Sådär...

...Några bilder upplagda iaf. Kommer säkert fler framöver men jag potionerar ut lite i taget. :) Håll er uppdaterade så ska ni se att det nog dyker upp lite mer av smaskigheterna då ni minst anar det!

Bilder från Turkiet


Fina flickor från Sthlm vi hängde med första utekvällen. Vilka minnen vi har därifrån...

Lite suddig bild, ungefär som hela kvällen då.
'
En heldag på Medelhavet. Gudars så skönt det var!

Stranden
 
Finns det finare och mer blått vatten?!

Uppe på berget med denna finaste vännen!

Skååål Emma!!

Såhär ledsna var vi när vi lämnade Turkiet.

Att flyga var bara hur gött som helst. Snart igen alltså :)

Galen helg

Man hinner inte mer än hem och packa upp resväskan från Turkiet förrän jag ger mig av igen. Denna gången inom Sveriges gränser dock. Kalmar blev det och inte utan min Emma, nejdå vi sitter så gott som ihop nu :) Hur som helst så träffade vi gänget vi träffade nere i Alanya. Kvällen blev väl inte riktigt som jag tänkt mig, fick nämligen magkatarr och låg och skakade på marken, fick åka till närmsta säng och lägga mig och vila resten....Inte kul, har aldrig haft så ont i hela mitt liv!

Nu är Emma och jag iaf hemma igen. Dock inte länge, om 4 dagar packar jag väskan med träningskläder och beger mig upp till huvudstaden för att besöka Globen och dela i Sveriges grymmaste träningsevent; Supersaturday! Wiihoo :D

Jag vet att jag lovade bilder från Turkish, de kommer inom kort, håll ut! Inom de närmsta tre dagarna ska de vara publicerade :) Håll utkik!


Home sweet home

Kom hem från Turkiet igår. Kändes jobbigt att lämna allt, solen, värmen, vattnet, ja precis allt. Eller okej rätt skönt att slippa turkarna...

Bilder kommer jag lovar, måste bara packa upp allt, tvätta och få i ordning saker och ting. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, snart kommer massa sköna bilder! :)

Alanya Baby!

 

Om några timmar så befinner vi oss inte i Sverige längre. Nej då sitter vi på ett flyg till varmare breddgrader, Turkiet och Alanya. Mmmm :) Livet är allt bra ibland! Bloggen kommer ligga lite på is tiden jag är borta, men när jag kommer hem ska jag göra en sjuhelsikes uppdatering om Emmas och mina underbara veckor i solen, promise. Ha det så bra här hemma allihopa så ses vi i slutet av augusti. Ta hand om er!

Ciao! :)

Sannex


Ikväll är det dags för Fröjden, hinner ju det innan jag och Emma tar bussen till Landvetter :) Bästa bandet kommer, nämligen Sannex! Ah en helkväll med bara dem, kan ju knappt bli bättre!!!


Om du visste vad jag saknat dig

Får jag lov

Här tillsammans

Husvagnssemester

Oja, jag är taggad. Visserligen lite kallt och ruggigt väder ute men, äsch, det hindrar mig inte. Åh vad jag ska dansa ikväll! :D


 

Äntligen

 

Idag fick jag äntligen tummen ur och bokade in mig på SuperSaturday. För er som inte vet vad det är så är det ett ENORMT träningsevent som i år ska anordnas i Stockolm i självaste Globen. Dagen D är den 3 september och dagen består av träning, träning coh lite till träning. Man kommer få träffa kändisar (både svenska och utländska) som instruerar och sätter koreografi till de olika passen. Kvällen avslutas med party. Det kommer bli minst sagt awesome!

Om du vill läsa mer ingående om vad detta SuperSaturday är för något och hur det kommer gå till kan du läsa mer här.

Det känns som att hösten kommer starta bra. Har en massa kul att se fram emot! Men först; semester!

Tre dagar kvar till värme, sol och semester!



Fix o don

Woohoo! Idag är det endast en vecka kvar till avresa till Turkiet! Göttttttans! Har fixat grejer jag ska ha med typ solkräm och lite sånt. Idag har jag även växlat pengar, turkisk lira. Emma har bokat bussbiljetter till Göteborg på torsdag morgon, svintidigt men det är det värt :) Det närmar sig med stormsteg.

Ikväll har jag jobbat min näst sista dag på sommarjobbet, bara imorgon med 7:30 - 16 sen är det ledighet som gäller.

Min lediga onsdag blev hur bra som helst. Cecilia kom upp till mig och vi tog cykeln till Vätterstranden där vi låg och stekte. Gick till Piren och tog en bit mat samtidigt som vi satt i den varma solen och tittade ut över Vättern, mums! Helmysigt! Hann upp en sväng på A6 och kika lite, hittade ett och annat som vanligt... (jag vet att jag hade shop-stop, men aja, det här var faktiskt måsten!!) Kvällen spenderades uppe på fröjden och där dansades det till Wahlstöms :) Trötta och sletna slänger vi oss i sängen sisådär vid 23:30 tiden.

 

Snart är det helg igen och jag gillar det :) Ibland är livet underbart, så är det bara!

I väntan på syster...

...sitter jag och letar en bra Dagens Lunch eller Lunchbuffé :)

Nedräkning

Cirka 12h kvar till syster kommer till mig
Ett dygn kvar till dans på Fröjden med Wahlströms
2 dagar kvar att jobba
3 dagar kvar till helg
8 dagar kvar till avfärd till ALANYA :)

Livet <3


8 dagar kvar till Alanya :)



RSS 2.0