Neeeeeds!



Behöver en såndär toppenkväll snart igen! Eller snart, typ nuuuuu!


Back to school

                          

Ja då sitter man här i skolbänken igen. Men tack god gud det är torsdag idag och därmed fredag imorgon, livets dag! Helg är det bästa som finns, dagarna där emellan är bara så sjukt onödiga.

Hoppsan!

             

Ja vad hände där?! Klockan springer iväg och är nu 22:57!! Iiihhh, jag som skulle lägga mig tidigt ikväll ju. Något, eller rättare sagt någon håller mig vaken...Damn you!

Vila

Idag blir det till att vila kroppen. Lagade en god middag, pasta och ost&skinksås! Mums! Sen intog jag soffläge och drog för ovanlighetens skull en rulle. How do you know, tror jag den hette. Helt okej film. Gick ut på promenad och nu Halv åtta hos mig och därefter Idol. Soft eftermiddag och kväll, kan behövas ibland!

                                               

M.H


Eeeehh!?



Fast jag känner ju inte riktigt dig dåva....Men javisst, någon random grabb som letar upp en på facebook och frågar efter en date, självklart hakar jag på! Nej, jag tror inte det. Sorry! Han kanske är jättetrevlig och hur go som helst men innan jag går och dejtar någon vill jag gärna veta vem människan är....


Sköna studiedag!

Välbehövlig studiedag idag! Första punkten på schemat blev att ta sig an matten, och då den tar emot och inte vill som jag vill avbryter jag med att plugga in koreografin till BodyAttacken istället. Däremellan hushållssysslor, tvätta och laga mat. Man kan behöva vara hemma en dag så här ibland och bara göra massa måsten.

        

Blev en skön promenix med Julia i stadsparken och senare på kvällen drog jag ner till kulturhuset till buggkursen. Åhh vad jag vill gå steg 4 istället, men aja, det får blir till våren, då ska jag bannemej vara ute i god tid så jag får plats! :)



Pic



Höst




Dagen efter

Uuuuhh....ungefär så lät jag när jag vaknade idag. Hela kroppen värker. Värst är det mellan skulderbladen, pumpen och combaten gjorde visst sitt känner jag. Att sitta och plugga stenhårt framför datorn i kombination med vätskebrist gör att mitt huvud dunkar. Ajajaj. Vatten och starkt kaffe, hoppas det hjälper! Ja söndag är ju faktiskt en vilodag så det blir inte någon träning i den bemärkelsen, däremot får det bli en promenad istället, inte så tokigt det heller.




Hej kroppen!

KICKstarade lördagen med trippelpass på Sportlife. Release i Bodypump och Bodycombat. Lika underbart som vanligt och kroppen fullständligt badar i svett. För att avsluta lite lugnare körde jag ett Zumbapass med :) Tihihihi! Jovisst, träningsvärk har jag redan, mina vader känns ungefär som två tennisbollar i knävecken, men vad gör det? För nu ska jag dansa loss i FREAKIN' SEX TIMMAR! Non-stop dans i Husqvarna Folkets Park, Expanders och Blender spelar samt att typ över 200 pers kommer vara där, det vill man ju inte missa :) Livets lördag helt enkelt!

It's Friday! :)

Woho, äntligen härliga fredag är här! Detta innebär ännu en dag på Stadium, den började bra med att vi fick nya jobbtröjor :) Sedan var det bara att ge sig ut i butiken och fixa och dona, möta kunder och bara ha kul. Helt plötsligt var klockan 16 och dags att lämna. Begav mig direkt till Sportlife och träffade Emma där, tillsammans testade vi Powerstrip för första gången, grymt kul och svettigt, tro det eller ej. En sak är i alla fall säker, jag och Emma kommer vara hetast på dansgolvet med dem movesen nästa gång ;) Hahaha...*smash på rumpan*

                 

Fredagkväll i en hemmabiosalgon i Forserum...Mja, kunde ju varit lite mer socialt om man säger så...Första filmen var väl helt okej, men andra, nej vad handlade den om ens?! Jaja, de där förserumsgrabbarna får skärpa till sig lite om det ska bli någon nästa gång!

Hög

Just nu är jag hög som ett höghus på endorfiner! Underbart är det! Rev av BodyAttack releasen (nr74) tillsammans med Kia, jösses vilken klass! Jag som trodde att skyarna var nådda på förra releasen, men nej, där hade jag fel, denna är tamej fasen såååå mycket grymmare, skyes has noooo limits, and nither BodyAttack.... ;) Superkul med så många deltagare SAMT världen grabbgäng, wohoo, lite grabbs är precis vad Attacken kan behöva, me like :D

Vill du checka in den senaste releasen så kan du göra det hääär! Psst! Du kan även kolla in flera av de nya releaserna på samma sida och läsa mer om LesMills toppenpass :)

Som en blöt fläck av svett hela jag fullkomligt flyter jag ut från träningssalen, ner i personalrummet för att byta kläder lite snabbt och slänga i mig ett äpple, sedan på't igen. Denna gång som deltagare. Vilken klass, vilken koreografi och härlig musik, beaten var inte ens att tala om! Gggrrrryyymmmttttt!

Nu är det hög tid att sova lite. Imorgon är det fredag *lycklig* en dag på Stadium väntar sedan fredagsmys med fin vän :) Nattinatti


Onsdag - veckan vänder!

* Tränat (både i skolan och på fritiden)
* Gjort matlådor för torsdag och fredag
* Tvättat
* Städat
* Bäddat rent i sängen
* Pluggat
* Handlat mat

Har hunnit med en massa saker idag faktiskt! Ibland är jag inte så tokig på mulitasking trots allt. För att avsluta kvällen på topp träffades Julia och jag, tittade på Bonde söker fru tillsammans och drack te. Jag vet att jag sakt det förut men jag säger det igen: Underbara vän du Julia, med dig kan jag verkligen prata om allt och inget, till och med...äppelträd?! Hahaha....



Imorgon är det redan torsdag, börjar med sovmorgon till 10:15 och slutar 15:15. Därefter väntar en hejdundrandes release på hetaste Bodyattack 74. Kia och jag river av den tillsammans klockan 17:30 på Sportlife City. Är du medlem på Sportlife får du ta med en vän gratis på veckans releaser, kom och träna med oss! :)
                         


En blöt fläck

                               

Cyklade till skolan i regnet. Dyngsur och slickad katt, fiiint! Regnjackan verkar ha gjort sitt också genom att suga åt sig regnvattnet istället för att stöta bort det, tror att det är dags att kika efter ett nytt regnställ helt enkelt. Regn, regn, regn, tur att jag har torkskåp :)


Mitt liv

Skola, träna, äta och sova. Det är nog mitt liv just nu. Och däremellan lysssnar jag på bodyattack-musiken, jössens amalia, på torsdag är det dags för release och mina låtar sitter inte sådär jättebra om jag ska vara ärlig! Tur att Kia är med mig och kör hälften! :) Lär dock bli grymt att teama med henne igen, längtar faktiskt lite tills man får lira loss på scenen :)

Kvällen spenderades förövrigt nere på gymmet, en halvtimma på löpbandet och sedan en timmas bodypump. Känns skönt i kroppen nu då jag sitter här i soffan och tittar på Idol.

Snart blir det sängen och sedan upp imorgon igen för träning.

Middag



Linssoppa
Röda linser
Vitlöksklyfta
Krossade tomater
Buljongtärning
Salt
Peppar

Låt linserna koka. Pressa i vitlöken, tillsätt krossade tomater. Koka ihop.
Smula i buljongtärningen. Smaka av med salt och peppar.

En enkel och mycket god middag!


 

Höst


 

 





Matte C



Tar tag i matten, sätter mig ner och räknar på allt det där svåra. Det går faktiskt om man bara vill och verkligen försöker. Men bara en viss tid, sen har hjärnan arbetat så hårt så pass länge att den är så gott som överbelastad.


 

Alexander Bard

                           

Killen ser vi nuför tiden ser vi honom främst i Idoljuryn. Han beter sig ganska illa om jag får säga det själv. Taskig rent ut sagt, okej att man ska vara ärlig och säga sanningen men man kan väl åtminstone göra det på ett vänligt sätt utan att såra andra människor? Visserligen är det väl även det som lockar TV-tittare men ändå. Stackars dessa personer som blir utsatta för denne Bard. Det var bland annat en kille som kom in och skulle sjunga, han var kort och tjock och hade väl kanske inte en stjärnas utseende, men sjöng grymt bra! Det första Alexander kastar ut sig är "Vissa har utseendet, rösten och hela paketet, andra har inget." Bara de orden måste slagit hårt. Vad förnedrad man måste känna sig. Nu vart det så ändå att killen gick vidare och fick en till chans, men känner jag programmet Idol rätt så kommer grabben ryka ganska snabbt i slutaudition. Nej, skärpning Alexander Bard, låt alla får vara som de är, du är ju som du är med ditt ovårdade skägg och dina kortbyxor, bara ben och strumpor uppdragna till knävecken!!!


Skämskudden

                         

Julia kom över till mig ikväll och vi kikade på bonde söker fru. Ojojoj, vad ska man säga? Skratta eller gråta? Ja, jag vet inte? Vissa gör verkligen bort sig totalt! Varför inte göra sig förberedd på speeddaten, skriva upp lite frågor och funderingar som stöd? Okej att man kan vara spontan och sådär, men om man skulle tappa tråden är det väl skönt att ha något att falla tillbaka på? Hmm... jadu, jag sitter och skäms å deras vägnar. Roande program i alla fall :)


Tack!

Vill tacka alla fina vänner som ställde upp för mig idag och deltog på min bodyattack! Filmkameran rullade som den skulle denna gången och ni kämpade helt underbart! Nu hoppas vi på det bästa! *Håller tummarna!*

                        

Imorgon är en ny dag, då tar jag nya tag.

Att hoppet är det sista som överger en stämmer bra. Någonstans vill man gärna hoppas och tro. Visserligen har jag känt på mig detta länge, men ett litet litet hopp har ändå funnits där. Men nu vet jag. Raka rör, det tackar jag för!

Måndag

Måndag. Ny vecka och allt med det vad det innebär.

Ikväll blir det i alla fall lite dans. Kurstillfälle numero dos. Ska bli skönt att komma dit, andra människor, annan miljö, andra tankar. Precis vad jag behöver :)

See ya!


Katt i tratt

Min lilla (eller tjaaa, han är väl ganska stor ändå...) kissemisse Morris har precis vairt hos vetrenär och fick strikta order om att han behöver denna plasttratt om huvudet för att inte kunna slicka på sina sår som måste läka. Lite tycker jag väl ändå att han klär i den där? Han har inte riktigt vant sig vid den då han smäller emot bordsben och stolar när han går. Min lilla pluttenutte då! Snart blir det bra ska du se! :)







Stolt moster!



Riktigt suddug bild, jag vet. Men man ser i alla fall att det är en bebis. Och inte vilken bebis som helst, utan lilla Isabell. En välskapt fin liten tös av bästa kvalitet! Vilket litet liv, helt fantastiskt! <3


Bruno Mars

Kanske såg ni också Idol och killen med de konstiga ögonbrynen? 16 bast och ett sjujäkla självförtroende! Inte trodde jag att han kunde sjunga om jag ska vara ärlig, men shit, han rockade ju faktiskt rätt bra på gitarren och sjunga kunde han ju också. Förövrigt så gillar jag ju låten han framförde; Bruno Mars med Marry you.



Fina Fredag

Tog tåget hem till skogen och sitter nu här i soffan och kikar på Idol. Skönt. Behöver hitta lugnet några sekunder.

                         

APL - ArbetsPlatsförlagtLärande



Min första dag på Staduim. Fick ett mycket trevligt bemötande av butikschefen. Han introducerade mig, visade mig runt i butiken, hur företaget är uppbyggt, hur databasen fungerar samt hur man möter kunder på bästa sätt. Haft fullt upp hela dagen och FAKTIKST redan sålt en vara, woohoo, det kan bli bra detta! :)



       

Det blåser motvind

Behöver skriva av mig och gör det här, rakt upp och ner inför er.

Ibland går inte livet som man har tänkt sig. Inte alls. Då kroppen är helt ur balans och svävar i något tillstånd mittemellan liv och död. Inte för att jag känner att jag håller på att dö fysiskt, men mentalt. Just nu kan jag jämföra livet med en brandt uppförsbacke som jag inte kan se änden på. Jag är trött och går med sakta steg framåt men känslan av att i samma stund jag tar ett steg framåt förlängs backen med två meter och jag kommer aldrig på se toppen. Allra helst hade jag velat vända mig och och springa tillbaka, tillbaka till allt det underbara, till då det var bra. Miltals tillbaka. Men jag vet att det inte går, att jag måste fortsätta.

                

Det är nu jag behöver er, vänner, familj, nära och kära, som allra mest. Även om jag är envis och vill vara självständig klarar jag inte allt själv. Jag behöver er och hoppas att ni finns där när jag känner mig redo.

"Det som inte dödar dig gör dig starkare."

Lite ny design

Nytt o fräscht. Kanske lite opassande med massa härliga sommarbilder på bloggen nu lagom till hösten, men jag känner mig helt enkelt inte klar med sommaren än och vill klamra mig fast vid den ett litet tag till. Vågar liksom inte riktigt släppa greppet. Hösten kommer vare sig jag vill eller inte, men ett litet tag till hänger vi kvar i sommaren med lite sköna bilder :)

Hoppas ni gillar det!

Mys med fina Julia

Utanför piskar regnet mot rutan och innanför sitter jag och Julia med varsin kopp te. Hösten har anlänt tror jag bestämt.

                                 

Stefan Liv

                                    

Helt plötsligt uppdaterar alla sin status på facebook "R.I.P Stefan Liv". Slår på tv:en och det första som möter mig är bilder på ett kraschat flygplan och en röst som informerar att minst 43 dött, därbland vår svenske stjärna Stefan Liv.

Han blev bara 30 år, vilket inte är någon ålder alls. Att vara så ung, livet har ju precis börjat, han hade fru och barn, och helt abrupt tar allting slut. Livet är så orättvist.

Idag möter jag ett Jönköping i tryckt och nedstämd stämning, allas tankar landar hos de omkomna.

Då vi minst anar det kan livet plötsligt avslutas. Varje dag tar vi för givet, att vakna upp, träffa nära och kära. Vad jag menar är inte att vi var sekund ska tänka på att livet kan ta slut här och nu, men däremot ska vi kanske uppskatta det lite mer, faktiskt vara tacksamma för att våra hjärtan slår, andas och leva.

Världens bästa



Seg start på veckan. Bara tisdag. Men snart vänder veckan och vi går mot helg igen, vilket jag tycker om! Funderar på att åka hem till mamma och pappa och bara ta det lugnt. Där är det åtmindstone lika tyst så att man hör en knappnål falla till golvet. Ibland är det skönt att bara få ute i ingenstans och vara nära naturen, särskilt mysigt nu när det börjar bli höst också, få krypa in under filten och tända lite ljus. Men just det, idag är det bara tisdag ännu...

Ikväll ska jag i alla fall inte sitta ensam hemma i lägenheten och ruttna, nej, först ska jag träna Bodyjam med Frida och sedan drar jag Bodypump med Emma. Därefter följer jag med henne hem för en myskväll tillsammans framför Idol. DET förgyller min tisdagskväll totalt!



Världens bästa Emma! Jag är så tacksam för att jag har dig vännen ♥




Super Lördag!

Helgen spenderades uppe i huvudstaden. Deltog nämligen i det stora träningseventet Super Saturday endast anordnat för LesMillsinstruktörer. Grymt att cirka 2000 andra instuktörer också var där, som också älskar att träna och leder klasser. Testade den nya heta träningsformen Sh'bam, en dansklass där man verkligen får möjlighet att shaka loss ordentligt. Svårighetsgraden ligger snäppet över Zumba. Därefter körde jag bara vanliga klasser som Combat, Attack, Jam och Balance. Fett grymt att träna i Globen tillsammans med så många andra människor, plus att få se dem som koreograferar våra klasser. Träningsfreak och nörd som jag är så dreglade jag nästan lite... :P

Ska lägga upp ett litet klipp så ni får se hur det såg ut, men nu är klockan mycket för mig och jag måste sova om jag ska orka gå upp imorgon och starta dagen med matte C, jippie!

Godnatt alla fina!


Kära läsare

Tack alla ni som tycker om min blogg! Det värmer! Ni är underbara :)
 



Hej Rebecka! Vi bodde på ett hotell som hette Best House. Låg hyfsat nära Kleopatrastranden. Vad hette ditt hotell? Var du också i Turkiet under samma tidsperiod? :)



RSS 2.0