Lill-lördag

Onsdag! Veckan vänder mot helg! Mums!
Idag: svenska, skolläkaren, lunch, hem och fixa, synundersökning med linserna, träningsdags (bodybalance) och sedan sängen! Imorgon är det också en chill dag, SYO-dag vilket innebär massa info på ED om vad man kan göra efter gymnasiet med mera. Great! (y) På eftermiddagen sedan är det dags att köra pass tillsammans med Matilda, återstår att se hur detta går....

Word


Kaffebryggare

Den må vara från stenåldern och skitful (orange och brun) men kaffe gör den i alla fall, vilket som är vitsen! Det är jag glad för, kaffffeeeee!


Detta gör mina dagar

Älskar min fina väns tankar, idéer och åsikter! Dagens:

"- Killar borde fan också få pröva på att föda barn!"
"- Visste du att 40% av alla tjejer väljer choklad framför sex?"
Underbara Lisa Moberg!

Stan

Lördag och löning. Det vill säga folk på stan. Och jag var också där. Köpte Hälsokokboken, och det var också det enda. Så gött när man bara kan gå på stan utan någon måste-ha-behov! Njuter så länge det varar!
På kvällens schema står det dans. Huskvarna, Sannex och Nova, non-stop 5 timmar. Ja tack!


Myspys

Mysig fredagkväll med träning och fika (..som blev ett enda långt samtal om Thomas kost..) med vänner! Sedan hem och slockna totalt i sängen! Att det kan vara så otroligt skönt att bara inte göra något speciellt en kväll sådär, umgås med enkla fina vänner. DET är definitivt något utav livets alla godbitar!

Goa fredag

Äntligen fredag och helg! Trött tjej behöver vila upp sig. Eller ja, vila och vila, får väl se hur det blir med den saken. Men att inte behöva åka till skolan är ju i alla fall riktigt skönt. Efter denna veckan med tre dagar estetisk verksamhet, som var riktigt riktigt tråkigt, tänker jag inte använda photoshop på ett bra tag framöver kan jag tala om! Sämsta läraren i ämnet också för den delen. Har nog varit rätt bitter i veckan. Men idag blev jag lite gladare då jag hittade en tröja som jag tittat på jättelänge! Dessutom var den på rea, 70%! Då kan man inte motstå. Så det räddade min fredag :)
Blä på photoshop. Okej att programmet är bra i sig, men inte till att ha lektion med. NEJ!

Mens?

Veckan är kommen. Förstås är den där djävulska värken tillbaka som jag de senaste gångerna sluppit. Och förstås hade jag inte några tabletter i väskan heller för den delen, så fick lida med äckelsmärtan. Seriöst, vad är det här för jävla påhitt? Okej att det kommer lite blod, det kan jag leva med. Men inte smärtan. Det är inte okej att en gång varje månad behöva ligga dubbelvikt, må illa, vilja springa runt jorden, sitta, lipa, stå, ligga i fosterställning, sträcka på sig...alltså typ göra allt som går med kroppen bara för att man har så sjukt ont!!! DET ÄR ORIMLIGT som Kirsti sa en gång.

Men kanske det värsta av allt är ju när man ber om råd och det är nån jäkla gammal hagga som bara:
"- Lägg en flaska varmt vatten på magen, ta en varm dusch, ta en värktablett med det ämnet paracetamol i, ta en promenad! Det funkar alltid!"
Tss, har du aldrig haft mensvärk satkärring?! Eller så måste det varit något otroligt mycket lindrigare på 1800talet då du hade mens. För det första så kallnar det där vattnet i flaskan på typ 2 sekunder, för det andra så hinner man inte mer än ut ur duschen förrän smärtan är tillbaka och för det tredje så biter inte ens de där förbannade paracetamoltabletterna!!! Aaahhh. Vad hade dem för mirakelmens förr i tiden egentligen? Verkar som att de svävade på moln under den perioden och tyckte det var livet. I så fall är det raka motsatsen i dagsläget. Lite bitter? Nej inte alls.
Är det okej att skylla min tjurighet och bitterhet på att jag har mens...?

Looser

Varför kämpa emomt sängen när den är som skönast? Idag gick det bara inte. Jag gav efter och förlorade. Ibland är man verligen en looser. (Ett litet minne jag kom att tänka på nu bara: Jonas, du är en sån looser!! HAHAHA!) Tror att livet blir bättre när man stänger in sig och tänker att morgondagen säkert blir bättre. Är galet trött på att behöva känna såhär. Vad är det för allvarligt fel? :(


Studentklänning

Så fin och vill ha! :)

Skolstart

Måndag morgon. Matte C. Och alldeled för lite sömn. Hej trött tjej!


1000 bitar på plats

Jenny! I made it! Nu är 1000 bitar på plats, började igår ohch blev klar idag (nörd som jag är) :P

Sitter fast

Som klistrad framför ett utav Jennys pussel....Ahhh det går inte sluta när man väl börjat!!!

Ett erbjudande man ska anta?


Staden

Tillbaka i Jönköping! Och ikväll blir det studentfest på Harrys/Sliver tillsammans med resten av Jönköpings studenter! Wihoo! Men nu måste jag äta lite för snart kommer Liiiiisafiiiisa till mig och vi ska tagga till ihop :)

Sol

Idag var det en underbar dag! Strålande sol och klarblå himmel! Då får man passa på:
Denna skönhet fick invigas idag!
Lilla busan njuter i solen tillsammans med mig.
Morris i solen :)



Vinterland

Då jag lämnade Jönköping hade jag vårkänslor, inte nån snö på marken, sol och nästan lite varmt i luften. (Med tanke på att det varit typ minus 15 grader innan...) Och när man kliver av tåget här hemma i skogen så är det full vinter! Snacka om kontraster!


Isabell 0,5 år

Skrutten har blivit sex månader gammal, vilket firades med ett kalas i Björköby.
"Hej jag heter Isabell och är sötast i stan!"
Kan inte sova, vill inte sova, ska inte sova! Busfrö!
God bitleksak i present, säkerligen omtyckt!
Födelsetåget.
Sötaste systerdottern och jag.

Likes!

För tillfället ett par av mina favoritörhängen!



Lillskruttan äter mat....







Hur söt får man bli på en skala mellan ett och tio?!


Cupcakes

Melodifestivalen med familjen i soffan och mumsar till det med finfina cupcakes!



Nyvaken

Har precis vaknat! Det blev sent igår, inte nog med att man jobbade till två, nej efterråt satt vi alla kvar och åt tillsammans och pratade. Var typ hemma halv fyra! Galet sent coh då var jag galet trött också. Fast känner mig nästan tröttare nu... Och idag har jag lite ont i axlar o armar, bar massor utav backar med glas igår. Kvällen gick fort och en hel del folk i baren måste jag säga, kul! Nu ska jag leta drinkbok och plugga drinkar :)
101 cocktails du måste dricka innan du dör

Hejdå

Alltså okej. Nu har jag faktiskt skaffat praktikplats! Tro det eller ej! Så bye bye sovmornar på fredagar :( Kl 07:00 börjar jobbet :/ Shit, vad har jag gett mig in på?!

Pussel från Jenny!

Åh  nu har jag fått två styck pussel från Jenny :) Ett på 1000bitar och ett annat på 1500bitar, så nu jäklar ska det pusslas!!! Taaack finaste Jennbenn <3

Gött mos nu har jag något att göra under sportlovet (och säkert ett bra tag efter det) på ledig tid :) Hur bra som helst!

fml

Enormt itudelad. Ibland orkar jag inte med allt, livet och alla dessa bekymmer. Just nu känner jag för att släppa allt, bara bli en i mängden som alla andra. Orkar inte kämpa och orkar inte slita för något jag inte känner mig 110 procent säker på. Men ska tänka över saken och tala med nära och kära. Rådgivning - ja tack!
Inga ord jag brukar använda egentligen men idag gör jag det.
Just nu känns livet så.
Precis så. Fml.




Jaha vad händer nu då?

Övergiven av sin baldejt. Jo man tackar ja. Nä, men jag förstår honom, han har sökt in och kommit in på GMU utbildningen, det vill säga typ lumpen. Och under tre månader ska han vara där. Oturligt nog under just balen :( Missar han något viktigt som säkert skulle vara planerat just baldagen är det inte säkert han skulle bli godkänd på utbildningen så det förstår jag till fullo! Tre månaders stenhådr utbildning och träning är inget man bara kastar bort sådär för en dag. Men synd och tråkigt för mig. Men det får väl lösa sig antar jag!

Seeeg

Hemma från skolan och känner mig riktigt trött. Ingen attack ikväll inte, utan satsar på buggen istället. Har i alla fall tagit mig i kragen och fått lite gjort hrä hemma, städat, plockat i ordning kläder och prylar, strukit mina skjortor och fixat massa mer. Skönt! Nu har jag ätit också och sitter här och tar igen mig lite :P

Något som gjorde mig riktigt glad var så jag fick ett litet sms....Haha från Specsavers :) Imon ska jag hämta mina varor som kommit, jippie!

Skolan en måndag

Sitter på Asps lektion nu. Är något trött på honom faktiskt. Okej att han är en bra lärare, men hans röst är ganska sövande. Han är så noggrann i sina förklaringar, frågar man honom om en fråga så kan han mala om det i säkert en halvtimma! Först ska han redogöra för grunden i frågan och sedan så ska han sätta in detta i ett verklighetsrelaterat exempel och sedan ska han slutligen analysera resultatet och tycka till och tänka. Alltså ja, ni hör ju! Det är förklaringen till  att jag somnat ett antal gånger på hans lektioner.... Ska blir rätt skönt att slippa Asp sen. Nu vill jag att lektionen ska vara över, vill hem till mig!!!


Första Schlageromgången

Första deltävlingen. Typ Torsten Flinck (som uppträdde i kostym och barfota?!) och Sean banan hade ju knappast där att göra. Som tur var gick ju de bästa bidragen direkt till Globen ändå!

Kallt!

Alltså okej att man gillar kylan, jag gör faktiskt det, men inte då jag fryser. Det är helt okej bara man har tillräckligt med kläder och rör på sig, då är luften enormt uppfriskande. Men inte annars, då är den bara jobbig och väldigt väldigt kall och oönskad. Som idag tillexempel...

Började dagen med ett pass på Sportlife och därefter skulla jag upp till A6 en sväng för att uträtta lite ärenden. För det första måste jag vänta några minuter på trean upp till A6, okej jag var varm efter träningen så då led jag inte så mycket. Sen skulle jag ner mot Solåsen för att fixa lite grejer där. Och bussarna som går förbi där ska man ju inte jubla över direkt, buss 28 och 27. Sämsta bussarna i stan typ? Håller aldrig tiderna! Blir så sur. Särskilt när man får stå ute och typ frysa sönder fötter, lår och rumpa :( Vidrigt kallt, plus massa vind och köldeffekt av den. Trodde typ det var - 100 grader ett tag. Inte okej.
Väl hemma så var det bara till att kasta sig in i duschen och låta kroppen sakta men säkert tina upp. Brrr!

Bebis

Åh var ju och besökte Ida och Isabell i fredags! Och vad söt den lilla plutteskruttan är! Jag märkte stor skillnad från förra gången, hon har blivit mycket längre, ben och armar når liksom mer... :P Hennes ögon blir allt mer bruna, hon är stadigare i kroppen, vilja att använda sina ben börjar träda fram. Dock får man fortfarande hålla i henne och så får hon studsa upp coh ner i knäet, men stark är den lilla tjejen, snart börjar hon säkert krypa :) Jag känner mig inte lika rädd för att hålla i henne nu längre, innan när hon var liten var hon ju så enormt ömtålig och man visste inte riktigt hur man skulle hålla henne på bästa sätt. Men i dagsläget är hon mycket mer med och visar hur hon vill ha det. Sötast var ju när Ida gav henne lite glass och chokladsås till efterrätt, då gapade hon som aldrig förr och ville ha mer mer mer :) Åh vill se henne snart igen och troligtvis blir det redan till nästa helg då tösabiten fyller ett halvt år!

Fredag, wiihoo!

Äntligen fredag! Tar tåget till Björköby och spenderar dagen där tillsammans med Ida och världens sötaste lilla (!? snart stor typ ju !?) systerdotter Isabell. Myspys till tusen!

Sockertopp! En trött sådan?

Sen tar jag buss in till Vetlanda och hälsar på nästa syster :) Vi drar till Lenhovda för dans ikväll, Sannex tillochmed! Känner att helgen börjar bra :)

Trevlig helg alldesammans!


En ärlig chans

Jag kan inte lova något, men jag ska ge det en ärlig chans så får vi se vart hän det slutar.

Hata 3

Alltså vad är det för fel med 3:s mobila bredband?! Har inte fungerat på hela dagen förrän nu! Kaos. Jag som skulle sjukanmäla mig eftersom jag inte varit i skolan...det gick åt skogen bara för skiten inte fungerar! Gaaah, arg tjej!

Sköna onsdag!

Riktigt go dag! Svenska och därefter slutade jag. Stack hem och pluggade lite, fixade tvätten och taggade till träning. 40 minuter på löpbandet och sedan ett BodyBalancepass. Så underbart. Nu är kroppen sådär härligt seg och alla musklerna igenomarbetade, perfekt att bara borsta tänderna, krypa ner i sängen och läsa lite i en bra bok.
Delar med mig av lite härlig skön Balancemusik, känn lugnet, harmonin och njut!

The last dance
Love love love
Scince and Faith
Still here
Scarlet


Imorgon skippar jag skolan, eftersom den ordinarie läraren ändå inte är där och jag jobbar typ bättre hemma. Så lite sovmorgon och träning mitt på dagen blir kanon!





RSS 2.0