleken måste ändå finnas där på något vänster ända från början. Känslor är inget vi kan råda över, de finns där vare sig vi vill eller ej,  vi måste bara kunna hantera dem på rätt sätt, vilket inte alltid är så enkelt.

                      

Och vad är egentligen kärlek? Definiera ordet. Det är ganska stort och ganska svårt, för kärlek är olika för oss alla. Likså ordet snygg. Vem är snygg? Och vem bestämmer det? Skiljer sig också från individ till individ. Den vi söker efter, den perfekte, som ska passa in i vårt liv har olika egenskaper beroende på vem som söker!

                                   

"Den som söker skall finna" Är det verkligen så? Stämmer det? Ja det är frågan. Någonstans finns det sanning i orden, man kan inte stänga in sig i lägenheten, låda dörren och krypa ner i sängen och vänta på att han med stort H ska ringa på och säga "Hej älskling, här är jag, den du letat efter, kom nu börjar vi vårt liv tillsammans!" Men någonstans mitt i allt så får man inte leta sig fördärvad heller eller i sin frustration ta vem som helst, då kan det gå galet. Mest tror jag bara på att vara ute och träffa mycket olika människor och en dag, då du minst anar det står han kanske där mitt framför dina ögon, frågan är då om du ser honom eller om du har något annat för dig?

Estockholmo

Dag 1 spenderades först och främst på tåget...men på kvällen bar det av till Kungsträdgården och till en matfestival. Massor av liv på gatorna och folk överallt!

Dag 2 blev det en tur till Globen och inte bara vistas utanför, nejnej, jag befann mig på toppen av globen faktiskt. Åkte i den där galskulan. Trodde det skulle vara mer läskigt med tankte på att jag inte är så förtjust i höjder, men det gick väldigt bra!



Kvällen bestod av en låååångpromenad. Underbart! Gick längs små gator på Södermalm och såg små röda stugor byggda på 1700talet. Supermysigt! Därefter gick vi upp på höjderna och såg ut över Mälaren, Gröna Lund och Djurgården, mycket vackert. Hemåt gick vi längs Hammarbyhamnen och avslutade vår promenad vid Medborgarplatsen. Stockholms kontraster om man säger så....

Dag 3 = Playa del sol! Mälarhöjdsbadet var placet för ett par timmars solning, gött! Vågade mig dock inte på ett dopp, landkrabba som jag är!
På kvällen tog vi en tur till den Berganska Trädgården. En trädgård som är gigantisk och fylld av en massa fina växtligheter, blommor, träd och vatten! Att gå omkring där inne en ljummen sommarkväll var inte helt fel kan jag säga!











Dag 4 åkte vi söder ut till Skärholmen och till ett köpcenter där, kikade lite i butiker och käkade lunch. Sedan var det dags att styra kosan hemåt de småländska skogarna igen. Men har i vilket fall haft några riktigt finfina dagar i huvudstaden och fått de den ur helt andra perspektiv. Stockholm behöver inte vara den där staden med allt folkvimmel och stress, det finns faktiskt områden som är lugna, tysta och rena. Kan ju inte säga att jag absolut skulle vilja flytta dit, men visst ett tag skulle väl vara okej. Men men, det behöver jag inte fundera på nu för jag har fortfarande ett år kvar här i Jönköping. Därefter får jag ta ett bestlut om vad som ska hända härnäst.


Förlåt

Ber om ursäkt för min urusla förmåga att uppdatera, jag har nämligen inte varit hemma nu under ett visst antal dagar...Sorry.


Onsdag 1 juni

Börjar dagen med bodypump och bodybalance, kroppen jublar! Därefter hem och tvätta och packa inför helgen, samt några timmar i solen också hann jag med ;) Härligt väder!

Japp nu är det långhelg vilket börjar med dans ikväll, systrarna mina kommer hit till Jönköping och vi spenderar kvällen tillsammans uppe i stadsparken, myspys! Sen lämnar jag dem för att bege mig hem till mor och far för att sedan ta tåget till huvudstaden imorgonbitti. Ska hälsa på moster och kusin :) Och denna gången ska jag bara ägna mig åt dem och inte vara så osocial som jag var förra gången då jag var på bodyattack-utbildningen då jag i stort sätt bara åt och sov hos dem...

Nej snart kommer Sofia och Cecilia och jag har ett par saker att fixa innan, kvällen kommer bli bra, I know!

                  
                                                        Systrarna dans <3

RSS 2.0