Skönt

En helt ledig helg. Skönt! Åkte hem till mor och far och till en sjuk syster. Så sjuk i körtelfeber och halsfluss, stackarn. Men hon blev mycket piggare bara hon fick träffa sina fina en stund :) Myspys-helg med promenad i skogen, kortspel och avslutningsvis en dag i solen och grillad mat. Inte dumt alls.

Ibland behöver man inte göra någonting, bara få vara, vila upp sig.

4 dagar kvar på jobbet sen har jag semester. Semestern innebär Turkiet i två underbara veckor. Nedräkningen har börjat: 11 dagar kvar till avfärd! Wiihoo!


Sista minuten

Två veckor i Turkiet, till sol, bad och värme. Mmmm. Kan behövas innan skolan drar igång igen.
11 augusti - 25 augusti. Längtar!

Du

Du bevisade för mig att du var den fina människa du utgett dig för att vara, vilket jag är mycket glad och tacksam över. Ska jag vara ärlig, så saknar jag dig just nu!


Intensitet - Full range

Helgen bestod av jobb, jobb, jobb och lite fest....

Fredag: 13-21
Lördag: 7-13

Därefter slängde jag mig på tåget till Vetlanda stad där Cecilia och Sofia väntade på mig. Finfin middag och sen var det till att göra sig i ordning och börja festa :) Vinkväll a la systrarna tre. Och ja, vilken kväll det blev? Eller? Hmmm...

                      

Hur eller hur så hade jag huvudet tillräckligt på skaft att komma ihåg att ställa klockan på 9:00. För 10:04 gick tåget tillbaka till Jönkping.

Söndag: 13-21

Jobbet gick bra tack vare underbara Karin på jobbet! Sicken tjej. Vi bakade rabarberpaj och mumsade på. Ibland spelar själva jobbet ingen roll, skulle kunna göra vad som helst, det som spelar roll är kollegorna!

"Du kan få följa med mig hem nu och äta scoens om du vill?"

En mängd fina människor finns i ens omgivning, vissa känner man andra lägger man inte ens märke till. Vi har setts och talats vid ett fåtal gånger. Först igår upptäckte vi varandra på riktigt. Gick på samma klass och tränade ihop. Stannade kvar och pratade lite mer. Helt plötsligt:

"Du kan få följa med hem nu och äta scoens om du vill?"

Huuur gullig får man inte lov att vara då? Supersöt!

Tack, hade gärna gjort det om inte mina kläder och hela min kropp varit dyngsur av svett, om mitt hår inte varit så ofräscht och om jag hade haft med mig handduk och ombyte, så visst. Men hey, vi tar det en annan gång, kommer ju fler möjligheter.


Fitness magic

         
                                                     

Äntligen ledig en torsdagskväll så jag kan unna kroppen lite grym träning. Älskade bodycombat med underbara Johan Lindh, DET går inte av för hackor det ni. Nummer 48 i ordningen och ny release, fin fint! Efter combaten var det bara att samla kraft och energi (på 10 ynka minuter) och sedan ta sig an bodypumpen med samma galna instruktör. Han är verkligen energi den mannen!!! han skapar Fitness Magic under varje klass, alltid är det något han säger eller gör som får huden att knottra sig och man kan bara inte sluta le, man vill bara ha mer Mer MERJohan Lindh, du rockar, just so you know, tänk om man fick lite av din styrka och fantastiska utstrålning då hade jag skattat mig lycklig :) WOW är ordet just nu.

Okej, ska försöka sluta shoppa lite dåva.

                    


Passar på

O jisses! Var riktigt rädd för att det skulle bli en heldag på jobbet idag!!! Det var en ordinarie personal som ringde sig sjuk och vi var tvungna att fixa en vikarie för kvällen, ingen gick att få tag på och de som svarade kunde inte jobba kvällen. Chefen blev sur och sa att vi fick fortsätta söka efter någon som kunde hoppa in och om det inte lyckas får någon av oss som redan jobbat gå in och ta kvällen också på order från henne. Vad är det för sätt? En tjej ställer chefen mot väggen och frågar vad som händer om man inte vägrar. Chefen svarar då att man får en varning. Alla tänkte samma; då tar vi den varningen :P Fasen heller att man orkar vara jobbet från 07:00 till 21:00 ??? NEJ!

I vilket fall så slapp vi jobba i sista sekund hittade vi en som kunde hoppa in :) Skönt, då kunde jag utföra kvällens planer som bestod av bodypump. Gott kött idag kan jag säga, med 20kg på stången på benlåten och 12 på stången vid utfallen skakade benen rätt bra vill jag lova, my god!!! Man får verkligen passa på att träna när man har ledig tid. Imorgon blir det kondition, torsdag räknar jag med trippla pass, bodyattack, bodycombat och bodypump :)

Saknade


En enda stor familj kan man säga. Sen att inte alla är som man ska är en annan femma :P
Men det är det som gör oss till de vi är; Lillebror ♥

Saknar mina fina flickor i klassen också, hallå hur har ni det där ute? Ni är saknade!!!

100%

Idag är det den 18 juli vecka 29. Detta innebär att andra perioden har börjat och då kliver jag på heltidstjänsten på jobbet. Så nu är jag på jobbet så gott som varje dag...Och just nu känns det jäkligt tungt faktiskt, vädret är trist och grått och känslan är allmänt deppad. Men men, det går över, tid nog. Tur att man i alla fall har fina kompisar på jobbet, tack Sofia för att du finns! Vilket energiknippe den tjejen är alltså!

Längtar till helgen redan. Visserligen jobbar jag så gott som hela helgen men det hindrar mig inte från att hitta på roliga grejer med fina systrar på lediga timmar... :)

Nej nu måste jag dra mig mot jobbet igen. 12 - 21, gottttt!

En bild säger mer än tusen ord



El passaporte

Lediga underbara dag! Kunde sova ut ordentligt, äta en god frukost och verkligen njuta! Därefter gick jag till polisen och hämtade ut mitt nya pass, och usch vad man ser ut. Det ser tamejtusan inte ut som jag på bilden ens, usch usch usch. Men det kvittar, bara jag kommer igenom så är det ju lugnt sen :)



Hem igen och göra massa måsten:

* Städa
* Tvätta
* Laga matlådor
* Handla
* Träna

Nu unnar jag mig själv en härlig stund med fotbad och fix för fina fötter, en  lugn kväll med en skön bok, sova tidigt och tagga till för en ny dag imorgon. Då ska jag träffa Ida och sen blir det jobb 15-21.


Helg!

Guuu så skönt att ta helg nu! Behöver vila upp mig lite känner jag och komma iväg och göra något annat.

Startar helgen på Sportlife, har klass ikväll, Bodyattack, får se om det är några som dyker upp. I detta fina vädret förstår jag om folk har andra planer än att träna ikväll! Sedan är det tänkt att jag ska ta tåget hem och hälsa på min mor och far lite. En kortis-vesit hemma innan jag tar bilen till Vetlanda och träffar systrarna mina :) Dans på Björnhlmen blir det, jippie!

Ha en grym helg allihopa så ses vi tills nästa vecka igen.
Kram på er alla :)

Ingenting är omöjligt

Mina gamla joggingskor var lite skitiga och dana tyckte jag. Därför tog jag intiativet att spraya dem med extra starkt och köra dem i 40 grader i maskinen med centrifugerng bara på 800 varv. fungerade utmärkt och se så rena och fina de blev! Nästan som nya :)

             

Woop woop!



Galet suddig Iknow that! Men i vilket fall var det enda jag skulle
säga att det är inte var dag man köper ett par jeans för 50 spänn!
Som dessutom sitter riktigt bra! Jag jublar! :)


Utelåst

               

Och så var jag där igen! Glag i hågen över att Martina frågat om vi ska ut och ta en promenad i den fina kvällen låser jag dörren och lägger ifrån mig nyckeln och traskar vidare. En och en halv timma senare kommer jag hem och ska öppna porten som klockan 22 (om det inte tillochmed är ännu tidigare) går i lås och jag kommer inte in! Inte heller ser det ut att vara någon granne som är vaken eller har fönstret på glänt som man kan ropa på. Går runt hela huset, inga fönster till tvättstugan som är öppna, inte dörren till källaren som ibland kan stå halvöppen. Nej allt förblir stängt och låst. Och där står jag utan nyckel och kommer inte in. Great! Men så kommer jag på att jag har en brandstege upp tll mitt fönster. Drar fram en gammal träpall av något slag som får fungera trappa, klättrar upp och sträcker mig efter stegen, drar mig upp tills jag kan komma åt första pinnen på stegen med fötterna. Tittar mig omkring så att ingen ser mig och skyndar mig sedan snabbt upp för brandstegen, lirkar upp mitt fönster och kryper in! Phuuu, jag slapp iaf att sova ute!

Ja jag har ställt mig frågan också, HUR FANKEN LYCKAS MAN?! Och jag har inget svar. Jag är mållös. Men Emelie Karlsson är jag som lyckas med det omöjliga.

Ooops!

Kikade över rean idag igen...och hittade där med lite till. Det är ju faktiskt inte varje dag man köper jeans för 50 kr (!!!). För övrigt så blev det lite annat smått och gott. Bilder kommer kanske lite senare. Nu måste jag kila till Sportlife och träna lite. Dagens upplägg är styrketräning för överkroppen och därefter 30 minuter cardio av något slag :) Mina ben och min rumpa värker ganska rejält efter måndagens bodypump, Kia hade rätt, tack och lov för att det finns handikappstoaletter :P

Ciao!

Livets goda

Sov hela 12h inatt! Inte dåligt alltså, men behövde nog det efter tidigare missad sömn. Känner kroppen idag, lite sått träningsvärk här och där idag efter gårdagens bodypump, bodypump 78, riktigt bra release :) Bra musik och riktigt grymma moves, kärlek!

Idag är jag helt och hållet ledig, kan verkligen behöva det och vila upp mig ordentligt. Stoppade lurarna i öronen och snörade på mig löparskorna och gav mig upp till stadsparken. Tanken var att jag skulle kört backintervaller och avslutat med en vanlig löparrunda men riktigt så blev det inte... Nej för då BodyAttackmusiken började ljuda övergick jag det till det istället. Men jaja, 60min BA är ju inte så tokigt det heller, är ju som att vara ute o springa om inte värre! Svetten rann i alla fall. Så då var träningen avklarad för dagen, kvällen ska troligtis spenderas med mina fina flickor :)


Duration: 55rpm
Exercise type: Sport inspired cardio
Intensity: high intensity
Burn rate: up to 730 calories
Music: the latest
Resutlts: (kan inte riktigt se vad det står men ni kommer få bättre kondition/syreupptagning, bättre koordinationsförmåga, uthålliga muskler, bättre hälsa, en stark kropp helt enkelt!)
Release: 73


Puss på er så länge

LitE RaNDoM !!!

Okej vi tar det från början: jag har jobbat hela helgen; 7-21 i lördags och 13-21 i söndags, så när jag kom hem igår kväll åt jag bara lite och lade mig sedan i sängen. Tror ni jag somnade?! NEJ. Inte en chans! Vände och vred på mig och tillslut, sisådär klockan halv tre bestämde jag mig för att gå upp och göra något. På med kläderna och ut bar det av, promenad mitt i natten är ju så underart, älskar det verkligen!

Och varför inte passa på att göra massa konstiga saker när folk inte ser? Kanske borde jag skämmas när jag visar dessa bilder, men nej det tänker jag inte göra, jag är som jag är (när jag inte blev som jag skulle)... och ni får helt enkelt älska mig ändå, eller också väljer ni att inte göra det, upp till er själva! Beredda? Okej här kommer min händelserika och mycket roliga natt:


Jag börjar min färd uppåt en vilande stadspark.

Ser ut över ett sovande Jönköping.

Mitt paradis! Hihihi... ;)

Efter denna lilla karusell blir man gaaanska ur i huvudet!



Ett tomt dansgolv på Fröjden, får passa på att ta igen det jag missade i
onsdags, jag rockar loss lite på egen hand, haha! :)


"I wanna go crazy!"

Och vad ska man säga om det här vrålåket som står parkerat utanför
på min gata? Skulle tippa på att det är något från rymden som har
störtat ner på jorden, möjligtvis ett ufo? Eller bara något de grävt fram 
på tippen, inte heller omöjligt!

Så ja. Det där var min natt det. Nu är klockan halv sju och om en timma börjar jag jobba på nytt igen. Dynga, dygna, dygna, jajemen så får det bli. Till kvällen planerar jag träning (om jag inte somnat innan dess...)

Ha en bra dag allihopa och nästa gång ni inte kan sova; gå ut och gör massa galna saker, man mår sjukt mycket bättre efteråt! Julish: Jag saknade dig inatt, du skulle varit med! Jag är på sådant göra-massa-knasiga-saker-humör, you know vad vi pratat om :)

Jag är en knasboll och det är jag stolt över!



upponer



Hard working

Delad tur idag. Så nu är jag hemma på mina timmar, skönt att ha så nära och verkligen hinna komma hem och kunna göra något annat innan jag går tillbaka och jobbar kvällen också. 21:00 slutar jag sen börjar jag inte förrän 13:00 imorgon. Gör mig inget att jobba när det ändå är halvtaskigt väder, molnigt grått och regnet hänger i luften.


Buggkurs, javisst!

Tänkte ju att jag skulle  gå buggkurs till hösten här på Jönköpings sportdansklubb. Javisst tänkte jag när man kunde anmäla sig till kurserna redan i maj, här är gott om tid. Hmm maybe not. Visade sig att skulle man ha en plats var man tvungen att hänga på låset och anmäla sig direkt när det öppnade.

Bugg 4 som jag först anmälde mig till var redan full. Ah okej tänkte jag, då tar jag trean då. Fick detta svar tillbaka:

"Hej Emelie!

Vi har ännu inte kunnat erbjuda dig någon plats till BUGG 3. Du är däremot
placerad på kölista där du just nu befinner dig på plats nummer 6."

Aja, inte särskilt hoppfullt där inte. Reservplats 6 är ju ganska illa. Får helt enkelt klara mig utan kurs och ta det till våren istället. Men så från ingenstans så dyker någon upp och hokus pokus så fixar han en plats på kursen till mig :) Det finns alltså små kryphål att ta sig igenom!

Är redan taggad till att utvecklas och bli bättre, grymmare teknik och röra mig över golvet på ett nytt sätt. 5 september drar det igång, jippie :D

                                         


Solbränd


                                
                                              sol ute,  sol inne
                                         sol i hjärta, sol i sinne

Ja, så låter en liten vers och stämmer bokstavligen in på de senaste dagarna. Riktigt härligt sommaräder. Dock är det farligt...Somnade i solen på mage, fin rygg i rött senare på kvällen, mmm. I vilket fall så kändes det inte så himla mycket till en början, det var först ett par dagar efteråt som det blev jobbigt på riktigt! Onsdagskvällen spenderades uppe i stadsparken på fröjden som vanligt men denna gången var det mestadels en pina att dansa med sönderbränd rygg :( Och idag kliar det som bara den. Så kan det gå när inte haspen är på. Man får passa sig helt enkelt, men trots att detta inte är första gången så lär man sig inte av sina misstag. Självklart kommer jag nu resten av sommaren vara försiktig, men jag lovar att till nästa sommar kommer jag göra om samma dumma grej. Blir verkligen tokig på mig själv men antar att jag får stå mitt kast.


RSS 2.0