Rabarberkräm
Har kokat rabarberkräm idag, riktigt lätt att göra. Gott är det också.

Recept:
4 port
450 g rabarber
4 dl vatten
1,5 dl socker
2,5 msk potatismjöl
Gör såhär: Koka upp vatten och socker. Skölj och hacka rabarbern. Lägg i rabarbern i det kokande vattnet och låt koka cirka 5 minuter eller tills bitarna blivit mjuka och kokat sönder. Blanda ut potatismjölet med lite vatten och tillsätt i kastrullen. Ta av från värmen och låt svalna.
Lätt som en plätt!

Recept:
4 port
450 g rabarber
4 dl vatten
1,5 dl socker
2,5 msk potatismjöl
Gör såhär: Koka upp vatten och socker. Skölj och hacka rabarbern. Lägg i rabarbern i det kokande vattnet och låt koka cirka 5 minuter eller tills bitarna blivit mjuka och kokat sönder. Blanda ut potatismjölet med lite vatten och tillsätt i kastrullen. Ta av från värmen och låt svalna.
Lätt som en plätt!

Kommentarer
Trackback