Valborgsmässoafton

Blev en bra valborgsmässoafton trots allt. Gick till gymmet och körde ett bodypump-pass, var rättså tomt i salen kan jag säga... Alla var väl upptagna med att fixa sig och förfesta antar jag. Därefter blev det dusch och fix på gymmet för att sedan möta upp min Karl. Vi gick till Esters bar och kök och åt prima mat med gott vin till :) Pratade och pratade... Tillslut avslöjar Karl en liten hemlis och jag blev så glad!!! Helt fantastiskt underbart är det, kan inte fatta! Åh som jag längtar :)

Efter att vi vart mätta och belåtna travade vi hem, drack rosé och fortsatte fira tillsammans :) ❤ Love my baby.

Tis 30 april

Ibland känns de som ska stå en närmast längst bort.

Heyho

Klockan är inte mycket på dagen och jag har redan hunnit tvätta en maskin med träningskläder, kört en maskin disk, vart på Ikea och handlat en del saker till lägenheten. Har faktiskt köpt ett gardintyg nu och lite andra grejer. Dock vet inte Kalle något om, utan jag tänkte fixa lite nu när han är borta över 5 dagar. Så får han en liten suprise när han kommer hem :) Så sch! Ni får inget säga till honom.

Proteinboost!

Startar min vecka med två och en halv ledig dag :) Kvarg+proteinpulver och ägg är en redig frukost det!

Lediga timmar i Stadsparken

Tiden går så fort

Tänk att för bara en vecka sedan så var vi i London och shoppade och upptäckte staden! Längtar tillbaka faktiskt :)

Idag är det min födelsedag 🎶

Ledig i dagarna två

Så skönt och va lite ledig, trots att vädret inte vart toppen. Förutom idag då, för då har jag pressat lite i solen, så gött så!

Igår va jag i Gränna och hälsade på fina Lisa som kommit hem från sina äventyr på andra sidan jorden, underbart att se och träffa henne igen :) Love ❤

Idag har jag som sagt vart i solen en hel del... Därefter blev det träning, härliga dubbelpass bestående av bodyattack och cx :) Finfint! När jag va påväg hem mötte jag Kalle, påväg till gymmet. Då ändrade vi riktning och tog ett varv runt Rocken tillsammans :) Hemma blev det tillagning av apelsinkyckling och bulgur!

Hej allihopa!

Back on track efter en fantastisk weekend i London med mitt hjärta. Vi åkte alltså i torsdags och var där ungefär mitt på dagen, så åkte till hotellet och checkade in sedan bar det av på äventyr! Första anhalten blev *fanfar* Oxford Street! Inte speciellt otippat men aboslut ett måste när man är i London. En väldigt central plats för shopping, mat och allmänt häng. Här fanns allt! Alltifrån enorma butiker (om man ens kan kalla det så) som Selfridge, uppbyggt i ett ex antal våningar som var och en rymde glasmontrar med dyra klockor, väskor, smycken, smink, kläder, inredning med mera. Helt sjukt! Till lite mer "vanliga" butiker som H&M, Primark, GAP, Zara, Nike Store, Adidas, Asics, Mark and Spencer, New Look och många många mer.... Varje butik hade minst tre våningar! 
Och så lite bilder från dagen:
 
 
Dag två fortsatte vi på Oxford Street... Bland mer skor och kläder. Det mäktigaste var självaste Nike Store. Träningsälskare som man är, är ju kläder och skor en del utav det!!! Nike Store alltså, en enorm byggnad på fyra våningar, fyllt av träningskläder och skor och alla dess tillbehör. På nedersta planet fanns även ett DJ-bås där en kille stod och spelade musiken. I mitten av hela huset fanns en enorm glasmonter som gick igenom alla våningarna, i glasmontern var det uppställt huuuur många snygga skor som helst! Där kunde man skapa sina egna, det vill säga designa sin egna sko! Ja, jag dreglade när jag var här inne, himmelriket typ.
 
 
Efter att vi var nöjda på Oxford Street bar det av mot sevärdheter som Big Ben and Houses of Parlament, London Eye, Buckingham Palace och sist Picadilly Circus.
 
 
Tredje dagen åkte vi till Camden. En del där ungdomarna hänger. I Camden var det mer marknadskänsla, kläder, skor och prylar såldes ute på gatan eller smalade på torg. Det fanns också mindre butiker fyllda med precis samma saker. Skor, skor, kläder, blingbling och mer skor... Det fanns en jättemarknad vid Camden Lock, massor av mat ifrån olika delar av världen. Riktigt coolt! Här spenderade vi ett antal timmar med att bara gå och titta på allt annorlunda som fanns. Åt en bit mat och njöt i solen.
 
Efter att ha gjort Camden var vi lite sugna på en fika, och vad passar då inte bättre än en traditionell Afternoon tea?
 
 
Mätta och belåtna travar vi vidare till nästa sevärdhet Tower Bridge. Inte alls som jag trodde den skulle se ut, helt klart något man bör se när man är här!
Dagen efter var det dags att åka hem, packa väskan och tacka London för denna gång. På återseende, någon gång i framtiden! 
 
 
 
 
 
 

Vetlanda

I helgen har jag varit hos mina systrar och firat en utav dem. Ny lägenhet och 23 år fyllda, grattis! Supersmarrig tårta även om magen inte tålde... Tack för en trevlig helg.

Påväg hem gick inte tåget, utan var ersatt med buss. Inget att ha vill jag lova! Självklart buss från Vetlanda via skithålan Eksjö, alltså allvarligt talat? Hur smidigt är det på en skala? Vidare till Nässjö och sen byte till annan buss till Jönköping... Hemma 23.00. Fy fasen.

Då vi tar livet för givet

Jag vet att det är svårt, att alltid uppskatta livet och vara tacksam, jag vet att det är svårt. Men ibland, oftast då det händer saker, vaknar vi upp och rycks upp av den tragiska och hårda verklighet vi lever i. Vi bör vara glada över att vi får vakna och möta en ny dag, lägga oss på kudden och somna på kvällen. Det är inte rättvist att ett liv på 23 unga år abrupt tar slut. Han hade hela livet framför sig och tänkte säkert inte att denna dag skulle bli hans sista. Stora drömmar och framtidsvisioner går i kras på två sekunder. Man tänker att man lever i en så skyddad och trygg värld, men vad skört och sårbart det faktiskt är! Varje dag kan vara dag kan vara din sista, bli bättre på att leva utefter det också och ta inte livet för givet, plötsligt kan det ta slut och allt du inte gjorde förblir ogjort.

Mat

Fick ett ryck idag efter att jag gått min PW på morgonen och latat mig i solen ett par timmar. Det blev ugnsstekt fläskfilé med pressad potatis och grönpepparsås på sunt vis. Så gott blev det! På det blev det en sats frallor. Sen var det dags för lite bodypump som avslutning på denna härliga dag. Nu ligger jag i sägen och ögonen slocknar snart. Godnatt!

Solen är stark!

Hoppsan Kerstin! Där fick man vara med om vårens första bränna. Nästa gång blir det bannemej solkräm tror jag 😜

Underbart med soltimmar. Satt ute på mina lediga timmar på jobbet i söndags och tre timmar i gassande härlig varm sol idag 😊

Fräknar

Efter ett anal timmar i solen denna veckan har det poppar upp en o annan fräk. (Eh hur säger man fräknar i singular??) Hur som helst så blir det ju så på våren innan det lägger sig och huden blir istället brun. Så underbart, jag längtar!

Nytt på g

Ja igår åkte jag och Karl på nya äventyr, lämnade Jönköping för en kväll i hör och häpna Tranås. Mmm kanske är det där jag kommer spendera ett x antal dagar nästkommande två år. Ja, vi får helt enkelt se vart det bär av någonstans. Spännande med någon typ av förändring i alla fall!

Sol och känslor av vår

Sitter i solen, i min brasse med solglasögonen på och en bra bok i handen. Njuter verkligen av dessa stunder :)

RSS 2.0