Stora fixar-helgen

Denna helgen har vi fått massor gjort! Listade allting på lördagsmorgonen och betade av en sak i taget. Vi har plockat bort alla saker från hallen och städat i ordning i vardagsrummet så nu börjar det se riktigt fint ut. Det finns fortfarande massor kvar innan det är klart. Men vi har ju vart fall kommit en bra bit på väg. Emellan allt städ, plock och fix har vi hunnit mysa med film, te och goda middagar med tända ljus. Wow!

Livets bergochdalbana

Ibland är livet problemfritt och lekande lätt. Dagarna rullar på och Det känns som att ingenting kan stoppa en. Solen skiner och himmeln är blå. Och skulle det regna skulle man vara glad i alla fall.

Men har livets sina ljusa dagar har det även sina mörka dagar också. Perioder då problem på problem dyker upp och det ses som att inte finnas någon utväg. Endast en återvändsgränd där man sitter fast. Ett svart hål man sugs upp i.

Livet är en bergochdalbana. Det borde innebära att efter en topp kommer en dal och efter en dal kommer en topp?

Tillsammans med er

Jag kan inte säga det nog så många gånger men tillsammans med er mår jag så bra. Jag kan inte hålla något hemligt, ljuga eller undanhålla något på något sätt. Vi känner varandra, läser varandra likt öppna böcker, ser och hör om något är fel eller inte som det ska. Och det är så skönt att veta att vad som än händer så finns vi alltid där, vare sig det är ett samtal bort mitt i natten eller om man slänger sig på buss/tåg/bil så tas man emot med öppen famn. Låt det alltid förbli så. Jag älskar er av hela mitt hjärta <3

Som ett stormigt hav

 
Jag kastas hit och dit. Ingen ordning, ingen reda. Allt är bara ostyrigt. Jag kämpar för att hålla huvudet ovanför vattenytan, men då och då sjunker jag närmre botten och himlen ovanför blir suddig och otydlig. Hjälp mig, snälla hjälp mig.
 
 
 

Mamma <3 Pappa = 30

Grattis mamma och pappa på er 30åriga bröllopsdag!

I 30 år har de nu varit gifta. Helt galet lång tid om man tänker efter. I dagens läge byter man liksom kille några gånger innan man gifter sig, och det är inte säkert att man stannar vid varann för den skull utan skiljer sig. Det var bättre förr?! ;)

Hur som helst så blev dagen händelserik. Hela familjen var i Vetlanda och vi testade på att åka Segway. En hel timma fick vi på oss och vi åkte runt hela staden, och tro mig det var skönt att kliva av den sen!
Därefter filade vi i stan ihop och sen åkte hem och åt middag och tårta där. En superhelg! :)

Kickar igång dagen med läsning om kolhydrater och intag av gröt.

Godnatt!

Imorgon väntar ännu en hektisk dag, mycket som måste hinnas med. Gud var med mig. Amen.

Hela Sverige bakar

Ett perfekt program att landa i soffan till efter ett tungt bodypumppass. Tillsammans med gänget känns det som om man orkar mycket mer, vi liksom triggar varandra :) Mycket roligare! Känns suveränt i kroppen nu. Tillbaka till Hela Sverige bakar. Ett program där duktiga amatörbakare får vara med och tävla mot varandra. Typ Sveries mästerkock bara att det handlar om bakning istället. Kul! Men farligt att titta på efter träning... Mums vad gott allt ser ut!

Webbtenta?

Idag var det alltså dags för första tentan på webben. Egentligen rätt så lätt med tanke på att man fick göra den hur många gånger man ville och det fanns alternativ att välja bland. Men... så var det ju det här med alla begreppen och skit. Typ massa kemiska beteckningar och reaktioner som inte är speciellt enkelt om man säger så. Nu är den i alla fall fixad och jag kan lugna mig lite för ett tag. Tills det är dags igen.
 
 

Gulle

Han ringer påväg hem från jobbet och frågar hur det är. Bra tack, pluggat hela dagen och är trött på det men annars okej. Han frågar om han ska handla något? Nej det behövs inte. Sedan lägger vi på. Tre sekunder senare ringer telefonen igen och hans namn står på skärmen.
- Det är så tråkigt att köra bil. Vill du göra mig sällskap?

Hahaha... Hmm uttråkad kille? Något kanske. Snart är han hemma iallafall :)

Tisdag 18 september

Klev upp redan halv sju, äta frulle och cykla till ålderdomshemmet. Fick hoppa in och vikariera idag. Allt var som vanligt och inga större förändringar. På eftermiddagen dök skönaste Sofia upp men också Damir! Så kul att se dem igen :) 
 
Efter jobbet och ändå påväg hem tittade jag in på Sortlife en stund, gick lös lite i gymmet innan det bar av hem. Underbart att ha gymmet påvägen. Eller för den delen fyra minuter bort...Lyxigt!
 
Nu har jag hittat soffan och den tjockaste filten vi har, klickat mig in på Cambro och lite föreläsningar och gottit. Okej att plugga inte är det roligaste som finns, men ta mig tusan mycket bättre när det är någat man är intresserad av. Sedan att det är typ miljoner massa kemiska begrepp som jag inte fattar ett smack av får jag helt enkelt stå ut med. Förhoppningsvis klarnar allt och jag fixar det i slutändan i alla fall. 
 

Härliga människor

 
Superlyckad fest och stort grattis till det nyförlovade paret ♥

Herregud!

 
 
Alltså kära nån, vilken liten nippertippa. Sådana människor kan jag bara inte med! Städar vi har totalt lagt ner minst 5 timmar på att bara gno och putsa på lägenheten, innan dess visningsstädat i två omgångar - det ÄR rent. Ändå går hon runt i lägenheten med sitt lilla finger, eller nej hon har en liten kritvit duk hon går och drar med, och hittar några dammkorn att klaga på. USCH! 
 
"Det här var det värsta jag sett!"
"Jag vill inte leva i din lort."
"Det ska vara KLINISKT rent"
"Asså, jag kan inte flytta in i lägenheten som den är nu!"
 
Den där lilla damen kan ta sig i röven. Hade inte spelar någon roll om hon så stod bredvid och pekade på fläckarna och vi skulle putsa, det skulle ändå vara smutsigt. Jag är så bitter på henne att jag skulle kunna spy över henne. Vilka människor det finns alltså. Usch fy och blä.

Förlovningsfest!

Hela dagen lång skulle man kunna säga. Nej inte riktigt så, men vi började dagen med en tur på stan, fixade lite grejer och så inför kvällen samt kommande vecka.

Klockan ett var vi i Karls brors lägenhet och åt massa god mat och träffade familjer och så. Sen gick vi hem till os igen och piffade till oss till kvällens fest! Och fest blev det vill jag lova. Stockholmare i kombi med Göteborgare uppblandat med jönköpingsbor. :) Riktigt lyckad kväll!

Grattis än en gång till det blivande brudparet och all lycka till i framtiden.

Home sweet home?!

Byter ut 30-35graders värme och sol till regn och rusk i kalla knappa 10grader. Hallå, chocka kroppen! Ja, efter en vecka i Tunisien är vi i vart fall hela och relativt rena (om man bortser ifrån det Tunisiska kranvattnet som inte luktade hallon) och lite brunare än när vi lämnade Sverige. Mycket har vi varit med om, allti ifrån roliga till tråkiga och riktigt ledsamma saker. Men hemma igen blir det nu tillbaka till verkligheten, vakna upp ut sin dvala man befunnit sig i i lite drygt en vecka nu. Här var det höst jag jag känner att jag måste in i garderoben och riva fram den lite tjockare jackan och en stickad halsduk, brrr!
 
Hallå på er allihopa!

Hejdå!

Om en timma lyfter vi och jag flyger mot semester i en vecka! Ser fram emot detta äventyr tillsammans med två kära systrar :) Farväl allihopa och ha det så bra här hemma så ses vi om en vecka igen.

Klockan

Önskar att tiden ska gå liiiite snabbare. Sitter just nu på Landvetter flygplats och väntar på att vår incheckning ska öppna, vill liksom flyga nu och komma fram!

Mys med älsklingen

Sista kvällen tillsammans eftersom jag far utomlands en vecka framöver. Den spenderas på mysigaste sättet, i en nystädad ny lägenhet på öster i soffan framför tv:n tillsammans med min Karl. :) Jag gjorde bakad potatis och till efterrätt en liten bit kladdkaka i hjärtform <3 Vi tittade på Finding Nemo och kvällen blev lyckad! Kommer självklart sakna honom, men samtidigt skönt att bara få komma bort ett tag efter all turbulens som varit. :)

Kalle kopplar och jag tittar så allt blir bra!

Fika

Fika och pratstund med finaste flickorna! Åh som jag saknat! Kändes som om vi sågs igår men ändå så längesen. Underbart och så välbehövligt! Ska definitivt göras om snart igen <3

Gräver i arkivet efter en fin bild på de tre fina, den ända jag hittar är denna... Får ta lite finare och gladare bilder nästa gång :)

Wooaa

Nya saker på G. Idag gick starten! Vet inte om jag kommer fixa detta ärligt talat? Men aja, får köra på så långt det går...
 

Första

Ikväll blir första riktiga kvällen. Första natten i den nya lägenheten, första riktiga måltiden, första allt liksom. Känns lite underligt att kalla detta ställe för hem?! Det känns mer som bara något tillfälligt. Men så fort vi kommit mer i ordning kommer det nog kännas allt bättre!

Eftersom vi inte fått upp några vidare lampor så kör vi med tända ljus på köksbordet. Lite myspys såhär på lördagskvällen. Vad hittar alla andra på?

RSS 2.0