Nytt!

Samlade på oss lite nya (för oss) grejer igår. När människor som bott på 110kvm ska flytta till en hälften så liten lägenhet får de helt enkelt inte plats med allt! Då rensar de ut det de inte vill ha och skänker till nära och kära i första hand. Så igår va Kalle och jag där hämtade hem lite bra saker, och kanske bäst av allt; en gjutjärnsgryta!!! Det är inte varje dag man FÅR en sån :)

Bättre och bättre

Idag kändes det redan mycket bättre i skolan! Fick börja hugga tag i lite riktigt plugg nu, då tvingades alla att ta mer kontakt med varandra och jobba ihop. Det blir nog bara bättre och bättre! Alla har vi ju ändå samma mål; att bli bra redovisningsekonomer :)

Första dagen

Idag var första dagen på nya skolan. Upprop och korvstoppning med information sedan klockan 10. Det är svårt att säga om det känns bra eller inte, många nya människor, ny plats, nytt ämne att studera och nu i början känns allt bara förvirrande. Men jag åker ju inte hem och gråter iallafall, det är ju en positiv grej. Jag tror det mesta kommer lösa sig med tiden! Imorgon blir det på riktigt! Då börjar plugget :) Nu blir det till att sitta på bussen hem en stund och sen träning för att rensa huvudet.

Lördag morgon

Uppe med tuppen denna soliga lördagsmorgon! Nu ska jag strax kliva på tåget och bege mig hem till mamma och pappa över helgen. De har ju fått hem de små kissemissarna nu och jag måste bara få se dem!!! Kommer vilja stanna hemma med dem hela veckan, men se det går ju inte.... ;)

Unnade mig den här godsaken på semestern :)

Svensk mark under fötterna

Inte utan att man kan säga att det är skönt att komma hem. En veckas stekande sol, 35-40grader och massvis med bad är helt fantastiskt underbart, men borta bra men hemma bäst som man brukat säga. Sängen, luften, vattnet och rutinerna. Veckan har varit hur härlig som helst och nu känner jag att jag verkligen har laddat batterierna inför vad som komma skall! Välkommen verklighet och höst!

Packa packa packa

Har vi fått med oss allt?! Alltid får man känslan av att något har glömts bort... Men när man väl är där använder man inte hälften av vad man packat med sig. Alltid samma visa. Denna gång har jag verkligen försökt att packa med mig lite! Tror ändå vi fått med oss det viktigaste, badkläder, solskyddsfaktor, pass och biljetter! Nu väntar en veckas sol och bad i heta Turkiet. Enligt vädret ska det vara strålande sol och sisådär 35 grader varmt. Perfekt för fröken Karlsson! :)

Fin fika med fin tjej

Helt klart välbehövligt!

Kalas Alfons Åberg

Idag fyller lillskrutten hela två bast! Stor tjej! Kalaset för henne var igår och hon firades med tårta i form av Barbapappatårta som moster Sofia gjort. Och hon fick enorma paket där det rymdes både traktor, barnvagn och bebis. Helt klart de nya favoritleksakerna för ett tag framöver. :) Stolt moster!
 
 

Kattungar

Mamma och pappa ska bli med katt ungar igen :) Två små ulltussar ska få flytta in och vips så har de tre katter hemma! Idag var jag och delar av familjen där och tittade på dem igen, nästa vecka får de hämtas och därmed komma hem. Helt otroligt söta och så små! Busungar! 
 
Dessa två små gullepluttar blir det!
 
 
Så enormt söta att man bara smälter. Fler syskon och mamman.
 
 
 
 
 
 

Hemma hemma

I torsdags rattade jag ut bilden från gränden och styrde kosan mot Svallarp! På schemat stod bland annat matttvätt, bärplockning och kalas. Redan när jag kom hem till mamma och pappa bar det av till skogarna för blåbärsplockning, och vad mycket det fanns! Så nu har jag plockat så rejält att jag har frusit in till hela kommande vinter :) 
 
 
Och av blåbären blev det också en cheesecake! Mums! Kladdkakebotten och sedan blåbärsfyllning :)
 
 
 

Redo för en danskväll i mina nya skor :)

Bra start!

Börjar dagen med blåbärsgröt o kokos! Mums!

Soldag och logdans

Blev en heldag uti östanå med Sofia. Stekande sol från morgon till eftermiddag och en dopp på det, finfint!

Gjorde god middag och duschade och fixade oss till kvällens dans på björnholmen. Laddade med krabber och starkt kaffe, underbart. Taggade bär det av mot logen och Sannex, som levererade till skyarna, nytt dansfolk och kvällens king of foxx blev helt klart killen i vit/blå tisha! Åh vilken kväll! Så nöjda!

Såhär taggad för dans var jag :) Kunde inte bestämma frisyr...men två tofsar blev det iallafall inte...!!!

Mys med systeryster i kvällssolen

Schteeek!

Har tillbringat hela dagen på Vätterstranden. Gick upp tidigt och hann att fixa lite med tvätt och sånt innan. Packade strandväskan och cyklade till playan :) Och där stekte solen hela dagen lång och jag blev så varm att jag doppade mig i Vättern!! Helt sjukt men hör här: det va faktiskt rätt varmt, inte isande kallt iaf! Tyckte det var så pass skönt att jag tog ett dopp till strax innan jag gick hem.

Hemma packade jag om väskan och vips så sitter jag nu på tåget till syster. Där väntar mer sol och dessutom lite dans på björnholmens loge. Mys!

Vätterstranden för mig själv!

Än så länge ja, klarblå himmel och små moln i kanterna. Mmm hoppas på en fin dag i stekande sol, det behövs efter regniga och åskiga dagar!

RSS 2.0