Fredagkväll, eller?

Just nu är jag helt vilsen bland dagarna? Är det onsdag eller tisdag, nej just det, det är ju fredag. Knappt att jag håller reda på vad som är dag och natt. Livet som sjuk är inte lätt. Men jag hoppas att det vänder snart, idag har jag bara varit allmänt jätteförkyld. Känner ju varken smak eller lukt.
Ikväll ska jag i vart fall mysa till det lite med mig själv, startar kvällen med att skämma bort fossingarna lite, det sker alldeles för sällan!

Lack på tillståndet, lackar på att vara sjuk

Och då syftar jag inte på nagellack...inte heller någon jädra lack till att skydda ytor. Och faktiskt inte IKEAs möbelserie Lack. Tänk vad många betydelser till ett och samma ord. Svenskan är inte lätt.... Nej jag syftar på adjektivet lack. Kollar man upp betydlesen på wikipedia står det förklarat som sur eller arg. Ett besläktat ord är lacka, vilket innebär att man blir arg.
Jag avskyr verkligen att vara sjuk!!! Inte för att jag tror att någon gillar det, men ibland kan det vara lite mysigt att bara få sjunka djupt ner bland kuddarna i sängen och dra täcket ända upp till näsan, dricka te och titta på film. Men nu får det vara nog! Min lägenhet fullkomligt badar i näsdukar, vattenflaskor som står här och var, diskhon ser katastrof ut, kläder huller om buller och mitt ibland detta jag. Usch, fy och blä. Kan jag inte bara bli frisk?! Är det för mycket begärt?!
En liten bild på några utav möblerna IKEAs serie Lack.
(Bara för att jag inte har något att göra!)

Te och frukt

...det är det som får göra mina dagar framöver, hoppas förkylningen och halsontet ger sig!!!

Complicated

You're not easy to love, wohaa...

Sjuk

Usch! Har åkt på en förkylning och halsont efter helgens dans. :(
Imon blir det nog till att stanna hemma och bara kurera sig!
Att vara sjuk är inget att ha, inget alls! :(

Nedräkning


Hur gött är inte detta?! Jovisst, såååå gött! :)


Helgen

Jag har inte glömt bort bloggen...har bara varit lite upptagen med annat att jag inte hunnit med att sitta vid datorn.
Fredagen spenderades på Stadium som vanligt. Därefter fredagsträning på Sportlife, övning till den stora showen som ska äga rum, kommer bli sååå enormt supergrymt att det inte är klokt! Puss på fina kollegor som är underbara och som man har så fantasktiskt kul tillsammans med!!! Intog sedan soffläge tillsammans med Martina med varsin tallrik fruktsallad, mums!
Lördagsmorgonen packade jag ihop min lilla väska och tog tåget till Värnamo och syster Sofia för att på kvällen snöra på dansskorna och bege sig till Växjöparken och dansa en helgo kväll till Sannex. Lätt det bästa bandet! Grymmaste kvällen på ett bra tag, fin kvalitet på dansfolket och riktigt bra golv på dansbanan, perfket glid :) Kvället gick som en dans...bokstavligt talat ;)
Och nu är det söndag. Åter i min stad. I min lägenhet. Där jag tänkt förbereda mig lite inför kommande vecka, typ städa, laga lite matlådor och lite sånt där fix och don som måste göras.

C.B


Mannen i den vita hatten (16 år senare)

Jag är livrädd för att leva 
Och jag är dödsrädd för att dö 
Men älskling, vi ska alla en gång dö 
Ja, vi ska alla en gång dö



Onsdag

Go onsdag. Ledig hela dagen, det är inte dumt det. Ska se till att njuta nu fram till jul! Har hunnit med en hel del idag;
Morgonpromenad
Tvättat
Träffat syster
Handlat
Lagat matlådor
Pluggat


Skulle blivit en kvällspromenad också med Martina, men då regnet öser ner utanför stannar jag hellre inne. Och nu blir det en lugn stund på kvällen framför Bonde söker fru.

Har för övrigt hittat en vinterjacka som jag eventullt vill ha. Hihi, ska jag vara ärlig så hittade jag den inne på Stadiums lager i fredags när jag var där och fixade lite. Ska nog at mig en lite närmre titt på fredag igen!
Vilken färg!? Tyck till!


En sån här ska du köpa Jenny! :)

Så kan vi gå o mysa i dem tillsammans i vinter! :)

Den som dräper

Åh har gosat ner mig i sängen med en kopp te och tittar på den danska serien Den som dräper. Danskar är typ bäst på att göra mordserier. I två avsnitt nu har man suttit och vridit händerna av spänning! Kolla in detta program om du inte gjort det, och om du gillar mord förstås. Nästa vecka får vi följa ett nytt fall! 
Måndagar klockan 21:00 TV4



  

A little bit of heaven

Marley går till läkaren för att hon har känt sig dålig under en längre tid, hon tror dock att det beror på stress. Istället får hon veta att hon ha cancer. Detta gör henne rädd, rädd för att hon inte hinner uppleva allt hon vill uppleva innan livet är slut. Döden skrämmer henne, men vad som skärmmer henne mer är att finna kärleken och bli förälskad. Vem vill vara kär i någon som är döende?

A little bit of heaven är en jättefin film, det finns plats för både skratt och tårar. Sevärd!



Man vet aldrig när livet tar slut. Det är för kort för att spara på krutet. Lev livet, för det ska jag göra!

Pluggggg

Sitter och knåpar på min Apu-uppgift i ämnet Projekt och Företagande. Alltså det är faktiskt rättså kul när man väl sätter sig in i de ekonomiska termerna. Och intervjun i fredags med bossen på Stadium var också rolig (särskilt närman får veta massa smaskigheter som inte ens den ordinarie personalen fått veta än!! wopwop!:) ) Men, ja snart får den nog ändå vara klar, minst åtta och max tolv sidor sa läraren, och jag som trodde jag skulle ha svårt att få ihop åtta. Fel av mig.



Myssockar


Vaknade och drog på mig myskläderna, fann ett par tjocka gosiga sockar.
Nu blir det en kopp te och plugg.

Funny Friday



Finfina fredag! Är det inte den bästa dagen på hela veckan? Jovisst är det det! Staduim till 16 och därefter utamningen Nike Rockstar (en dansklass) med Natta. Skönaste Helena Stenmark som instruktör förhöjde fredagsfeelingen:) Svirar om till lite festligare kläder och gör Jönköping ofarligt i goda vänners sällskap.



Här är en film på koreografin. Ganska svår men riktigt rolig! :) 

Hon på filmklippet är ju inte den snyggaste, jag och Natta är sååå mycket bättre ;) 

I just want to be happy

Frågan är om livet sakta med säkert håller på att vända. Kanske börjar den långa uppförsbacken räta ut sig och och bli slätare? Eller i vart fall inte lika brandt och tung att vandra. Ett litet hopp tänds då jag känner en liten liten känsla, som jag tror kallas lycka.

                       

Kvällspromenix

                                     


Hemma från träningen, stretchar baksida lår lite extra samtidigt som jag kikar lite på Halv åtta hos mig. Duschen väntar, alltid lika härligt att tvätta bort all svett som runnit längskroppen och sedan  torkat in påväg hem. Helt plötsligt ringer telefonen och Martina undrar om vi ska ta en nypa frisk luft tillsammans. Och javisst! Kastar mig in i duschen och slänger snabbt på mig mjukiskläder och joggingskorna. Mysigt att få ta på sig mössa och vantar! Luften, frisk, kall och klar, perfekt väder att ut och gå i. I backen upp påväg hem säger jag plötsligt: Titta Maritna det är stjärnklart. Vi tittar upp på samma punkt på himeln och just precis då ser vi det; ett stjärnfall. Underbart! 



                                            

Startar dagen...

...med en lite lyxigare och längre frukoststund än vanligt. Idag är jag nämligen ledig hela dagen, vilket innebar att jag inte hade någon klocka som väckte mig! Att lägga aningen mer tid på frukorsten är underskattat. Man behöver inte göra alls mycket för att den ska kännas lite utöver det extra. Koka ett ägg, orka hacka upp den där paprikan, gurkan eller tomaten man har i kylen för att piffa till mackan lite, lägga i något extra gott i gröten och det bästa av allt - brygga en kopp kaffe! Allt det där man inte hinner att göra annars. Långa mysiga frukostar gillar jag! :)



The end of specidrott

Gjorde min sista insats på Specialidrott C - fitness idag. Instruerade pumpen tillsammans med Emma, och ja det gick bra och var roligt! Därefter tackade jag för mig och sa till läraren att jag inte skulle komma tillbaka mer, kändes så bra. Man ska inte göra något man inte vill. Och jag kände bara att fitnessen har spårat ur totalt, vilket gör att jag inte trivs längre, och lägger hellre tiden på egenträning, så så blir det :) Kändes i vilket fall bra att sluta på topp!


Jag vill vara där jag trivs - Sportlife!


Godnatt

             

Klockan är kvart över nio och jag säger godnatt. Imorgon ska jag och Emma teama BodyPump, och jag kan inte koreografin för fem öre, men jag skiter faktiskt i det och improviserar. Om det skulle gå åt skogen så gör det inte något för jag ska ändå inte läsa fitness mer. Imorgon är sista lektionen med specialidrott C. Synd att det blivit som det blivit, men just nu sörjer jag inte för det. Aja, mer om detta imorgon, nu: Godnatt!



Kort vecka

Måndag - skola

Tisdag - skola

Onsdag - träning

Torsdag - ledig

Fredag - stadium

Livets vecka! Och dessutom, snart höstlov! Längtar sönder.


Systerskap



Vi delar det mesta i livet
Då det är som tyngst och då det blåser mest motvind
Då vi sprudlar av glädje och lycka
Och allt där emellan

Vi kan skratta
Vi kan gråta
Vi kan prata om allt
Eller om inget och bara sitta tysta

Lika som bär
Kan vi tänka
Kan vi handla
Kan vi känna
Om än så på mils avstånd

Det vi har tillsammans
Låt ingen förstöra det
Låt det växa
Och bli starkare än någonsin

Ni är min medicin
I er närhet är jag lugn och trygg
Då mår jag bra
Med er är jag fullständig, komplett, hel!


 

Gekås Ullared

Tio i sju anlände systrarna tre till Gekås Ullared i lördagsmorgon. Redan då vart det lite kö, men inget värre an att vi kom in i butiken väldigt snabb när de väl öppnade dörrarna. Vi var inte ensamma om att höstshoppa lite om man säger så. Till en början var det rätt lungt, men sedan framåt dagen tätnade det med kundvagnar och människor som rusade runt för att hitta allt på sin långa inköpslista. Jag är supernöjd med dagen även om jag blev aningen fattigare. Tackar Cecilia och Sofia för en härlig dag vi hade tillsammans!




Lite av inköpen.

Äntligen fredag



Ja vad mer behöver jag säga?


Nu blir det Stadium i City till klockan 16, därefter typ rusa till stationen så jag hinner med det första tåget till Värnamo. Där väntar två systrar och vi spenderar kvällen och natten tillsammans. Tidigt imorgonbitti ger vi oss av till Ullared för lite höstshopping. Ser fram emot detta! :)

Ha en underbar helg allihopa, och tack för att ni läser min blogg!


Oh heaven is a place on earth!!!

Ärligt talat drog jag mig för kvällens pass, BodyAttacken. Men det skulle jag inte gjort, var ju inte något att oroa sig för alls! Vilket gott gäng som hade hittat dit! Massa härliga människor som detlar i Sportlifes tävling Utmaningen, där det gäller att testa alla pass under en viss tid för att sedan vara med i en utlottning och ha chans att vinna finfinfa priser!


In action på Sporlife. Så här kan det se ut, ikväll var det dock lite fler deltagare :) Här på bilden utövar vi utfall med trippelpuls i botten. Explosiva utfall, singel lunges och squats = resultat och riktigt nice ass!

Koreografin satt mycket bättre idag, finns fortfarande delar att öva på och bli bättre men det kommer med tiden. Just nu har jag ju faktikst koncenterat mig på skolan. Men bästa låten på Attacken denna releasen är lätt låt 8; heaven is a place on earth. Jisses, där ler jag tamejfasen igenom hela låten, glömmer liksom bort att det ens är jobbigt!


Prata ut

Ibland kan det vara skönt att berätta för någon. Att tala med någon om allt det jobbiga, förklara och beskriva ens situation. Att lätta sitt hjärta är gott. Någon som lyssnar och förstår, tar till sig av det man säger. Förändring till det bättre tack!

                          


 
Slänger in musiken jag gärna lyssnar på just nu. Adele - vilken kvinna, vilken röst. Här med Don't you remember:



Skolfoto


Förra årets gruppbild.

Idag skulle vi ta skolfoto i skolan. Enskilt samt gruppbild. Skiter faktiskt i om jag blev dålig på de enskilda, jag ska ju änså inte köpa dem. Och gruppbilden är ju inte hela världen heller, man ser ju inga direkta detaljer på så långt håll. Visserligen syns det om man blundar eller skulle råka göra någon riktigt ful min då blixter smäller av, men jag hoppas jag lyckades se någorlunda bra ut. Alla flickorna fick i alla fall sin önskan igenom att få stå upp tillsammans. Så översta raden står vi alla på rad, så fina så mina flickor ♥

Tur att ajg tog mitt förnuft till fånga och ta bussen till skolan, så som det blåst och regnat idag! Hade definitivt sett ut som en dränkt slickad katt på skofotot annars!

Världens sötaste

Ber om ursäkt för den mycket suddiga bilden, men den lilla tösen tycker inte om blixt på kameran och då blir det såhär....sorry!



I vilket fall, världens sötaste lilla systerdotter och Isabell är namnet på flickan. Hur söt kan man inte bli? Socker! Då jag ser henne och framförallt håller i henne kan jag inte förstå hur en människa kan vara så liten, händerna och fötterna pyttesmå. Benen och armarna likaså. Ögonen som är blå och följer en med blicken och den lilla lilla munnen som jollrar, skrattar och ler. Hur kan en så liten människa en dag bli lika stor som jag?! Eller tvärtom för den delen också, hur kan jag ha varit så liten? Det är ofattbart men ett utav världens mirakel! Jag vill också ha en bebis!!! Fast inte just nu...nu räcker det med att låna lilltjejen lite en gång ibland :)



"Lycka är att ha en vän"



Hata Facebook

Får ju dunderkrupp på facebook! Nu ser jag inte en enda bild, bara en mängd vita rutor med små röda kryss i! Hur dåligt får det lov att bli egentligen?! Inte nog med att de gör om layouten var och varannan sekund, troligtvis för att göra det till det bättre (!?) men då är det ju en fördel om ens sidan och basfunktioner fungerar först...Bra jobbat! Grrr :@ Man orkar ju liksom inte med skiten längre.



Måndag

Måndag är värsta dagen. Hatar den. För det första gör den söndagen totalförstörd. För det andra så är det första dagen på veckan. Och för det tredje så är sängen som skönast då. Usch. Det enda som är bra med måndagar är att man ha matte på morgonen, så man är faktiskt relativt utvilad och kan tänkta hyfsat klart, desto värre är att man blir sjukt trött i huvudet och är då lagom seg till eftermiddagslektionen. Bäst är ändå kvällen, buggkurs och dagens höjdpunkt! Ge mig kväll nu!

         
Idag ska jag också träffa min handledare i mitt projektarbete. Spännande!

Underbara!

Lärdagen blev helt galet skön! Vaknade upp och for hem till mamma och pappa där systrar väntade på mig, Ida och Sofia. En stund senare dök även Cecilia upp. Hela tjocka familjen tillsammans hela kvällen PLUS världens sötaste lilla systerdotter Isabell!!! Man fullkomligt smälter när man ser henne, livets mirakel :) Mysig kväll med promenad ner till sjön och fika tillsammans.

Varför ska helgen vara så kort? Tiden går ju så fort och man hinner knappt någonting alls känns det som. Virdiga måndag imorgon. Det enda positiva är att det är buggkurs, det är i alla fall något som är kul och man kan se fram emot. Och snart lov....håll ut, håll ut.


woupwoup

Blev tillslut en utekväll igår. Först var jag pepp, sen var jag inte pepp och sen så blev jag pepp igen. Fram och tillbaka, ja varför bestämma sig när man kan vela?!

Förkrök hemma hos mig sedan drog vi vidare till födelsedagsbarnet Anton och firade honom lite och därefter bar det ut på stan. Och ja, vad gjorde vi inte? En lyckad kväll vart det i alla fall (trots att Emma och jag tappade bort varandra, fast vi lovade att vi skulle hålla ihop hela kvällen... :P )

                 

Nu ska jag strax sätta mig på tåget hem till Svallarp för att träffa två fina systrar. Känner att vi behöver all tid vi kan få tillsammans! Ha en fortsatt trevlig helg alla där ute! :)
RSS 2.0