Smycken

Va inne i en smyckesbutik. Egentligen för ett annat ärenden, men så stod det på dörren också att de reade ut massor av navelpiercings så det kikade jag med på. De va så fina och jag fastnade för dem nedan på bild, kunde inte bestämma mig så tog alla tre, de va så himla billiga med! Så nu kan jag glimma fint på stranden i sommar 😊

Dans

Shit! Igår var jag i parken och dansade. Och det var längesedan kan ajg meddela...För längesedan! Det kändes i kroppen att den inte var van vid detta, eller i alla fall att det var ett tag sedan. Hur som helst så åkte vi först till ett par som bodde uppe på Egna hem i ett jättefint hus, såååå mysigt var det! Där åt vi tacos ihop och sedan tog vi sällskap ner till parken och dansade hela kvällen. Första danserna var jag lite stel och nervös, skulle man komma ihåg stegen liksom? Men efter en halvtimme en timme så var det som vanligt, då kunde man släppa loss och showa precis som innan. Så himla gött, träffa alla människor (både gamla och nya) och jag lovade mig själv och de andra att nu ska det inte gå lika lång mellan dansgångerna. Det är ju sjukt bra träning också :)
 
 

Svar till Lisafisa

Lisa: Ååh! Vet inte om jag kan förkåta dig nu asså... Tror du är skyldig mig världens fetaste middag när jag kommer hem ;)
 
*Tror hon menar förlåta...ibland går det lite snabbt alltså...
 
Svar: Jajamensan! När du kommer hem står en trerätters på bordet. Du får välja mellan tema "svenska favoriter" eller "nudeltema" ;) Hihi, du ska få så möe mat när du kommer hit så du rullar härifrån, det är en sak som är säker :) Puss lilla vän
 

Förlåt Lisa! Men här kommer en matbild till...

Godaste shaken med banan blåbär och kvarg, på bara några sekunder i bästa mixern!!!

Hej alla barn nu är det barnprogram...

Heeelg! Och det är underbart! Precis varit ute och cyklat på isen i solen och köpt underbart fina tulpaner, lite lyx till helgen. När man ser dem tänds ett lite hopp om våren :) Denna helgen blir till att ladda batterierna inför nästa veckas jobb, typ alla dagar plus helgen. Det vankas träning, sovmorgon tillsammans med hjärtat, PWs innan frukost, god mat, och lite annat smått och gott!

Trevlig helg allihopa! ❤

Ikväll efter träningen blir det:

Egen müsli

Recept:
5 dl rågflingor
2 dl fiberhavregryn
1 dl kruskakli
1 dl vetegroddar
1 dl kokosflingor
1 dl krossade linfrön
1 dl psylliumfrön
1,5 dl solroskärnor

Detta är en grund. Nu kan du smaksätta müslin med exempelvis torkad frukt, nötter, bär med mera. Jag valde att göra två olika; en med gojjibär, pumpafrön och nötter och en annan med torkade aprikoser, katrinplommon och russin samt lite mandel.

Vätska:
3 dl vatten
0,5 dl olja
0,5-1 dl honung

Vätskan kokas upp och hälls över müslin i långpanna. Blanda runt noggrannt. Rosta i 150grader i varmluftsugn i 40-50 minuter. Ta ut och rör om var tionde minut. Låt kallna och torka innan den hälls upp på lufttät burk.

PW

Pluggar i lurarna och drar på mig träningskläder och skor. Bästa med lediga dagar är PWn innan frukost!!!

Min snygging en lördag :)

Frdagskul!

Lisa

Fick en liten stund med Lisa idag! Helt fantastiskt att få höras med henne direkt sådär! Hon verkar ha det bra och livet rullar även på andra sidan jorden. Hon kommer ha upplevt så mycket när hon kommer hem igen! Saknar henne som bara den!!! Och inte blir det mindre då man hörs med henne. Åh men trots allt så önskar jag henne all lycka till och att allt ska gå vägen :) Puss på dig min vän <3

Badrum en fredag

Firar helg med ett nytt badrum, eller badrumsgolv iallafall :) Skönt att äntligen få det tillbaka och slippa springa ner till källaren hela tiden. Nu börjar det iallafall likna ett badrum igen, toan på plats!

<3 - dagen

Firade min alla hjärtansdag med att vara ledig. Dock inte någon längre sovmorgon eftersom hantverkarna anländer tidigt till lägenheter och går igång med badrummet. Jag bestämde mig även för att tvätta en massa och kila en sväng till A6.

När mitt hjärta kom hem hade jag lagat middag; stekt panerad fisk, ris och sås, som vi åt tillsammans. Därefter gick vi till gymmet och körde biceps och triceps och somnade i soffan sen ;) Haha! Men imon ska vi fira mer med att gå ut och äta ihop!

Fick de finaste tulpanerna i stan av finaste killen i stan <3

Bolagsgränd

En trevlig kväll tillsammans med grannarna i vår lilla trappuppgång. Fika och visningar av lite lägenheter, många olika stilar och smaker. Och massa inspiration och energi till kommande bygge och projekt! I like alot!

Feb. 13, 2013

Har jobbar klart och kommit hem. Inget mer jobb förrän helgen! När jag kommer hem är kakelmannen på plats i lägenheten och kaklar vårt badrum, dunkar schysst musik och sjunger med! Sååå gooo! På fredag har vi nytt badrum, äntligen. Bara för att vi inte har toalett i lägenheten nu innebär det toabesök i källaren eller gymmet, blir jag expert på att hålla mig :)

Resten av min vecka består av träning och chillidill :)

Arbetsplats

På andra sidan sovrummsdörren och väggen kan jag höra hur det bankas och slås. Borras och skruvas. Vår toalett har blivit till en arbetsplats. Så ingen toa eller dusch på hela veckan. Gött! De ska helt enkel bara göra om lite hos oss, göra om och göra rätt! :)

Svt kl 21 ikväll (söndag)

Man får inte missa! En tredje säsong av den danska krimserien Brottet. Jag måste tydligen missat den andra säsongen (wtf?!) som jag interna visste hade sänts... Men nu är det iallafall tillbaka och jag ska sitta klistrad på söndagskvällarna. Dock jobbar jag ju ibland...skit också.

Jkpg

Tillbaka i staden igen. Hemma! Det är faktiskt inget som slår det, hur skönt det än må vara hemma hos mamma och pappa så slår inget hemma i Jönköping. Det är ju trots allt här jag har mitt hjärta <3 I eftermiddag ska vi till hans bror ett hundratal meter bort och titta på semesterbilder från Mexico, äta middag och myspysa!

Min söte lille kissemisse Morris som är så mysig när man kommer hem, vill bara ta med honom och ha honom i lägenheten och gosa heela veckan! Puss på han

Hemma lagar pappa redig mat!!!

Hemhem

I morse tog jag bilen hem till Eksjö och vidare ut på vischan, närmre bestämt till mor och far! Har inte vart hemma sedan jul och tyckte det var dags för ett besök nu. Och här är det fulla vintern, lite mysigt faktiskt :)

Jag undrar

Om det är okej att parkera bilen åt fel håll i en fickparkeringslucka? Alltså om alla bilarna står åt ett och samma håll, men att jag parkerar min bil åt andra hållet? Jag står med hjulen innanför rutan och betalat parkeringsavgift. Men är det okej?

Afrikans kaka

Vi har en typ praktikant på jobbet. Mörk kvinna som är otroligt svår att begripa sig på, talar knappt svenska...Ibland får jag bara smälla av ett leende och nicka i hopp om att hon tror jag förstått vad hon sagt. Misstaget är ju om jag förväntats sett ledsen ut och skulle svarat nej... Hur som helst så bjöd denna kvinna på några afrikanska kakor häromdagen. Typ kompakt sockerkaksboll med ett friterat hölje. Inte speciellt god och väldigt torr, svalde ner med massa kaffe! Men i det läget är det ju inte rätt att erkänna att den inte var god. Knip igen munnen Emelie.

Trött eller?

Herregud! Vad är det för fel på mig? Idag började jag jobbet klockan tre, dvs jag cyklar hemifrån omkring halv tre. Jag klev upp ur sängen klockan två!!! Allvarligt! Vaknad först vid tio, åt frukost och tänkte lägga mig och läsa en stund men somnar istället om till två. Är jag frisk?

Rosenlundsbadet

Badat idag :) Var där ungefär klockan 12 och klev i motionssimbassängen. Efter 1km gick vi vidare till äventyrsbadet och sist bubbelibbubbpoolen! Den var lätt skönast! Därefter dusch och bastu. Och nu är man sådär härligt mör i hela kroppen. Kommer tillbringa kvällen i soffan framför en bra serie och invänta morgondagens händelser.

Ett skratt förlänger livet

Om det är så har nog jag och Carro förlängt våra liv med hästlängder!!! Som vi har skrattat ikväll :)

Mello med semla, kaffe, Emil och Carro!

Semlor

Idag står semmelbak på schemat! Mums!

Lördagsfrukost

Den skönaste med lediga dagar; långa och välsmakande frukostar! Handlade hem lite gott och blandat till frukostbordet, gott bröd, sallad, grönsaker, jag kokade ägg och kokade te. Kan knappt bli bättre!

Helg!

Nu tar jag helg! Äntligen! En skön helg med lite av varje :) Baka lite, träffa lite folk och bara vara, få sova, läsa god bok, träna och umgås med men Karlie <3

RSS 2.0