Sjuk :(

Helt galet vad kroppen behöver sömn när man är sjuk. Jag gör inte något annat än att lägga mig tidigt på kvällarna och sova till typ 10 på dagen! 12 timmar lätt! Däremellan sover jag också en massa, läser i min bok och sen somnar, ligger i solen en stund och sen somnar, spelar candy crush och sen somnar.... Och så har de här senaste dagarna sett ut. Halsontet har detmesta faktiskt givit med sig, nu har det övergått till en hejdundrandes förkylning istället. Snorigt och täppt. Och ikväll ska jag jobba, samt hela helgen. Hmm får väl se hur detta går. Önska mig lycka till.
 

JB stänger ner

Idag meddelades det att min gamla gymnasieskola stänger ner. För få sökande att det helt enkelt inte lönar sig att ha öppet mer. Tycker synd om de få elever som faktiskt går där idag och som får byta. Själv känner jag att jag är himla glad som fick gå där på den tiden då det var en bra skola. Första och andra året var ju de bästa medan vi märkte under tredje året att det började gå utför. Tur att jag tog studenten förra året :)

Ska väl inte klaga

Visst att jag har ont i halsen och är lite smått förkyld. Men solen kan jag inte motstå! Tror iallafall att jag blir friskare av det :)

Från frisk som en nötkärna till sjukling

På två sekunder kom det hemska halsontet! Fy tusan så ont det gör när jag sväljer, som knivar i halsen. :( Knarkar te med ingefära och honung, glass och halstabletter av olika slag. Blä, jag vill bli frisk nu så jag kan njuta på mina lediga dagar.

I skogen

Har vart hemma och besökt mamma och pappa under helgen. Resten av familjen också för den delen. Härliga promenader, skratt, god mat, lite shopping med mammi, tårta, sötaste systerdottern, presenter och en himla massa kärlek. Det är så skönt ibland att komma iväg och bort från stan, komma ut på landet och andas frisk luft, känna lugnet och njuta av livet lite extra.

Nya färgglada pjux

I lördags var jag och mamma på Intersport i Eksjö och handlade lite :) dels hade de medlemsdagar och sen 20% rabatt. Blev ett regnställ, strumpor och två par finfina skor. Ett par till till inomhusträningen, och ett par till utomhus. Kommer bokstavligt talat flyga fram :) och färgerna, kan inte mer än älska dem!

PW innan frukost, inte helt fel :)

Rosa ros

Idag när jag kom hem från träningen mötte jag min käraste och gissa? Han hade köpt en rosa ros till mig! Så fin! Åh vad det värmer i hjärtat, en helt vanlig vardag liksom. Livet är fyllt av kärlek ❤

Tror jag har en råtta i kylen hemma :( Den heter Karl ;)

Lyxfrukost :)

Det luktar inte hallon i mitt skåp kan jag lova...

Bara träningsskor i skåpet. Svettiga och stinkandes. Rosa och fina är de i alla fall :)

En grå och tråkig dag

Söndag. Ågrensdagen. Inte för att jag lider så himla mycket av ågren, men i alla fall. Idag är det okej att känna så. Hur som helst så när jag sitter här och tittar ut genom fönstret så är hela himlen grå och tjock, megatråkigt. Och jag gör det man brukar göra på söndagar; diskar upp och städar efter lördgskvällen, tvättar, lagar matlådor och tränar. En dag som denna tänker jag på de soliga stränderna och varma, svettiga dagar i solstolen man spenderat. Salt hav och fuktig luft. Mmm drömmer mig bort... Vart bär det av i sommar tro?
 
 
 
 
 

Eurovision

Ikväll har det vart Eurovision som gällt! Träffade Emil och Carro som kom hem till oss. Jag hade fixat taccopaj och till efterrätt kolapaj. Vi drack cava och rödvin, mumma! Gudomligt gott alltihop måste jag erkänna! Angående schlagerfestivalen så var det väl inte jättemycket att hurra för, jag tycker i alla fall att Sveriges Robin gjorde bra ifrån sig :) Röstningen är grymt seg och utdragen, trött så att ögonen går i kors, godnatt! Och grattis Danmark.

Hockey

Hunnit träna, handla, bakat efterrätten till kvällen, lunchat och diskat. Nu är det hockey och Sverige leder med 2-0 mot Finland. Håll ut!

Det bästa efter träning

Åh va härligt att träna! Svettades mig igenom dryga 500kcal på crosstrainern därefter pumpade jag lite tricepsarmhävningar samt vanliga armhävningar och avslutade med ett pass cx :) Efter detta blev det matlagning och hockey; Sverige - Kanada.

En ledig dag

Helg i alla former

Inte en helt vanlig helg för min del. Skulle egentligen jobbat hela långa helgen, men det blev inget med det... Har hunnit med en hel del; akuten på Ryhov, filmmys, frukost på sängen, sol, tvättat lite och söndagsmiddag! Som sagt ingen vanlig helg men helt okej ändå om man bortser från starten på den. Men mår efter omständigheterna bra!

I wanna scream and sout and let it all out

Nu har verkligen startskottet för sommaren bränts av! Igår kväll öppnade mitt kära Fröjden uppe i Stadsparken. Helt underbart! Lagom med folk och dessutom bra dansfolk. Trallen va nyslipad och fötterna gles över golvet. Härlig känsla att vara tillbaka igen :) Nu är det bara till att hålla igång i sommar :)

Casanovas är ju typ bästa bandet, älskar hans version av 25hours a day!

Idag ska jag gå rädslan till mötes

Det jag avskyr och är mest rädd för ska jag göra idag. Det jag alltid sagt att jag inget vill veta om, det jag alltid låtit bero och inte lagt ner tid att tänka på. Idag ska allt få komma upp till ytan. Pulsen är 180 och magen för ont när jag nu beger mig. Gud hjälpe mig.

Solnedgång

Tränade, kom hem och duschade. Därefter bestämde vi oss för att göra smörgåsar och ta med varm choklad i termos och en filt till Vätterstranden och njuta av kvällen i solnedgången. Helt fantastiskt! Sån lyx vi har som bor så enormt nära. Njuter till fullo!

Solhäng

Hade en fantastiskt söndag i härliga solen. Satte mig nere på innergården och rätt som det var dök granntjejen under upp och satte sig bredvid. Lite senare kom Ewa och strax därefter Jonas. Riktigt kul att kunna umgås med grannarna sådär, inte alltid man har så god kontakt :)

Svettigt, soligt och underbart

Första rundan på rullskridskorna idag. Några vändor fram och tillbaka på Vätterstranden tidigt på morgonen innan frukost. Skönt!

Käkat frukost i fönstret och har gröna byxor dagen till ära :)

Sängen känns för stor!

Tänt alla lampor, häktat på säkerhetskedjan på dörren och krupit långt ner under täcket! Inatt för första natten ensam i lägenheten. Ingen Kalle hemma som kommer hem och tjatar om än det ena än det andra efter jobbet, som slänger kläderna på golvet, som ställer odiskade shakers i badrummet eller glömmer packa upp sina svettiga träningskläder ur bagen och kommer på det dagen efter... Nej just nu sitter han nere i Spanien på en kryssningsbåt och gottar sig. Inte alls avis, nejdå. Även om jag tycker det ska bli lite skönt att få vara ensam så saknar jag honom lika mycket. Är ju numer så van vid att alltid somna och vakna bredvid honom. Ikväll känns sängen enorm. Tom. Ingen Kalle som skedar med mig, som trycker mig utåt kanten under natten eller som ligger på rygg och snarkar. Det är bara så tomt och tyst. Känns nästan lite läskigt faktiskt.

RSS 2.0