Jullov!

Det är jullov nu! Dagen startade i klassrummet med att Emmy hade en refletrionsutvärdering typ, sedan fikade vi på muffins, pepparkakor och saft och lekte lekar. Tjejerna mot killarna på tävlignarna som innebar att man skulle genom att få ett utklippt citat från en jullåt nämna titeln på den. Samt en sista tävling som var en introtävling med jullåtar även där! Tjejerna slog killarna ganska lätt faktikst :P 



Fetaste failet var ändå i JB-hallen.
Nummer 1: Rektorn skulle hålla tal...hade skrivit ner allt på en lapp och pratade om JB-andan som tydligen råder på skolan, undra vilket skola han egentligen tror att han är rektor på?! 
Nummer 2: Lärarnas julhälsning i form av en sång till oss. Inte själva sången i sig utan mer den superkonstiga tomten som stormade in och pratade i skägget, WTF?
Nummer 3: Kanske det bästa (?!) av allt. Kören, som bestod av tre pers...) sjöng liiite falskt och aningen fel på slutet. Ena tjejen började sjunga på refrängen fast låten var typ slut. Efteråt går hon ner från scenen och säger lite för högt "asså faan också!"...
Totalt 20 minuter som vanligt och varje gång frågar man sig sjäv varför man ens var där. Men nu var det ju faktiskt SISTA julavslutningen ever. Ganska gött. Eller nej, riktigt gött. Typ underbart. Jullov!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0