Taccoknyten

Fick tips om en ny fredagsrätt av enklasskompis idag :) Taccoknyten - stek färs, krydda med tacco som vanligt, tillsätt lite tomatpuré, hackas paprika och majs. Lägg sedan på färsröra på ett mediumbröd och vik ihop till ett slutet paket, lägg i en bakpappersklädd form med vikningen neråt. När formen är full häll över en burk med medium taccosås och strö över ost, gratinera mitt i ugnen 175-200 grader i cirka 20 minuter. Servera med sallad, nachochips och gärna någon typ av kall sås, jag gjorde på créme fraiche och gräddfil och kryddade upp den med tacokrydda. En annan variant av taccos :) Gott! 


Kassa bilder I know, men ni får iallafall se på ett ungefär. Till efterrätt blev det mini-drottning-pajer, mumsfilibabba!

Satt dessutom uppe till halv tolv och kollade på Bron. En serie som är svensk/dansk och handlar om att en kvinna hittas mördad mitt på bron mellan Sverige och Danmark. Kort därefter sker fler hemskheter och mördaren visar sina meddelanden och verk på en hemsida. Polisen i Sverige och Danmark samarbetar då mord med samma mördare sker både på svensk och dansk mark. Jättespännande! :) 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0