Rea rea rea(gera)



Ah jag vet, töntig rubrik men sån är jag, det bjuder jag på ;) Nu till själva grejen då, rean :)

Har gått över rean både i Vetlanda och i Jönköping både city och A6 och tro det eller ej så kändes det som jag hittade mer i Vetlanda!

Cardigan, underkläder, sporttröja, stickad tröja, spetsklänning, bikini, lite mer underkläder... Ja det var väl det. Sen köpte jag en vit vanlig skjorta samt ett par träningsbyxor som inte var på rea. Men lite nytt till min (redan för fulla!?) garderob. :) Varför blir man lycklig av att shoppa?

Jönköping

Tillbaka i staden för en kort visit. Kommer upp för att lämna lte grejer samt packa ner nya. Tvätta lite och fixa och dona med lite grejer. Men allra mest för att träna! Release på de nya koreografierna imorgon (torsdag 29/12) och för min del blir det Bodypump och Bpdyattack, sedan får vi se om jag även kör Bodycombat emellan dem passen. :)



10 bra saker med julen

Massor av kvalitétstid med familjen.
Tända ljus, stjärnor och adventsstakar, granens ljus och levande, underbart mysigt.
Kärlek och värme!
Julmat varav favoriten nog ändå var omeletten med kantarellstuvning. Pattén kom dock inte lika högt...
Fina kläder och smycken plockar man fram då högtider står för dörren, alla gör sig lite extra fina!
Sova tillsammans med systrana på stenbänken:)
Julkappar iform av massa bra grejer, mixer, glöggmuggar och personvåg blandannat.
Julgranen som pappa hittade var den finaste på flera år! Helt fantastisk!
Dekorationer, blommor; julstärnor, hyacinter. Tomtar, lyktor, pepparkakshus och andra små söta saker som hör högtiden till.
Mörkret. Vad vore julen utan mörkret, det är ju det som gör allt så mysigt!
Japp och nu är den fina julen över. Dagarna går så snabbt så. Ungefär 13 kilo tyngre kommer jag imorgon kväll rulla tillbaka till Jönköping för att delta på de grymma releaserna på Sportlife, lite träning gör gott! Flrutom träning blir det nog lite shopping på rean också, man får passa på! Ha ett par kanondagar nu innan vi laddar upp inför att fira in det nya året. '
God fortsättning mina vänner!

Önskar alla en riktigt God Jul!


Dan före dopparedan

Idag är det dags för hemfärd! Men jag kommer tillbaka, vi hörs av mina vänner!
Psst...Ida och Frida; vi hörs angående nästa torsdag :) 




Sportlifemys

Hade julavslutning och mys med Sportlife! Först var det fotografering med fotovägg och fotografer så nya bilder kommer komma upp :) Efter att alla fotograferats (vilket tog sin lilla tid eftersom vi är typ huuur många instruktörer som helst nu) begav vi oss in i stora salen och tränade tillsammans! Ida körde den nya heta dansklassen Sh'bam med oss, super kul!
Därefter traskade alla in till konferensrummet där lite lätt julfika väntade och massa mys! Till sist önskade alla varanddra god jul och vi fick vår julklapp som detta året blev en väska.
Nike Heritage Club Bag
Nu är jag hemma och packar resväskan, för imorgon bitti bär det av hemåt. Mmm nu är jag redo för jul :)

Jullov!

Det är jullov nu! Dagen startade i klassrummet med att Emmy hade en refletrionsutvärdering typ, sedan fikade vi på muffins, pepparkakor och saft och lekte lekar. Tjejerna mot killarna på tävlignarna som innebar att man skulle genom att få ett utklippt citat från en jullåt nämna titeln på den. Samt en sista tävling som var en introtävling med jullåtar även där! Tjejerna slog killarna ganska lätt faktikst :P 



Fetaste failet var ändå i JB-hallen.
Nummer 1: Rektorn skulle hålla tal...hade skrivit ner allt på en lapp och pratade om JB-andan som tydligen råder på skolan, undra vilket skola han egentligen tror att han är rektor på?! 
Nummer 2: Lärarnas julhälsning i form av en sång till oss. Inte själva sången i sig utan mer den superkonstiga tomten som stormade in och pratade i skägget, WTF?
Nummer 3: Kanske det bästa (?!) av allt. Kören, som bestod av tre pers...) sjöng liiite falskt och aningen fel på slutet. Ena tjejen började sjunga på refrängen fast låten var typ slut. Efteråt går hon ner från scenen och säger lite för högt "asså faan också!"...
Totalt 20 minuter som vanligt och varje gång frågar man sig sjäv varför man ens var där. Men nu var det ju faktiskt SISTA julavslutningen ever. Ganska gött. Eller nej, riktigt gött. Typ underbart. Jullov!

Julmys

Uppersittar kväll a la Julia och Emelie. Det tackar man inte nej till! Vi skulle egentligen kokat knäck och sådär men skippade tillsist det och tog fram massa annat julgodis (tack Martina!!) pepparkakor och lussebullar PLUS apelsin, hur mysigt är inte det? För att toppa, som grädden på moset, tände vi massa ljus och tänkte vi skulle kolla på julfilm...som visade sig inte vara så bra. Så vi bytte spår till "Hur många lingon  finns det i världen?" Mycket bättre :)
Lite gammal bild kanske...borde ta en ny Julia, en fotodag nångång framöver kanske?
Slutligen kom Julias syster Alice och gjorde oss sällskap, mycket trevligt må jag säga! En mysig kväll med fint folk, det behöver man ibland. Nu känner jag mig i alla fall redo att lämna Jönköping för hemfärd och julfirande med familjen. Men först; en julavslutning med Lillebror, måste ju hinna säga god jul till dem också!

Veckans startskott

Jadå, och så gick näst sista veckan på året 2011 av stapeln. Tänkte att eftersom jag bara har ynka två skoldagar kvar i skolan ska jag gå upp lite tidigare än vanligt och äta en mysig fruktost med tända ljus, lite extra myspys liksom. Men blev det så? Nej...

Klockan ringer. Jag stänger av den och tänker; ska bara ligga här en liten stund till.... Vaknar upp på nytt och blixten slår ner, som från klar himmel: MEN JÖSSES KLOCKAN HAR JU REDAN RINGT...FÖR 45 MINUTER SEDAN! Rusade upp och slängde på mig kläder, lite fil och te på stående fot och matteböckerna under armen trampade jag iväg till skolan. Sådär började alltså min vecka. Skoltrött? Ja, något kanske.
En konstig dag avslutades med ett skönt BodyBalancepass!

Lite mer "så mycket bättre"

Jag är då inte något stort fan av Laleh, men måste faktiskt medge att denna gjorde hon riktigt bra!

Fredagsfest

Tackade för mig  i fredags på APU:n och gick hem och firade med fest och vänner! En riktigt lyckad kväll må jag säga :)

Fina flickorna :)

Ledin

Har precis tittat på sista avsnittet av "Så mycket bättre". Och Tomas Ledin, vilken kille alltså!

Fest eller inte fest?

Det är frågan det. Ugång är planerat. Men jag vet inte om jag är på humör att festa. Har visserligen inte festat ordentligt sedan typ slutet av oktober!! Men ändå, jag är faktiskt inte sugen just nu. Hellre att jag är pigg på lördagmorgon och kan träna.... ;) Fast jag ska nog ändå ta med mig lite dricka och bege mig till Ida och vännerna så får vi se hur det blir då. Umgås kan man ju i alla fall alltid göra :) Sen om jag går ut eller inte, ja det får helt enkelt tiden utvisa!


Håller tummarna!


Dansdags igen

Lussedans i Kulturhuset kl 19 ikväll och Sannex är där :)
Nu laddar vi upp inför ännu en svettig danskväll.
Lite "Husvagnssemester" och sen är vi redo!


Pepparkakshuset


Låg humor


Sockersöt

Om man mot förmodan inte skulle hinna göra något julgodis till julen så kan ni andas ut! Jag har lösningen; bilder, (eller ännu bättre live!) titta på denna söta lilla skapelse ♥, sockerchock på hög nivå!
Ahh...smälter.
Pömsig?
Gosigos och nypinyp i kinden!
Isabell och Ninen.
Jamen vilken tur! Då är julens sötsak räddad :)

Julbak

Ja en sådan kanske man får om man äter riktigt, riktigt mycket i jul...... ;)

Men jag syftade inte på bakdelen just nu. Under helgen har här bakats en hel del :) Julgodis, ett flertal olika sorter som skall skänkas bort till Stadium som tack för en fin termin där! Sedan har jag bakat en massa mumsiga lussekatter som ska smaskas på lagom till lucia. Sist men inte minst gav jag mig in på projektet Pepparkakshus. Kära syster som kom på besök idag hade med sig överbliven pepparkakhusdeg som jag fick gå lös på. Så knep och knåp under kvällen. Kristyren är nu på de olika delarna och imorgon väntar den mest kritiska processen då det ska sättas ihop. Får se hur resultatet blir...Bild kommer upp om det blir bra :)

Flickor!

Åh jag vill skicka en hälsning till mina flickor  i Jönköping! Hoppas ni hade en trevli fredagskävll ute och roade er rejält! Och särskilt du, Frida, det var din dag och framförallt din kväll! Var rligt talat väldigt sugen på att stanna fredagen för att vara med er, men jag hade ju lovat mamma...
Nästa gång skg vara med och slå klackarna i taket :)

Vem? Och vart får människorna tag på mig?

Hmm, undra om jag vet vem denne är? Kanske någon som tränar på Sportlife? Inte alls omöjligt, detta skall kollas upp, faktiskt redan ikväll tror jag :) Trevlig dag på dig med du! :P

Myskväll

Ja även om det låter konstigt så är det faktiskt mysigt; jag ligger på sängen med matteböckerna i högsta hugg och knåpar derivata, i bakgrunden har jag julmusik i datorn. Julstjärnan sprider sitt dämpade ljus över lyan och utanför är det isande kallt, ett par millimeter snö och alldeles alldeles mörkt.

Snart blir det Bonde söker fru och Berg flyttar in. Ganska mysigt det också :)

Utanför fönstret.


Julklappskväll

Ikväll är var det julklappskväll Stadium i city. Man fick som personal bjuda med sina vänner och sin familj att komma och shoppa finfina klappar till julen. Jag blev inbjuden av chefen bara för att jag är där och praktiserar och det tackar man ju inte nej till. 30% på hela köpet smakar gott, mycket gott! Dock blev det inte några större mängder, ett par skor bara. Jag hade för visso kunnat köpa en hel del mer typ två jättefina stickade tröjor, ett par löpardojjor, sportlinnen, en löpartröja, löparbyxor...ja jag skulle nog lätt kunna köpa större delen av butiken helt enkelt. Men riktigt så fet plånbok har jag inte. Så efter en timma där med trevliga människor, glögg och mumsigt tilltugg går jag därifrån med min röda Happy X-mas kasse med mina skor i. Påväg hem under en nästintill klar mörkt blå himmel, en väg med ett tunnt lager snö, julmusik i lurarna känner jag att det ska bli riktigt skönt med jul. Det är nog det jag behöver.

Julmusik

Försöker finna ro, lugna ner och stressa av med ett mörkt rum, tända ljus och julmusik. Utanför fönstret är det kallt och det snör faktiskt lite, lite grann.


Säg vad är meningen med allt?

"Ibland tror man att man är så hel, så stark och så orubblig. Och visserligen är man väl kanske det ett litet tag, då allt är bra till och med perfekt. Men nu då? Vad är meningen med livet nu? Varje dag intalar man sig själv att det bara är en period man går igenom, som alla andra här i livet. Ytan som innan skyddade så bra börjar bli allt tunnare och det finns snart risk för den att spricka. Att ljuga för sig själv är kanske det värsta som finns, men det som är än värre är tro på lögnerna, svälja dem hela med hull och hår! Man vill inte se sanningen, vill inte förstå och vill inte känna.

Idag var det nära ögat. Rum som gungade, värkande mage och okoncentration. Så typiskt. Det läskigaste var ändå människor som fanns nära men inte ens uppfattades, förrän det var försent. Utmattad och skakande, bakom stängd och låst dörr, smälter ner på golvet för att stanna där. Låter ytan sprättas upp och blotta allt det svaga inom en. Endast då är det okej, tillåtet att bryta ihop,  visa känslor och låta allt komma ut. Liksom en oskriven regel att inte visa för mycket utan dölja mer. Dölja, gömma undan, låtsas som om ingenting och därmed skapa en fasad. Trygg nog att i sitt stilla sinne gömma sig bakom. Eller hur var det nu igen? Kanske bara som ballongfenomenet, en knappnål i ytan och allt går upp i rök, rasar samman och innanmätet blir plötsligt synligt. Kanske när man minst anar det.

Kurera, lappa ihop, laga och sy med fula stora stygn. Groteskt. Det tar sin tid och det hjälper bara en kortare stund, inget varar för alltid, hur mycket man än önskar det. Vissa dagar vill man inte existera över huvudtaget, bara försvinna, lämna allt bakom sig och rymma från det onda. Tappa greppet, förlora fotfästet. Känslan av att falla, evigt falla, inget att hålla sig kvar vid, endast ett svart stort hål. Tomrum."

Hiss

Ja nu har det gått en bit in i december månad, andra advent har passerat och julkalendern har dragit igång ordentligt. Och det är faktiskt just den jag vill hissa upp och flagga lite extra för i inlägget. Jag lyssnar på Sveriges Radios julkalender som i år heter Allt du önskar. Den handlar om en Elvira som har en mamma som är arbetslös och inte kan köpa alla julklappar som står på Elviras önskelista. I ilska skriker Elvira att hon önskar sig en annan mamma och ett lyxigare liv, men ibland får man passa sig för vad man önskar sig... Jag tycker att julkalenderna är mysig, att dra filten ända upp till öronen och sluta ögonen och lyssna!

Här kan du lyssna på alla avsnitt som hittills sändts.

Dagen efter

Vaknar med enorm träningsvärk mellan mina skulderblad och i ryggen, där satte sig gårdagens Combat. Oyes. Idag blir det inte många knop gjorda, lite pyssel och plock i lägenheten, städa och lite sånt. Sedan funderar jag på om jag ska köra ett benpass i gymmet, men frågan är om det kommer längre än en tanke??

Dubbelpass + dans

Klockan ringer klockan 8 en lördagmorgon, det är egentligen inte okej, men då man vet att man ska köra BodyPump och BodyCombat men  självaste grymmaste Johan Lindh DÅ är det fullständigt okej. Det hade tillochmed varit okej om det så var klockan 6 på morgonen!!! Det förklarar hur bra som instruktör han är :)

Efter att ha duschat och ätit parkerar syster och jag oss på sängen och är allmänt döda, kollar på en (skitdålig) film. Känner oss inte speciellt taggade på dans...Men det blev det ändring på efter att vi började göra oss i ordning lite och lite kaffe i kroppen.


Danskvällen i Huskvarna Folketspark tillsammans med Wahlströms vart lyckad, hann faktikst aldrig av dansgolvet innan någon kom och bjöd upp, vilket är positivt! Stod endast den allra supersnabba som inte ens var bra, så det var inte någon större sorg. Vilken kväll, kan dock inte fatta att bandet ska lägga ner :( Vilka ska nu fylla deras plats?

Friday :)

Åh då klockan blev fyra idag stod syster där på Stadium och tog emot mig när jag slutade :) En runda på mysiga stan med ljusgirlanger över storgatan och julmusik i vissa butiker. Därefter en fika på Adelante, myspys! Nu en hemmakväll i soffan, uppladdning för morgondagens dans. Då går vår förföljelse av Wahlströms av stapeln. Deras sista månad som band:( Sista spelningen de gör är 13 januari i parkhallen i Tranås tillsammans med Casanovas, MISSA INTE DETTA!!!




Helkropps!

Hur bra start på dagen? SÅHÄÄÄR bra! :) En helkroppsmassage av fina vännen Maritna! Jag tackar och bockar för att jag fick äran att vara ditt slutprov, så duktig du är vännen min! Världsmysigt med tända ljus och go musik, mmm man bara somnar ju nästan....Lagom kul sen att vakna upp och åka till Stadium och jobba, kände sig ungefär som en degklump som jäser runt där.

RSS 2.0