Bokstaven S

Studiedag idag.
Spenderat dagen med Ida A :)
Seg i kroppen.
Supertrött.
Sktisvårt med matten :(
Sportlife o min cykelklass fick avsluta dagen.

    

Sova nu.
Skola imon.
Sovmorgon till 9:00



Sweet dreams!

/Emelie


Body Pump

Visst är det häligt att ha såndär gó träingsvärk i hela kroppen? Bäst är att ha i lår, rumpa och mage tycker jag! Här ska jag dela med mig av mitt bästa recept till träningsvärk: gå på en klass Body Pump! Ren och skär muskelstyrka samt uthållighet. Klassen består alltid av 10 låtar, en låt för varje muskelgrupp, inklusive uppvärmning och nedvarvning. Nu har dessutom releasen på senaste pumpen släppts, Body Pump 75, och jag lovar; den är sååå galet grym! Bra musik och mycket härliga övningar som sätter dina muskler på prov! Våga utmana! Bästa låten under klassen är Whatcha say, men bästa övningen är ändå axelövningarna, hantellyft åt sidan i kombination med rotatorn och pulse! Gött känns det i axlarna sen vill jag lova! Våga prova och våga utmana dig i Body Pump! :)

  

/Emelie

Klackarna i Taket

Ikväll blir det dans! Inte nog med det, sex timmar non-stop, kan man önska sig något mer? Du kanske tror att jag fått fnatt nu, men ja, jag erkänner; jag är tokig i dans! Kanske tänker du att det bara är gamla människor som gillar dansband och dans, men där har du fel, fel, fel! Trenden håller på att vända. På dansgolvet finns det massor av unga människor som är galet bra på att dansa. Här bjuder jag dig på lite skön dansmusik som jag hoppas spelas ikväll :)




Titanix-1,2,3 gånger om

Förutom Titanix, kommer även Date och Casanovas! Hoppas på en toppenkväll! En sak är i alla fall säker, ikväll ska här dansas, och det är klackarna i taket som gäller :)

                        

Ha en finfin lördagkväll mina vänner!

/Emelie

När garderoben gapar tom

Blir skogstokig! Jag var innne på HM härom dagen och hittade ett väldigt fint linne som jag ville ha, så jag gick till provhytten och provade det. Väl inne i provhytten kunde jag inte bestämma vilken färg jag skulle ha, så jag bestämde mig för att sova på saken (som vanligt när det gäller mig och inköp av olika saker och ting) så jag hängde tillbaka plaggen och tänkte att jag kunde inhandla mig linnet senare. Men glöm och dröm. Idag när jag hade bestämt mig för vilken färg jag skulle ha fanns inte linnet i min storlek! Grr...blir så arg på mig själv, att jag aldrig lär mig!

Så nu sitter jag här och har inte en aning om vad jag ska ha på mig tills ikväll! Har provat nästan alla mina kläder men inget känns riktigt bra och passande, just i detta nu bara hatar jag min garderob. Aldrig har den något bra att erbjuda när man sitter i knipa och behöver som allra mest. Fast egentligen har jag ju bara mig själv att skylla...Nej nu ska jag ta och prova allt igen och se om det inte finns något som möjligtvis skulle kunna passa i alla fall. Kanske finns det något gammalt plagg längst in, längst underst som jag kanske glömt bort?! Hmm, ska gräva och se vad jag hittar. Känner att detta är ett stort I-landsproblem...

/Emelie

BODY JAM

I dagens inlägg tänker jag informera om världens roligaste dansklass! Och jag skämtar inte, för er som gillar att dansa är detta något för er! De allra coolaste moovsen tillsammans med den grymmaste musiken! Klassen innehåller en uppvärmning som består av enkla stegkombinationer detta följs sedan av en liten salsadel där vi släpper lös våra höfter ;) Därefter kommer två olika koreografier, en lite mer disco och en som har lite mer funk-känsla. Det är grym koordination- och konditionsträning, att hjärtat bultar som bara den hinner man knappt tänka på för man har så kul! Släpp alla hämningar och shaka loss, explodera i alla rörelser och finn äkta dansglädje!



           


Välkommen på Body Jam!

/Emelie




BODY BALANCE

Ikväll blev det Sportlife för hela slanten! Började med en runda i gymmet, körde lite överkropp. Därefter skämde jag bort mig med en stund i den supergoa massagestolen, mmm säger jag bara! :) Sedan var det dags för kvällen klass, Body Balance. Och ni skulle bara veta vad underbart det där! För er som inte vet är Body Balance en blandning mellan Tai Chi, Pilates och Yoga, med superduperhärlig musik till, love it! Styrka, rörlighet och uthållighet, effektiv träning för hela kroppen, från topp till tå! Får ni någon gång chansen så prova! 

                                      

Tänkte att jag här på bloggen skulle presentera vilka olika klasser vi har på Sportlife, så det kommer dyka upp lite olika typer av klasser och träning, så håll utkik om det är något DU fastnar för, i så fall är det bara att komma in till oss på anläggningen och fråga mera eller kanske prova på :) Varmt välkommen är du i alla fall!

/Emelie


15 SAKER OM MIG



Namn: Emelie Karlsson
Ålder: 17
Längd: 167 cm
Skostorlek: 36/37
Ögonfärg: blå
Familj: pappa, mamma och tre systrar
Bästa egenskap: strukturerad
Sämsta egenskap: är för blyg ibland
Motto: gratis är gott!
Gillar att: träna, umgås med familj och vänner, baka, dansa, läsa
Gillar inte att: cykla i motvind, hacka stark lök som får ögonen att svida, vara sjuk  
Gör om dagarna: Går i skolan, läser ett hälsa och idrottsprogram
Saker jag är onödigt bra på: fläcka ner precis rena kläder, minnas onödig fakta, vara i god tid (för god tid), fönstershoppa
När ingen ser:...dansar jag och sjunger högt
Meningen med livet: är att leva det!

Några saker om mig som gör att ni har lite mer koll på vem jag är! Ni kommer lära känna mig mer allt eftersom tiden går och se mer av vem jag är och vad jag gör :)

Ha det gott tills nästa gång vi hörs mina vänner!

/Emelie


Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0