Träning&Plugg

Har haft gott om energi på träningen denna veckan faktiskt! Körde en massa överkropp i tisdags, kardio igår och ben idag torsdag. Imorgon får vi se vad det blir. Kanske lite kardio igen, skulle inte vara helt fel :) Har även kört en massa rodd och skierg, mina nya favoriter typ, nyttigt och härlig träningsvärk efteråt, det gillar jag. 


Veckan har i övrigt varit fylld med massa plugg. Det är så det ser ut nu på slutspurten. Alla kurser som ska bli klara, hinnas med de sista målen och de sista uppgifterna lämnas in för en sista bedömning och sedan slutbetyg. Sedan lämnar vi skolan bakom oss. I vart fall för ett litet tag. i onsdags höll jag i alla fall mitt tal på svenskan, ett bröllopstal blev det, och jag är nöjd. Okej att jag var lite nervös i början, men ett par minuter in så kändes det riktigt bra! :) 


I eftermiddags gjrode jag omprov på derivatan, inte för att jag inte var godkänd utan mer att jag ville göra en prövning gör högre betyg. Fyra uppgifter totalt bestod provet av och jag svarade utförligt på dem alla så jag hoppas att jag kammar in full pott. Vore ganska skönt att säkra sitt betyg redan innan nationella. 




Ikväll tog jag mig även friheten att be om en kväll i ensamhet. Var längesedan nu. Har ju blivit en del timmar tillsammans med Kalle om man säger så. Ibland behöver man faktiskt lite andrum från varandra. Tid för sig själv och för att bara få vara. Man måste vara ifrån det för att sedan kunna uppskatta det mer igen. Måste också ta och fokusera på plugget. Projektarbetet ska vara sammanställt och färdigt tills på måndag. Hela helgen lär gå åt till att sitta med det. Ikväll har jag pluggat på en massa andra saker, religionen tillexempel samt analysen av SlemAsps ämne. Typ socialisation... Aja, helgen kommer bestå av plugg, plugg och mer plugg. Lite träning med då kanske. Man vill ju ta igen så mycket som möjligt för att inte släpa efter totalt!

Nu har jag skrivit en hel jäkla uppsats om det här. Så nu ska jag lägga av. Vill tacka er läsare som står ut med mig :) Puss på er och ni vet att jag älskar er! <3





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0