Ta mig tillbaka

Lisa! Jag sitter och tänker på vår Rhodosresa! Åh vad jag saknar! Kom du ihåg hur vi varje morgon vaknade till klarblå himmel, käkade frulle i solen och stekte dagarna i ända :) Vår rövbränna och damerna bredvid med kylbalsamläppar. Kan vi inte göra om? Åka till ett nytt ställe och uppleva nya saker! Du och jag babe, I miss you <3 Vill resa, Lisa, nuuuuu!

It's friday

Jobbat klart och tar bussen hem. Mmm ledig imorgon. Fast har ändå dagen fullspäckad så ska ändå gå upp tidigt. Men en dag till att bara göra skojiga saker på i alla fall. :)

Ikväll blir det lussebullsbak! Degarna är på jäsning :) Ibland, med betoning på ibland, känns det som om livet är toppen, man har flera bollar i luften och man klarar av att handskas med det. Då känner jag mig som en vinnare.

Hej mitt vinterland

Första snön har fallit. Kan inte undgå att tycka det är lite mysigt såhär till första advent och allt!

En lättnadens suck

Phu! Det är över nu. Eller ja, inte riktigt än, men i alla fall det allra värsta! Tentan, med tidsbegränsning på två timmar, massor utav diskussionfrågor och liknande. Men det kändes väldigt bra hur som helst, och jag borde få G, svarade ju på alla frågot och tyckte inte det kändes speciellt svårt. Men vi får se, man ska ju inte ropa hej förrän man kommit över ån så att säga.

En lättnadens suck

Phu! Det är över nu. Eller ja, inte riktigt än, men i alla fall det allra värsta! Tentan, med tidsbegränsning på två timmar, massor utav diskussionfrågor och liknande. Men det kändes väldigt bra hur som helst, och jag borde få G, svarade ju på alla frågot och tyckte inte det kändes speciellt svårt. Men vi får se, man ska ju inte ropa hej förrän man kommit över ån så att säga.

Vitkål

För ett tag sedan va det billig vitkål på willys, vi köpte :) Men vad gör man med vitkål? Igår gjorde jag pizzasallad, lät den stå över natten och äter den idag, mums vad god den blev :D

Pepparkaksbak

Till Jenny:

Säg bara vilken dag ni tänkt er så kan jag se om jag är ledig :) Vi hörs om det :) Skulle vara himla roligt :) Puss på dig

Och förresten, jo du har så rätt angående Pernilla, ge upp och fatta att din tid är över kvinna! ;)

Mello

Igår publicerades alla artister och bidrag som ska vara med i melodifestivalen 2013. Bland annat Seanbanan, Pernilla Wahlgren, Tommy Körberg, Amanda Fondell och några till som jag inte minns. Ingen sån där som stack ut som man tänkte "åh hoppas den har en riktigt bra låt!" Det mesta känns som krafs. Men jaja vi får se, det är ju ett tag kvar tills dess.

Surdag

Är tjurig. Och kan inte rå för det, bara är så, PUNKT! Var på jobbet idag och där måste jag anstränga mig för att vara glad och trevlig. Men när jag kommer hem spricker allt. För det första så har han inte dragit upp rullgardinen i sovrummet (huuuur många gånger har jag inte sagt att det måste göras för att blommorna där överhuvudtaget ska överleva?!) sen har han inte plockat ur diskmaskinen, lämnat saker huller om buller. Och när han kommer hem från jobbet har han så mycket energi att han klättrar på väggarna OCH på mig, JAG ORKAR INTE MED DETTA JUST NU, FATTA?! Till råga på allt sätter han på datorn det första han gör och ska spela sitt förbannade jävla skitspel. Usch vad jag inte tycker om det. Sånna här dagar då stör jag mig på allt och inget. Som nu tillexempel; stör jag mig på att kylen brummar bakom mig, håll bara käften och låt det vara tyst!! Snälla!! Fan vad sur jag är som en citron och lite till.
 
Nu har jag i alla fall fått skriva av mig lite bitterhet.
 

Vecka 48

Jobb jobb jobb. Pengar i alla fall, det är så jag tänker. Veckan kommer bli hektisk då jag jobbar typ alla dagar, har en inlämning i kursen samt tenta. Grattis Emelie att du lyckas tima in allt detta på samma vecka. Kör hårt!

Kunde inte hålla mig!

Igår efter att jag kommit hem från jobbet började vi packa upp adventssakerna! Åh vad det blev mysigt och fint, bara lite småsaker att fixa innan allt är perfekt typ. Kände också att det skulle bli skönt att vara ledig måndagen när telefonen ringer och de frågar om jag kan jobba... Javisst, okej. Vi ses halv åtta, det var den söndagskvällen. Godnatt!

Seg råtta

Trots att jag gick och la mig tidigt igår kväll är jag trött idag. Kan ju bero på att jag fortfarande ligger back med sömn... Ännu en dag på jobbet, men inte lika lång som igår. Idag kan jag nog lämna stället redan två. Då blir det hem till lägenheten och fixa! Vi har börjat plocka fram alla adventsgrejer för att se hur mycket vi har och vad vi behöver inhandla oss. Mys med advent! Då ska vi även baka papparkakor och lussebullar :)

Julbord igen!

Kvällen har tillbringats på Esters kök och bar här i stan, finfint julbord. och trevligt sällskap i form av Karls arbetskamrater och respektive. Julbordet smakade mycket bra och det sjön snapsvisor och blev riktigt livat mot slutet. Då de andra skulle gå vidare tackade jag för mig och begav mig hemåt sängen. Imorgon blir det jobb, inte hela långa dagen dock, men lite grann iallafall. 7.00 ringer klockan. Godnatt allesammans

Världens finaste müsli finns i vårt skafferi

Den består av massa fina små hjärtan och smakar hallon och persika, en fröjd att äta till frukost både för ögat och för magen :)

Lite fastare ben och rumpa

Efter sisådär en timmas bodypump med tuuuunga vikter och därefter lite cardio känner jag mig lite fastare. Trött och urpumpade muskler landar i sängen och ska återhämta sig inför morgondagen.

Ny bok

Va på bibblan idag :) För det första kommer jag på precis när jag är utanför biblioteket att jag glömt boken jag skulle lämna tillbaka hemma på köksbordet. Klantskalle. Hur som helst blev det en ny bok i alla fall. En ny författare för mig som jag inte känt till tidigare; Ninni Schulman och Flickan med snö i håret. Hoppas den är bra! Låter spännande i alla fall.

Jag tror att det finns en MajBjörn på alla bibliotek, inte bara i Eksjö. Nej för här i Jönköping finns då en till! Det kanske är någon kusin eller släkting till den i Eksjö? Vad vet jag?! Konstig är den hur som helst och går runt där och släpar fötterna efter sig. MajBjörn, MajBjörn vad ska det bli av dig?

En bra vuxenkompis

Ullrika. En fantastisk kvinna med mycket energi, fart och fläkt. Inte rädd för att säga sin åsikt och för att folk ska tycka olika eller illa om henne, skit i vilket, hon är som hon är och hon är cool. Jag gillar henne starkt. Slankas vara ärlig hade jag lite svårt för henne i början men allt eftersom tiden gick så funkar vi bra ihop och kommer varandra närmre. Henne kan jag säga hur jag känner inför saker och ting och det stannar mellan henne och mig, hon ger goda råd och tips. En riktig bra vuxenkompis! Stor kram på henne!

Helg

Helgen går alldeles för snabbt. När det är fredag eftermiddag tänker man "åh vad skönt, nu har jag hela helgen framför mig" men så in ett enda svep så är det söndag eftermiddag och ångesten inför måndagen kommer.

Hat hur som helst haft en trevlig helg tillsammans med mina systrar. Flamsat och tramsat på det där sättet bara vi kan! Tärnat tillsammans och lagat god mat och fruktsallad. Åh så underbart! Mår som en prinsessa med er <3

Mina tankar : Människor

Det finns så många olika typer, och då tänker jag inte på mörka eller ljusa, blonda eller brunetter, pojkar eller flickor. Nej, alltså typ personligheter eller ja jag vet inte riktigt vad man ska kalla det, beteenden kanske. Idag har jag tillexempel träffat på Konstiga typer i Huskvarna som står på gymmet i nån vissen stass och stenglor ut genom fönstret, utifrån såg det ut som om det vore en vålnad. En annan som kliver på bussen och ser ut som om han vore hämtad från tippen, trycker sitt kort emot kortläsaren och jag tror att ögonen ska ploppa ut så han stirrar på den lilla skärmen som visar hans saldo på kortet, om han ens hade något vill säga... Cyklar med solbrillor, liksom hallå ja vad solen skiner idag!!! Typ så mörkt för att det är så molnigt, det vill säga solglajjornas tid är förbi. Hon som ser ut som om hon vart förkyld och inte sovit på hundra år (minst!) lipar och ska till läkare, kan inte vara här på hela veckan. Är det detta som är normalt? Är de jag som är konstig? Och vad tycker folk egentligen om mig? Jag lär ju inte vara den enda som analyserar andra och funderar? Fast sen är väl jag kanske analytisk uti fingerspetsarna och lite extrem. Men tänkte bara skriva av mig lite om mina tankat som snurrar runt.

Julbord

Åt julbord igår. Trevligt och gott, jag var väl egentligen inte jättesugen men visst det smakade gott! Kanske smakade det bättre eftersom jag precis kom efter ett träningspass? Känns mycket lättare att få ner lite sån mat när man tränat innan. Nu får jag vänta tills nästa vecka på nästa julbord...

Okej

Hade vart och tränat så det bar av hem till köket för att fixa mat. Tillsammans gjorde vi hamburgare och skulle mysa framför TVn med bonde söker fru. Men så säger hallåan i rutan att det inte alls är bonde söker fru ikväll utan det är fotboll istället. Lite besviken blev jag allt, men fotbollen va ju med okej. Och visst, Zlatan va bra, även om jag inte vanligtvis är speciellt förtjust i honom. Men kan ändå kosta på mig ett "Bra Zlatan!"

Nu är jag redo för att shoppa med Kalles och mitt nya superkort :)

Fan

Hatar när man tränat, är svettig och öppnar väskan och kommer på att man glömt packa ner rena trosor. Då är frågan; ska man ta de svettiga trosorna hem och byta så fort man kommer innanför dörren eller ska man köra naket under jeansen? Hmm... Jag har inte bestämt mig ännu.

Fars dag

Grattis på din dag min kära pappa! Jag är ledsen att jag inte kunde vara hemma med dig idag och fira detta tillsammans med dig, så som vi annars alltid brukar. Baka en god kaka och ta en kopp kaffe, umgås och mysa hela familjen. Men jag lovar att det blir en annan helg. Jag skänker dig i vart fall en tanke denna dag och känner att jag verkligen älskar dig pappa!

Tro hopp kärlek

Jag är inte nervös, fast att jag inte vet vad som kommer att hända. Vi får helt enkelt se hur det blir, jag håller tummarna och hoppas på det bästa. I detta läge är det det enda jag faktiskt kan göra.

Hej jag heter Emelie och jag säljer en telefon på blocket

Öh några missade samtal och och meddelanden inpratade på telefonsvararen om att jag säljer en finfin telefon på blocket. Nej det gör jag inte, hade tänkt att ha kvar min ett tag till faktiskt... Antagligen någon som angett fel telefonnummer och då råkar alla ringa till mig istället. Ajajaj.

Oj vilken trevlig bostadsrättsförening vi hamnat i!

Lisa!

Idag har jag haft en riktigt trevlig stund tillsammans med finfina Lisa! Åh vad underbart att träffas och prata massa. Så glad att jag har dig vännen, snart ses vi igen :) Puss på dig <3

Trolleritrick

Tjenamors, mamma köpte vakuumpåsar till oss när hon va nere i Ullared tidigare i höstas. För det första var de typ fem gånger billigare där än här i stan. Visst kanske inte samma kvalitet men vad gör det om de håller ett år? Jösses! Vilket mirakel det är! Idag vakuumpackar jag täcken och kuddar som jag innan har tryckt ner i lådan, men nu får jag plats med mycket mycket mer. Vakuumpåsar måste vara livets uppfinning.

Nedan är en före och efter-bild.

Presidentval

Just det! Imorgon har USA en ny president! Romney eller Obama? Svaret får vi imon.

Ska jag vara ärlig så är jag inte speciellt insatt, men ska bli spännande att få se resultatet, tror dock att det kommer bli väldigt jämnt!

Kvällen

Blev bodypump ikväll, tunga vikter på och även om det kändes hopplöst då så var det värt allt nu :) Duscha och ta på nya fräscha kläder, gå hem och landa i soffan med kycklinggryta och ris! Mumma vad god den blev! Kalle tyckte tillochmed att det var chili thai-klass på det hela, inte dåligt betyg det inte. Snart börjar det spännande programmet Veckans brott. Sen ska jag krypa ner i sängen och läsa i min bok :)

Ny bil

Kalle och jag har tittat på en ny bil :) Det är en riktig pärla och den går som ett streck! Eller?

Skit

Hade skrivit ett långt fint inlägg om helgens bravader. Problemet är att det inte går att publicera för att det tydligen va nåt fel på bilderna...Grrr! Men hur som helst så skiter vi i det då, får det vara som det är. Nu är det ju ny vecka och helgen är förbi.

Efter träning

Bodypump. Slut i kroppen. Landar i soffan med mat framför mig :)

Nytt nytt nytt

Efter några vändor på Stadium ( både city och A6 ) är jag några kronor fattigare men ett berg träningskläder rikare! Massa nytt tagg och ny motivation, tänk vad lite kläder kan göra. Sjukt! Var även snäll och köpte till syrrorna och mamma :) Så ikväll blir det träning tillsammans med min Karl ( hihi och Karl är ju även min karl, dålig humor jag vet... ) och vi ska ha nya snygga träningoutfits! Go!

RSS 2.0