Nytt

"Ditt paket har levererats och finns att hämta ut på Linneas Tobak." Jamen visst, då blir man allt glad :) Paketet var enormt och fick inte plats på cykeln...Spänande med nya kläder (tur att jag städade garderoben) :) Hihihi!



Lite ny design

Sitter och fixar lite nytt och fräscht. Inte så himla kul med den där höstbilden nu längre. Nej nu blir det lite somrigt! Då jag sitter och gräver i mitt bildarkiv gör både Grekland och Turkiet sig påminda. Fina tider det dära!


Lediga dagar

Snart börjar jobbet. Gått brevid endel och varit på utbildningar. Men skönt att ändå ha haft dessa dagar efter studenten och allt för att bara hinna landa lite i livet och lugna ner sig lite. Har hunnit med både det ena och det andra, städat garderoben och rensat lite bland kläderna, (så jag får plats med nytt;) ) Träna och bara ta det lugnt, inte göra någonting alls. Det behövs ibland. Och det är också det som känns mest konstigt, att bara vara ledig, inte ha något plugg att tänka på överhuvudtaget. Härnäst på schemat blir det i alla fall hem till mamma och pappa, besök till sjukhuset som vanligt, och sist men inte minst firar vi in helgen med en 25-årsfest! Sen är jag minsann redo för att jobba lite :)
 

Studentbilder

Här kommer en del bilder från studenten. Idag denna regninga dag, känns det underbart att tänka tillbaka på den varma och soliga dagen! Lycka är nog ordet.


Klass Lillebror.











Champagnefrulle.


Kommer definitivt sakna Viktors skratt!!!


Söta brudar!!













Söt lilltjej!


Godaste tårtan.


Mobilblogga?!

Hallå! Jag är inte död, jag har bara inte haft tillgång till dator på en tid. Eller haft tillgång till har jag väl men inte orkat trycka på on-knappen rättare sagt. Hade tänkt att uppdatera lite under tidensgång med mobilen, men appen för blogg.se verkar slutat fungera :( Är det någon mer som råkat ut för samma sak? Hur löser man detta? 


Rhodos

Lite bilder från Lisas och min semester då. 




Vårt hotell


Typ 20 meter till havet. Lyx!




Aj!


Lisa och jag hittade en svans på gatan... 






En objuden gäst på vår terass :(


Grekisk mat som inte var så god. Besvikelse.






Jag bjuuuder på drickan! ;) Älskar dig med Lisa. (Har inte så många läsare ändå så)


Spenderade endel kvällar med yatzy :)






Gyros! Mums! Fast restaurangpersonalen tyckte nog vi var liiiite konstiga ;)


VÄRLDENS RÖJ I LARDOS CITY!!! Eller...?









Tack Lisa för en underbar resa som jag sent kommer glömma. Att varje dag få vakna upp, dra undan gardinen och se medelhavet, käka frulle i solen, steka i sol tio timmar om dagen, äta gröt, döda kryp, bränna röven och läpparna, smörja sig med solkräm, äta gyros, titta på grekisk tv, sololja, läsa böcker, dricka vatten med smak av frys med mera med mera. En perfekt avslutning på gymnasietiden tillsammans! :) Puss på dig



För vi har tagit studenten

15 juni 2012. Dagen är kommen! Lyckligast i stan, vitklädd och fin med mössan på huvudet. Studenten är allt bra!



Lillebrooor, bababaaaa!



Tillbaka till verkligheten

Släpper veckan på Rhodos med finfina bruden! Underbar resa som jag sent skall glömma! Fler bilder kommer senare...





Snart Lisa!

Inom ett och ett halvt dygn befinner vi oss inte här, då är vi på en ö söder om Grekland och njuter på en strand i solen. Kan knappt fatta det, först när jag landar med flyget och den varma luften slår emot mig då är det konstaterat :) Hoppas på att komma hem bruna och fina till studenten. Tittar in för att säga adjö lite senare, puss så länge

Smultronstället

Ja så kan jag faktiskt kalla mitt föräldrahem! Speciellt den här årstiden. Nu är det som allra finast. Trädgården är grön och härlig, ängarna badar i skönt och grönt gräs. Underbart och jag bara njuter. Bjuder på lite sköna bilder från helgen också. :)

Knut

Att bara göra en slarvig knut är inte bra enkelt och smidigt. Snyggt är det ju med :)

RSS 2.0