Sent gympass

En mil och lite styrka senare... Svetten rinner in i mina ögon och det sviiider :( Men vad gott jag kommer sova! 



Jkpg marknad



Marknad i stan! Massor med folk och butikerna har plockat ut bord på gatan där de säljer allt möjligt skräp de inte blivit av med under året antagligen... Karuseller, tält med både mat, godis, glass, män som säljer sjalar och plastsmycken med mera. Och änder med folk :) Kul med lite liv och rörelse i stan! Butikerna var öppna ända till 21 så kvällen blev lång. Gick först en sväng på stan och kikade sen åt vi lite och gick och tittade lite till. Myskväll på stan helt enkelt. Sen när solen började åh ner gick vi hem, la oss i soffan och kollade på en film. Skön fredag! 

Kristihimmelfärd

Ja en liten stund färdades jag i himmelen. Iallafall på onsdagskvällen då jag och min syster va på fröjden och dansade och hade en superkväll :) Två för oss relativt nya band vi inte testat så mycket innan och som blev riktigt bra! Så lyckad kväll :) 

Torsdagen bjöd på underbar ledighet. Inga måsten eller nånting! Utan bara göra vad vi kände för! Vi kände för en sen frukost med diverse olika grejer, sen blev det en tur ner till solåsen, till nya stadium outlet. Hittade lite träningskläder och så. Hemma igen blev det grillning kycklingfilé, tomater, champinjoner, sparris och potatis till det. Mums! Underbara dag! 

Kesogröt



Testar nytt! Gröt på keso och blåbär såklart, gott med protte :) 

Fredag, lördag, söndag

Åh helgen går för fort! Redan måndag imorgon igen :( men har haft en bäst helg! 

Startade den med en öl och mat i solen på piren i fredagskväll. 

Åkte till Björnholmen i lördagskväll och dansade loss på logen till härliga sannex, lätt det mysigaste dansstället på sommaren! Älskar det! Och kvällens king of fox gick inte av för hackor..! 

Söndag, tillbringat dagen med och för min snygging! Ett år äldre ett år visare...eller? ;) love you! 

Mitt <3 födelsedag + mors dag

Trots att jag kom hem sent i natt efte ren riktigt härlig kväll på björnholmen och dans till sannex så vaknade jag tidigt och gick ut i köket för att fixa frukost/fika till min kära som fyller år idag! 28! Väckte han med min skönsång (!?) och gav presenterna. Dagen sen spenderades i Mullsjö med Kalles förändrar och mormor där vi firade födelsedag/mors dag med jordgubbstårta! Och jag parkerade mig i solstolen resten av dagen.... 










En kväll vid Vättern, soligt och varmt :)

Så varma sköna vindar, passar på att njuta så gick och köpte lite käk och satte oss på en picknickfilt på stranden. Mysigt :) 






Härliga dag!

Rättså ovärd dag i skolan. Repetition och lite grupparbete. Sen begav jag mig ut i solen. To med min kycklingsallad och satte mig vid hamnen, men utsikt över alla båtar och vattnet samt den stekande varma solen. Så underbart! Och där satt jag resten av eftermiddagen. Tog även årets första glass! Lyxigt värre :) 


Shorts! Det är väl för härligt med sommar och sol! 

Tröste-blommor

Igår kom nyligen min pojke hem! Tre dagar i Stockholm och tre nätter ensam. Jag gillar inte att sova själv, sängen är för stor, jag hör massa konstiga ljud, kan inte sova, somnar jag så sover jag ändå inte bra... Men nu är han alltså hemma! Fick blommor som träta för att han gjorde mig lite orolig en kväll då han inte svarade i telefon ;) 



sommar!?

Känns som sommar i luften! Idag tog jag inte ens jacka till stationen, redan 15 grader och då är klockan bara 6! Underbart! :) 


En jobbarhelg

När man är många går det minnsann snabbt! Alla barn med respektive var hemma hos svärföräldrarna och hjälpte till med mängder av grejer, tagit upp massa stenar, tagit bort buskar och träd, grävt ur växthuset, tvättat växthus, tvättat terassgolv, rensat boa och haft massa härlig tid tillsammans! 




En sorgens dag

En dag med varat kläder, blommor i händerna, vacker musik och ett sida farväl. Livets tuffa väg. Aldrig lär man sig, aldrig vänjer man sig. 



Rabarber

Dagens lektion i skolan vart inställd så jag kunde sova ut på morgonen och sedan ta tag i rapportskrivningen. Skrev klar, lämnade in och gjorde även PowerPointen till redovisningen sen. Därefter unnande jag mig en stunds bakning! Fick ju med mig massa rabarber hem efter förra helgen i Mullsjö, så gjorde både paj och muffins fast i variant nyttigare. Ersatte en del av smöret med kvarg istället samt testade stevia istället för socker. Blev mycket bra resultat! Till pajen vispade jag upp lite proteinfluff med vanilj. Mums! 






Skola igen.

Det är med blandade känslor jag sitter här på resecentrum igen strax efter 6 på morgonen och ska bege mig till skolan igen efter 4 veckors praktik. Det ska givetvis bli roligt och träffa alla klasskamrater igen men sen ser jag ju inte fram emot själva skolarbetet. Har ju varit så skönt att ha vanliga jobbtider och det har man vant sig snabbt vid! Men denna veckan är det bara två skoldagar för min del så det står jag väl ut med ;) Hejsvejs nu åker tåget! 

Första dagen på riktigt :)


Två dagars jobb och tre i skolan! Känns bara bra! :) 


Helg!

Underbart är kort. Så är det verkligen med helgen. Går alldeles för snabbt. Dock har vi fått otroligt mycket gjort! Först städdag med föreningen, städade alla allmänna utrymmen och därefter grillade vi tillsammans. Har också hunnit med att vara hemma hos svärföräldrarna och hjälpa dem med både det ena och det andra projektet! Vips så var det söndagkväll och snart måndag... :/ 

Morgonstund har guld i mun


 Är uppe tidigt och köper bl a blommor på torget :) 

Just nu läser jag



Present

Fick en försenad födelsedagspresent av svärföräldrarna; ett sprillans nytt knivset i glada färger! Så fint! Bara hoppas de är lika bra med :) 





Sista dagen

Imorgon fredag är sista dagen som praktikant på Husqvarna. Hör väl till att praktikanten bakar och bjuder på fika! Så nu kan vi mumsa på denna tillsammans både till förmiddagskaffet och till eftermiddagskaffet. Hoppas den blir omtyckt! På måndag börjar det på riktigt, jobbelijobb! 



Något underskattat

Ingen träning idag heller, bara en promenad efter jobbet till biblioteket och lånade en ny bok sen bort till Maxi och köpa halstabletter till min sjuke man där hemma som ligger i sängen och spelar candy crush. Stackars honom! Trodde faktiskt att han skulle klara sig men när man tror att allt näst intill är över så bryter det ut. Han har trots allt kunnat vara på jobbet och så det är ju bra!
 
 
 
 
Ligger här och lyssnar på musik - dansband! Jag vet att det låter sjukt, men vad glad man blir av den musiken. Lyssnade ju jämt på det förut, men nu var det så galet längesen. Ibland glömmer man bort vad musik kan få en att må bra, på bättre humör genom att minnas fina saker; tex alla goa danskvällar man haft! På onsdag börjar Fröjden, dubbla band och ingen paus. Vet inte om jag ska gå men man blir ju sugen! Får väl se om min hals och vädret tillåter....Kanske får bära eller brista :)
 
 

I like to cook in green

Använder mina fina gröna grytor och stekpannor! Eco Kitchen, så bra är dom :) 



Helgfrukost

Älskar frukost! I alla fall på helgerna, då man kan äta när man vill, sent eller tidigt, efter promenad eller frukost på sängen! I veckorna är det inte lika kul, slänger mest i mig något för att jag så illa måste. Så på helgen är det lätt bäst! Men nu ett tag har vanorna sett oerhört mycket likadana ut, nästan så att jag blir trött på mig själv, hur orkar jag? Så imorse vart det lite annorlunda med matmuffins, ägg och bacon. Gott! 



Valborg

Ikväll firas våren in! Med eldar, körsång, tal och en massa färgsprakande fyvetkerier! Dock en väldigt lugn kväll för oss här på Bolagsgränd, säkert till skillnad från många andra som festar järnet. Det bästa med att inte festa; jag kommer må prima imorgonbitti, kommer kunna vakna i skaplig tid, gå ut och njuta av en promenad innan frukost och få massa gjort innan annat folk ens vaknat till liv. Så gött! 



RSS 2.0