Något som tåls att tänka på

Somebody who is somebody pretends to be nobody because anybody can be nobody and nobody would really want to be seen as somebody in the eyes of anybody.

                              


Helg nu då

Goddagens! Kan informera er om att det är ett under att jag sitter här och inte har blåst bort, har seriöst varit storm här i stan! Idag påväg till träningen skulle jag (envis som jag är) cykla. Och det kan jag ju säga; det är tur att man kan vägen utantill till sportlife för 90% av resan blundade jag. Snöyran piskade i ansiktet och kändes som nålar i ögonen. Usch! Väl på sportlife så köttade jag och mina underbara vänner järnet i cykelsalen samt drog en sväng  i gymmet för en dos överkropp. Och nu när jag sitter här och känner efter så...jo men det är allt lite träningsvärk som jag känner, äntligen, jag som har längtat! Gårdagens pumppass satte nog trots allt sina spår...Hoppas den gjorde det på mina deltagare också, i så fall lyckades jag och Emma som instruktörer :)

                                               

Gårdagskvällen spenderades på skolan, JB-kväll, och som ambassadör för skolan var vi tvungna att vara där. Men det gjorde faktiskt inget för det va galet kul, och det kan inte bli annat än galet när man umgås med galna JB-elever! HAHA! Love till er :) Nu tar jag i alla fall helg, skolveckan var kort och bestod i stort sätt endanst av träning, har bara haft två vanliga lektioner, resten träning, kan det bli bättre?! Svar: Nej!

Hörs och ses mina vänner
/Emelie

Dans :)

Japp, nu har jag dansat mig lite lycklig igen :) Glad blir man bara man ser min fina syster Cecilia kliva innanför min dörr. Som vanligt pratar vi på som bara den och helt plötsligt att klockan alldeles för mycket så vi får stressa med att bestämma kläder, sminka oss och fixa håret!

Väl ute på dansgolvet var det underbart. Kändes dock att jag inte dansat på ett tag och var lite ringrostig till en början, men snart blev jag varm i kläderna och kunde showa loss totalt! Helsköna människor med grymma dansskills, älskar att känna connection med den man dansar med och bli ett med musiken! :) Med Sannex och Casanovas kan ju inte något gå fel, de var lika grymma som vanligt! :)

       
                            Casanovas                                                     Sannex        

Fredagen och dansen gav många härliga turer och ännu fler goa minnen tillsammans med Cecilia. Jag vill bara dansa mer, mer, mer! Får inte gå allt för länge tills nästa gång!

Jag är galen i dans!

/Emelie


In- och uppbokad

Jajamensan, jag har följt mitt eget råd (med tanke på förra inlägget). Veckan är fullspäckad till tusen:

Måndag: skola + möte inför kommande mässa
Tisdag: skola
Onsdag: MÄSSA
Torsdag: MÄSSA + cykelklass
Fredag: skola

Förutom detta så är det som vanligt annat som träning, tvätt och städning samt skolarbete som ska skötas. Veckan kommer gå fort. Fast det är skönt, för jag längtar redan till helgen!


Shopp-Stopp!

Efter att ha shoppat en hel del den sista tiden kanske det är dags att hejda sig lite? (Går det verkligen?!) Varför är det så svårt att stå emot något man verkligen vill ha. Lätt att sitta här och säga "nej nu så ska jag inte köpa mer, nu får det vara nog" men sedan står man där i butiken och håller i något man verkligen vill ha. Då säger man plötsligt till sig själv; "jo men jag har ju velat ha detta så länge, har som har letat och letat.." och så slutar det med att man köper det trots att man inte skulle. Är det bara jag som hamnar i sådana situationer eller är det fler?


Som sagt så har det shoppats en hel del, allt är inte med på bilden kan jag erkänna...Men nu ska jag försöka att inte köpa mer, eller jag SKA inte köpa mer!

För tillfället känner jag mig tillfredställd. Jag har köpt det jag behöver och det jag vill ha. Så nu ett tag framöver ska jag inte köpa mer. Jag vet dock att situationer kommer dyka upp där jag lätt skulle kunna gå lös på ett par hundralappar till, och det är i den situationen jag måsta ha diciplin till att kunna säga nej och faktikst inte köpa. Det bästa sättet att inte shoppa är att ha massa annat inbokat och vara uppbokad, då hinner man ju faktiskt inte ränna på stan och kika på kläder (eller annat för den delen också) hit och dit. Då går tiden snabbt, man har kul och kastar inte ut onödiga pengar på kläder man egentligen inte behöver. Då så, tar jag fram kalendern och bokar in och bokar upp. Så får det bli!

Håll hårt i pengarna och tänk efter innan du köper något!

/Emelie

Ris och Ros

Ännu en vecka som har gått och vi närmar oss advent med stormsteg. Jag längtar! Veckan har varit både ris och ros. Självklart var roset pumpredovisningen! Men också ett finfint betyg på engelskanovellen, att jag blev utvald till mässan nästa vecka som ska äga rum för alla nior som snart ska göra sitt gymnasieval, inte nog med det så har jag näst intill fixat min praktikplats till kommande vårtermin! Det känns gött! Riset går till gårdagens cykelklass. Sämsta cykelklassen hittils jag instruerat! Snacket klaffade inte alls som det i vanliga fall brukar och cykelsadeln kändes bara allmänt obekväm, USCH! Men shape up, nästa vecka hoppas jag kunna vara tillbaka som vanligt igen... :)


Detta tillhör också rosandet; jag skapade en fin bild av Jesper som Gustav Vasa, fin eller hur? Hahaha...

Men nu sitter jag hemma hos mamma och pappa i deras vardagsrum och känner att det är helg! Imorgon bär det av till Vetlanda för att kolla in vad de har att erbjuda för vinterskor. Får se om det blir något nytt inköp. Därefter blir det lite måsten, tillexempel lite plugg och sådant. Och på söndag är det farsdag och då ska vi till Björköby till syster, mys!

Ha det gott i helgen så hörs vi snart igen!
Puss och kram på er

/Emelie

Pump-instruktör

Idag klev jag tillsammans med Emma upp på scenen och tog plats framför fitnessgruppen! Vi gav dem en ordentlig omgång bodypump, hoppas att de har gó träningsvärk imorgon :P Detta var första gången jag teamade med någon på bodypump, och det var riktigt kul :) Man får sådan grym energi från deltagarna, jag vill bara göra det om och om igen, verkligen njuter av stunden då man står där uppe i scenljuset och allting klaffar. Lite missar här och där dock, men det var bara att hålla god min och köra på i alla fall. Nästa vecka är det på riktigt. Då ska det sitta och vi ska bara lira :) Längtar redan! Hihi!


Älskar dig tjejen! <3

Emma och jag, två olika instruktörer;
Emma - den som bjuder på sig själv och sin underbara personlighet till 110%
Jag
- den som vill vara korrekt och som har en radioröst som kommer fram då och då.

Vi två tillsammans på en och samma scen kompletterar varandra fantastiskt bra. Nästa vecka gör vi det igen, ännu bättre!

Kör så det ryker!

/Emelie

Lördag

Lördagen blev så bra! Begav mig ner till sportlife för att träffa cykelgänget, dags för cykelkvartal vilket innebär lite information om saker och ting, igår pratade vi periodisering, sekvensering samt musikens historia.  Därefter en grymt härlig cykelklass! Mmm, love it! Dock blev vi lite försenade, var inte klara förrän 16:15 typ så jag stressade hem som en tok, kastade mig in i duschen och fixade mig i ordning på 20 minuter, detta måste bara vara ett rekord?!

I alla fall så lönade det sig att stressa lite, för festen hos Jenny och Fredrik var superkul! Så skönt att få se alla igen efter lovet och bara tillbringa hela kvällen tillsammans, skatta och bara ha allmänt kul :D Tack allihopa!

/Emelie

Utan dina andetag

Ibland har livet sina svåra stunder, då man helt inte vill existera. Då man hatar allt och alla. Då man känner att man är den mest ensamma människan i världen. Då man inte orkar resa sig upp efter fallet, man vill bara ligga kvar och gråta tills man inte har några tårar kvar. Sådant är livet ibland. Men det man ofta kan glömma bort i dessa tunga stunder är allt bra man har omkring sig. Man är ju faktiskt inte den mest ensamma människan i världen. För vid ens sida finns familjen och vännerna, närmre än man anar. Därför vill jag passa på att tacka för att mina vänner och mina underbara systrar finns där för mig! Ni anar inte vad mycket ni betyder i mitt liv, ni är mitt allt! Denna låten tillängnar jag er, från hela mitt hjärta, till er! <3



"Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag"

Vad vore jag utan dina andetag?



Lov(e)

Finfina dagar i Kristianstad med min fina Fia! Lite shopping, lite bakning och massa flams och trams blev det! Ett välbehövligt besök. Kan säga att jag inte ville åka därifrån, om jag bara hade kunnat hade jag gärna stannat ett par dagar till, men Jönköping kallar. Men tackar Sofia för ett par riktigt fantastiska dagar; jag hoppas jag gav dig ny energi  till att orka pånytt igen!

På tåget hem från Kristianstad träffade jag två vänner som jag typ inte träffat sedan nian! Galet vad folk hinner förändras på dessa år, det var en mycket rolig tågresa mellan Hässleholm och Nässjö, goa människor man bara måste tycka om!

Väl på plats i tillbaka hemma i Jönköping laddar jag batterierna för kvällens cykelklass. Ser fram emot några dagar som spenderas tillsammans med massa av mina härliga helt underbara vänner. Vill passa på att säga att jag är så tacksam för att ni finns i mitt liv! Puss på er <3

/Emelie

I skåneland

Höstlovet är här!

Det startade med en helg hemma hos päronen som hundvakt. Lite mindre kul, men dock ett måste...

Igår packade jag min lilla resväska och tog tåget till Kristianstad till Sofia. Underbart att få träffa henne igen! Och just nu sitter jag och pluggar lite matte i väntan på att hon ska komma hem från jobbet...Men sen är hon ledig och vi har hela tisdag och onsdag tillsammans! Gött! Känns skönt att komma hemifrån lite och glömma allt det kämpiga. Här ska jag bara ladda batterierna på nytt för att sedan komma tillbaka och ge järnet de sista veckorna av terminen.

Nej nu tror jag att det är dags att återgå till matten igen...

Pusshej

/Emelie

RSS 2.0