Ursäka men vad sa du?

Han: Jag måste bara säga att du har sjukt fin kropp, helt perfekt alltså...Ville bara säga det.


 

Tappar greppet

    

Ibland går inte allt som man har tänkt sig. Man står vid kanten och vacklar, och plötsligt tappar man balansen och faller över, nedåt. Och det finns inget i världen som kan stoppa det.


Födelsedag

Ibland känns det som
som om jag alltid hamnat fel
som om jag alltid stötts av el
och brunnit upp lite i taget

Ibland känns det som
som om jag alltid tittat bort
som om det lätta varit för svårt
och alltför stort

Du sover sött i rosenrött

Aaaaaah, här är jag
Idag är det min födelsedag

Ibland känns det som
jag var en insekt på en kvist
det bor en vilsen specialist
här inuti, strax under ytan

Ibland känns det som
som om jag alltid dragit mej ur
och tvingat fågeln till sin bur
och hur mår du?

Du sover sött i rosenrött

Aaaaaaah, här är jag
Idag är det min födelsedag

Hade tänkt att lägga in själva musiken också men det gick inte som jag ville. Så därför länkar jag istället till själva sidan HÄR.

Massor av fina underbara gratulationer från alla fantasktiska vänner, tack så hemskt mycket, ni värmer i hjärtat ska ni veta :)





Back in town

Sådär då var påsken överstökad. En helg som gick i rasande fart! Kändes ju inte jättebra att åka tillbaka och veta att man ska ge sig in i vardagen igen :/ Hade liksom inte tackat nej till en veckas lov till om man säger så... Och jag hade verkligen inte tackat nej till att bara vara helt och hållet ledig idag, för ikväll står det nämligen bodyattack på schemat och jag känner för att göra allt annat än att ställa mig på scenen och hålla pass. En skön promenad i kvällsolen hade varit mycket bättre!

Hoppas förövrigt att alla hade en minst lika trevligt påkshelg som jag hade, kanonväder så det kan man ju inte klaga på i alla fall! :)

Mer vår

De senaste dagarna har jag umgåtts med min syster. Vi har chillat järnet i solen, underbart! Igår åkte vi till Vetlanda, till Cecilia och var ute och åt en god bit mat. Idag grillade vi och myste i solen på altanen. Älska vädret!

Lite mer vårbilder:






Klarblå himmel och endast små tussar till moln. Som det ska vara!


En riktig stekarbild...så skönt att somna lite i solen :)








Tandläkaren

Ingen sovmorgon här inte, nejnej, klockan 8:10 infann jag mig på folktandvården och checkade gaddarna. Ännu en gång kan jag pusta ut och klappa mig själv på axeln, inga hål och ingen tandsten. Ändå är man alltid lika orolig när man går dit, men också lika lättad då man lämnar. För det är något jag verkligen fasar för, att ha ett hål. Har aldrig haft det och slipper gärna. Då är det lätt värt att borsta lite extra och ha bra tandborste och kräm :)

                                        

Men då jag låg där och fick massa redskap inplockade i munnen tänkte jag på jobbet som tandläkare. Varför vill man bli det? Man måste ju få vara med om både det ena och det andra? Jag själv skulle nog aldrig klara av det...Tänk en äcklig gammal gubbe med vidrig andedräkt och snuskiga tänder, och att jag måste vara i hans mun och gräva?!?! Uuuuhhh...Nej, det blir då inte någon tandsköterska för mig, det är en sak som är säker. Men jag är ju ändå tacksam för de som faktiskt tycker det är ett kul jobb! Och på tal om redskap i mun ^^ att ta röntgenbilder på tänderna, det är lika hemskt varje gång! stora plastgrejer som bara skär ner i köttet. "Bit ihop där, går det bra?" För det första: hur f*n ska jag kunna bita ihop med hela munnen full av plast? För det andra: Det gör ont! För det tredje: NEJ DET GÅR INTE BRA ALLS, JAG VILL HELST BARA SPOTTA UT ALLT!!! Meeen så säger man ju inte, nejdå, man sitter där och önskar att sekunderna kunde ticka på lite snabbare. Life is hard, that's it. 


 

Sakna Jkpg

Och så var det onsdag. Sista dagen i staden :( På ett sätt vill jag ju åka hem och träffa systrarna och övrig familj men å andra sidan vill jag bara vara kvar här och leva mitt liv. Det är ju trots allt här jag mår som allra bäst. Och jag har ju en familj nr 2, nämligen alla mina sportlifare!! Men jaja, i vilket fall som helst så ska jag hem idag. In i de djupaste småländska skogarna.



Började dagen med att läsa i min nya bibel (körkortsboken) och därefter bar det iväg till Sportlife för att ta och skaffa sig lite skön träningsvärk nu lagom till påsk. Det blev den nya Bodypumpen med skönaste Elin från Nässjö som instruktör! Vilken tjej, i den är det riv! Snacka om att vara galen på scen...Japp, träningsvärk lär jag nog ha lite här och där, känner redan mina armar, biceps och triceps hallå :) Får passa på att njuta av känslan, det var ett tag sedan jag hade träningsvärk nu, och det är ju fasktiskt bland den bästa smärta som finns, älskar det!

Men innan jag lämnar Jönköping så blir det städning av lägenheten! Alltid skönt att lämna den välstädad och komma hem igen när det är rent och snyggt. Så fram med dammsugaren och moppen! :)


Sooool

ÅHH vilken dag! Sol, sol, sol! Dagen spenderades i brassestolen, steeek :) Sedan tog jag en svänga nere på stan. Har lite beslutsångest över en klänning, ska jag köpa den eller inte?! Hmm provade fram och tillbaka och det slutade med att jag la undan den tills imorgon. Då får jag sova på saken och gå dit och prova lite till....haha, ibland hatar jag att ha beslutsångest, det går mig verkligen åt huvudet vid vissa tillfällen. Men aja, jag är väl som jag är då jag inte blev som jag skulle ;)

Gick till Sportlife och tränade lite armar innan jag rev jag min cykelklass! Och jag älskar verkligen mina deltagare, de ger mig så mycket energi, riktigt njuter varje gång jag sitter i ledarcykeln :) Därefter blev det skönt häng i receptionen resten av kvällen med finfina kollegor. Sportlife är ju bästa stället ever typ, ni som inte är där, ni missar verkligen något av livets goda, den goa anda och stämning som finns där, love it!

                       
                                Slipa på formen inför sommaren tillsammans med mig! 
                                       Måndagar BodyAttack kl 18:20 Jönköping City
                                          Tisdagar Cykel45 kl 19:30 Jönköping City 

                                                               Välkomna

Men nu är klockan sådär mycket igen...men jag behöver inte bry mig för jag har påsklov, jippie :)



Julia

En kall vinterkväll för sisådär lite drygt ett år sedan, sitter jag på tåget påväg tillbaka till Jönköping. Jag är på riktigt dåligt humör och jag sjunker in i min bok. Inte lägger jag märke till den blonda tjejen som sitter på sätet rakt över, inte förrän hon går framför mig på Juneporten, hon går till samma busshållsplats som jag. Och där står vi i väntar på buss 10 (som den hette då). Plötsligt bryter hon tystnaden och frågar mig något i stil med vart jag kom ifrån eller liknande, jag kommer faktiskt inte ihåg. Men det visade sig att  vi var lika gamla, att hon gick på Per Brahe och att vi åkt samma tåg ett bra tag. Under de, högst 10, minuterna vi tillsammans spenderade den kvällen kändes det som om vi alltid kännt varandra. Vi kliver av vid samma hållplats och innan vi skiljs åt byter vi nummer och lovar att vi snart ska ses igen. Flickan vände min tillvaro uppochned, istället för att känna mig sur och nere så känner jag mig glad. Somnar med ett leende på läpparna.

Idag reser vi tillsammans, till och från Jönköping, tränar tillsammans, pluggar tillsammans, gråter och skrattar tillsammans, chillar tillsammans, tittar på film tillsammans, pratar om allt mellan himmel och jord...ja ni fattar. Vi delar väldigt mycket. Hon är som en extra syster för mig och jag vet att hon alltid finns där för mig. Flickan ppå gatan mittemot, typ. Underbara vän! 

Julia heter hon.



Julia; jag är så tacksam för att våra vägar korsades, och jag uppskattar verkligen att du finns i mitt liv. Låt inget komma emellan vår vänskap! ♥


Arg

AAAAHHH ibland blir man ju  tokig på folk! Varför kan man inte säga till om saker och ting i tid! Herregud. Vad tänker människan med? Antagligen inget alls. Skärp dig!

Boktips!

                      

Se här! Ett rykande hett boktips... Körkortsboken i upplaga 19! Hehe. Nej kankske inte riktigt... Men denna helgen har denna boken varit min bibel och kommer vara ytterligare några dagar. Under hela helgen har jag och Julia suttit och nötat frågot, diskuterat, tittat och läst i boken och tillsammans kommit fram till väldigt många kloka beslut, man lär sig otroligt mycket av varandra! Emellan omgångarna har vi dansat loss, gått promenader, lagat mat, fikat och skrattat en massa, har en så väldigt fin vän!


Checka den snygga bilen till vänster. Synd att vi inte fick med hela, den var nämligen helt fulllastad med en hög ungdomar!


"Jag vill se stark ut"



VÅÅÅÅR!








Och så slutade promenaden med att jag trampade ner med mina vita skor i en lerpöl...Great! Let's buy some new tomorrow :)


Black and white :)




Bra jobbat Emelie

Påsklovet började bra med en kväll tillsammans med finfina gänget, men allt eftersom kvällen gick blev jag allt tröttare och skulle bege mig hemåt. Trött som jag var satte jag mig på första bästa 101:ans buss hem...trodde jag. Visar sig sen att jag hamnat i Gränna. Great, fast i Gränna och nästa buss hem till Jönköping går inte förrän tidigt imorgon bitti. Fint. Snacka om lite panne där då va. Ringde Lisa men den lilla skruttan låg och sov så sött (antar jag) och svarade därför inte. Ännu mer panik.

I alla fall finns det mycket trevliga själar i Gränna, en kille på bussen sa att jag fick följa med honom hem och vänta på nästa buss hem där. I know, helt jäkla random. Men han och hans vänner som droppade in sedan var störtsköna, riktigt roliga grabbar vill jag lova! Är väldigt tacksam för att de var så öppna och trevliga emot mig och tog hand om den vilsna flickan från staden...haha. Så det kan gå när inte haspen är på.

Haha, en kväll/natt/morgon jag sent kommer glömma om man säger så. Något jag tar med mig:

1. Titta alltid vad bussens slutstation är, och fråga för säkerhetens skull.
2. Det finns vänliga själar, det gäller bara att finna dem vid rätt tillfälle.
3. Döm (eller också inte) människorna efter skorna, och framför allt hur de knyter sina skor.
4. Tjejer har ett humör likt en bergochdalbana, killar är stabilt..bittra HAHA!
5. När du buggar som kille; vänster fot leder, spänn armarna och ta steg (inte vara-ute-och-jogga-känsla)
6. Investera i en elgitarr och en bas, då ser du ut att vara musikalisk.
7. Att ha färgade tighta strumpor som kille är inte okej, eller?!
8. Köp en gammal handväska och fyll den med mynt och ge den i present till systerdottern och säg att det är Pippis kappsäck med pengar! Überbra tips ju!
9. Pekfingerdansen?! Förstod inte riktigt grejen med den om jag ska vara ärlig, men den funkar inte fick jag iaf veta!
10. 120 cm bred säng är faktiskt bra!

Ikväll stannar jag helt klart i min lägenhet, inga fler äventyr nu på ett tag tack!

GODNATT

 

Vart?

Ikväll bär det tydligen av till...ja ska jag vara ärlig har jag inte en aning, jag sitter bara och åker med så får jag väl se vart jag hamnar! Trevligt sällskap kan jag i alla fall lova att jag har. Kommer nog bli en nice kväll.

Återkommer med vad stället heter i ett senare inlägg ;)

Puss på er alla

Sv NP muntligt

För första gången säger jag att jag inte vill ha fredag. Eller jo fredag får det gärna vara, men jag vill inte ha nåt jäkla muntligt framförande :( Svenska nationella är det som gäller och det ska vara på 5 minuter. Usch, jag har suttit här och knepat med detta i sista sekund, ändrat hit och dit. Babblat och klockat mig själv, ena gången hamnar jag på 3 minuter andra på över 6 minuter. Blir tokig på detta! Gaaahhh. Och välnär man står där så är man lite nervös till på köpet coh då drar jag väl allt på sisådär 2 minuter säkert. Jag antar att jag inte är den enda som sitter och fixar och putsar på det sista ikväll...Vet att minst 20 till gör det. Vill önska alla i Lillebror ett stort lycka till imorgon!

Men snart är det i alla fall lov! Tack gode gud för det! Så skönt att kunna släppa greppet lite om skolan och kunna fokusera på annat istället :)

Nej, nu ska jag återgå till mitt tal! Wish me good luck :)


Rooompaa

Man känner ju ganska väl när någon tittar på en. Man liksom känner hur blicker riktigt borrar sig in i kroppen. En sån känsla hade jag idag...Jag vänder mig om och upptäcker några av mina kollergor sitta där och studera mig. En obehaglig känsla uppstår och bixtsnabbt funderar jag på om jag glömt att ta på mig byxor, stänga gylfen, bara sminkat ena ögat eller gör något annat allmänt konstigt?! Jag frågar dem vad som är på tok, om det är något speciellt de reagerar på?? Och vet ni vad männsikorna svarar?

"- Hehe, nej vi sitter bara här och beundrar din rumpa, den är väldigt fin! Hur gör du?"

Eeehhh...Känner hur färgen i ansiktet blir aningen röd i tonen. Vad fasen ska man svara?

"- Jag pumpar upp den med bodypump, attack och ett par timmar i gymmet??"

Nej inte riktigt läge att svara så ingående. Istället skrattade jag bort det och ursäktade mig och sa att jag hade lite grejer att ordna med. Ibland vill man bara sjunka genom jorden och inte synas, gå upp i rök och bara inte vara i vissa situationer vid vissa tillfällen. Kändes så...opassande på något sätt. De sa det på det där sättet som att det var världens simplaste sak, ungefär samma som "fint väder det är idag". Okej om man hade pratat om utseende och träning och nämnde det lite sådär i förbi farten...men på det här sättet blev det mest bara jobbigt pinsamt. Men visst, ska inte sticka under stol med att man blir lite smickrad, man blir alltid glad om någon säger att man har fina ögon, fint leende eller som i detta fall fin rumpa.

                                         
                                             Bjuder på en bild av min rumpa då ;)

Bra dag!

Underbara våren är här! Har varit typ 18 grader varmt här i staden och det har märkts, för vad folk börjar ta på sig sommarkläder, viket upp byxorna, tar jackan i handen mm... Helt galet, jag menar imorgon kan det ju vara så att vi har vinterjackan på igen. Inte så att jag inte menar att man ska njuta men man kan ju ta det lite föriktigt iaf. Känns ju lite tidigt att bära shorts och linne liksom? Kan man inte bara njuta lite lagom av våren? Det behöver ju inte bli sommar på en gång? Take it easy!

Tralalalalaaaa :) Är iaf jätteglad att bodyattacken gick bra ikväll!

Däremot helt okej

...att attacken gick bra! :) Den där timman i strålkastarljuset gick alldeles för fort ;) (ett stort tack till Emma och Ida som fanns där och stöttade mig, ni är guld värda ska ni veta)
...att det är fredag och helg  nu.
...att jag ska hem till fina familjen och träffa systrar.
...att det är vår ute och solen tittar fram!

ME LIKE :)

ps. på måndag drar det igång på riktigt; 18:20 på Sportlife City är det BodyAttack med mig som gäller :)


Inte okej

...att det är en hel jäkla timma kvar på lektionen.
...att jag är trött.
...att jag ska ha min första bodyattack klass nu i eftermiddag...
...att jag är såååå nervös! :S

Wish me good luck!



Check this out

 Har tagit tag i den muntliga delen i Svenska Nationella, kommit på mina tre infallsvinklar samt      
             motivation.

 Satt så gott som all koreografi till attacken på fredag, det är bara låt 9 som inte vill fastna :S

 Har börjat på en ny cykelklass som jag ska presentera nästa vecka.

 Fixat att genomföra balancen på fitnessen, gick faktikst rätt bra!
 
 Sommarjobb - CHECK!!!



Goodie

Teamade med Kia idag på Attacken, fick köra två låtar som jag kunde någonlunda bra. Kändes super att få stå där framme och värma upp lite och känna på det! på fredag ska jag nämligen stå där helt alone, och då måste baskemej koreografin sitta på sin plats, ja jag kan erkänna att jag är lite nervös, men det ska man väl vara för annars hade väl ändå inte allt stått rätt till?! Så nu blir det till att nöta bodyattack all min vakna och lediga tid.


Sämst, jag vet...

Har inte uppdaterat er på mycket länge nu och jag vet att det är illa av mig men jag har haft otroligt fullt upp nu i ungefär fyra veckor. Det är först nu jag kommit hem och hinner landa lite mitt ibland allt dethära!

Förra veckan åkte underbara klassen Lillebror jag jag till Branäs (en liten skidort i Värmland) på lite semester. Att vi ska kunna åka skidor ingår i vår kurs så skolan betalade det mesta åt oss, hur grymt som helst! Visserligen skulle vi hålla i lite ledarskapsbitar och sånt men det kändes inget allvarligt alls, så helt enkelt lite semester, snö, skidor, goa backar, sol och klarblå himmel tackar man inte nej till! Underbart var det. Så skönt att komma bort från staden lite och bara släppa alla tankar och måsten och istället ge sig ut i backarna :) Tackar klassen en än gång för en riktigt rolig vecka, ni är ju för goa!!

Här bjuder jag på lite bilder från Branäs:




Vi skulle inte bara åka utför utan även på längden. Inte alls lika kul...




Grymma tjejor i backen dåva :)







Efter min hemkomst från Branäs (lite röd i fejset efter att ha stekt lite för länge i solen, hihi) så var det till att packa upp och tvätta för att sedan välkomna mina kära systrar till Jönköping. Härligt att få vara tillsammans igen. Kvällen spenderades nere i Idrottshuset med non-stop dans till tre grymma band; Wahlströms, Casanovas och Blender. Och vilken kväll det blev! Massor av danskunnigt folk och en riktigt lyckad kväll må jag säga! Jag älskar verkligen att dansa och ha roligt, träffa nya människor och skratta.

Nu blir det till att ta tag i en ny vecka, tillbaka in i rutiner igen, vilket känns skönt. Jag känner att jag verkligen behöver lite tid här och nu, koncentrera mig och landa, låta allt som hänt sjunka in för att sedan kunna gå vidare och utvecklas.

RSS 2.0