Dagens samhälle

Idag när jag gick till skolan såg jag en människa (såg inte om det var en man eller en kvinna), den hade en stor jacka på sig och dolde sitt ansikte med en sjal uppragen ända upp över ögnen. Till saken: personen i fråga stod och rev i grannarnas soptunnor. Sorgligt. Behöva gå ut tidigt på morgonen innan spotunnorna töms för att gräva fram burkar och flaskor att panta antagligen. Hittar den ett och annat användbart så tar den säkert hand om det också. 

Och igår, påväg till buggen, går en man, eller går och går, snarare släpar sig fram och går väldigt vingligt. Ögonen rullar och jag antar att han var väldigt hög på något eller påerkad av något slag. Inget liv.

En annan som skrev om Juneportens skrik-Åsa, en av alkohlistera. Men hallå där? Var det inte snack om att hon dog för typ ett år sedan? Har hon återuppstått? Någon som vet något?


Hur kan det bli sådär? De hade säkert ett helt vanligt jobb innan. Ett liv och en utbildning. Framtidsdrömmar och mål med livet. Och så hände något, som kom att förändra deras liv helt och hållet, de byter spår och hamnar på helt fel väg. Hamnade på Juneporten, där de sitter och pimplar både höst, vinter, vår och sommar. Frågan är vad som hände egentligen?





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0